Jump to content

Tork canavarı Dündar...

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi bu laflar bana mı geldi annayamadım ben sadece daha önceki sayfalarda konuştuklarımızda gördüm bu muhabbeti ondan sordum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar abi sakın yanlış anlama bu söyleyeceğimi ama,10 hp vermesi imkansızın ötesinde bişey bana kalırsa...10 hp güç gayet hatırı sayılır bir değer,yani bir arabadan 10 hp almak öyle basit bir iş değil  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 de vermez abi,Chip Tuning yaptırarak en fazla 5 hp alabileceğimi,vereceğim paraya değmeyeceğini söylediler bana...ama arabayı rahatlatır o ayrı bişey  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Dündar abi sana söylemedim zaten,10 hp alır mıyız acaba diyenlere söyledim  ;)  :)

bi susta 2 kıdım hayal kuralım :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 de vermez abi,Chip Tuning yaptırarak en fazla 5 hp alabileceğimi,vereceğim paraya değmeyeceğini söylediler bana...ama arabayı rahatlatır o ayrı bişey  8:)

5 at biraz az be Volkan.Kim dediyse işkembe yapmış.Chip tuning yerine güzel bi egzos yapalım demişlerdir kesin... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi chip tuning de +HP vermiyosa hiçbi şey veremez, Asalet bi tek chip tuning ve dereceli egzantirikle +40 HP yapmıştı... Harbiden söyleyen biraz işkembe-i kübradan sallamış gibi geldi bana da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya Volkan garanti bitsin o zaman gör zaten sen beni, en geç ekim ayında 3 senesi doluyo zaten. Hatta yazın sağa sola gidersem ekimi beklemeye bile gerek kalmaz, araba 85.000'de...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi bu laflar bana mı geldi annayamadım ben sadece daha önceki sayfalarda konuştuklarımızda gördüm bu muhabbeti ondan sordum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi bu laflar bana mı geldi annayamadım ben sadece daha önceki sayfalarda konuştuklarımızda gördüm bu muhabbeti ondan sordum. 

Aras bazen anlamsız alınganlıklar gösteriyosun,bende bunu anlayamıyorum...

kimsenin sana bişey söylediği yok,rahat ol  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nedense banada bizim arabalara sadece chip eklersek (-)hp alırız gibi geliyo :)

Çipten - HP almak mümkün mü bilemiyorum, sonuçta hava - benzin oranını değiştiriyor ve zengin karışım haline getiriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok chipten - almak mümkün değil ama,bizim gibi 1.6 atmosferik motorlara çok fazla artısının olmadığı bir gerçek,yazık o verilen paraya yani  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim her arabanın gizli tutulmuş.(Motor emniyeti,verimliliği,ömürü vs.)hp gücü var.Yani bütün araba imalatçılar belirtiğim sebeblerden dolayı sınırları zorlamıyorlar.Yani min.%10-15 rezervde bulunan hp var gizli.

Chip tuning ile bu gizli,yedekte tutulan hp.%8-12 geri alma durumu oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...