Jump to content

Tork canavarı Dündar...

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aras bazen anlamsız alınganlıklar gösteriyosun,bende bunu anlayamıyorum...

kimsenin sana bişey söylediği yok,rahat ol  ;)

Ok Volkan abicim saol bi tanesin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

deneyelim anasini satayim guzelim mazdam denek hayvani gibi oldu bu dundar abi yuzunden :P

EDIT: bu konu 3 sayfalikmis yaw ben direk 1. sayfadakine cwp yazmisim.. e hadi neyse kalsin bari  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar ustam sen işini seven bir insansın.. :D

Uygar şaka bir yana harbiden ben işimi çok seviyorum, mesela şu halen işyerindeyim, birazdan çıkacağız yetişyirmem gereken bir motor vardı onu topladık Volki ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya iş dedin de şu son günlerim de hele bilgisayar başında çok vakit geçirmeye başladım.. yakında sandalyem ile bütünleşeceğiz.. :D akşam eve gelince oturuyorum başına bi bakıyorum saat 01:00 e geliyor bile.. kötü bir alışkanlık :D evde herkes yatıyor ben kalıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar ustam en iyi sen bilirsin hondayıda mazdayıda en iyi sen tanıyorsun gecen düşünürken aklıma geldi yahu biraz radikal bi değişim olacak ama şahsen ben bizim guzuların o görünüşe o motoru haketmediğini düşünenlerdenim ve o görünüşü değişmeyeceğiminde kanaatindeyim ve madem durum boyle bizim guzunun motorunu vtı motoruyla ve şanzumanıyla değişebilirmiyiz? veya type r motoru da olabılır...0 km vti motorları mevcut modifiyeye en yatkın motor olarak ta biliniyo vida sıksan hp olarak geri dönüyo nasıl fikir? olurmu ustam sence?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur tabiki ama mazda6 motoruna turbo takıp yükleyipte mazda3 e taksak daha kolay ve daha verimli olur bence, RX8 motoru takmak bile daha kolay olabilir ufak ve portatif çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki motor nasıl takılıyor? yani motorun şasi ile bağlantısı nasıl yapılıyor? yürüyen aksama bağlantı bir şekilde yapılabilir ama motoru yerleştirmek için motorun vidalanacağı yerler tutar mı ki?  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki motor nasıl takılıyor? yani motorun şasi ile bağlantısı nasıl yapılıyor? yürüyen aksama bağlantı bir şekilde yapılabilir ama motoru yerleştirmek için motorun vidalanacağı yerler tutar mı ki?  :(

Uygarcım olay oraya kadar geldikten sonra, tutmasada tutturulur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygar araya flanş yapılıyor, flanşı motora şanzımanıda flanşa sabitliyoruz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...