Jump to content

Ziebart cam filmi tamamdır..(aslında tamam değil tek parça olmadı arka cam)

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi sana kolay gelsin diyorum şimdiden, her aşamayı fotoğraflamayı unutma abi cok merak ediyom 8:)_gerci o kadar işin içinde foto cekmek zor olur ama farlar fırının içindeyken ceksen bile yeter abi :2funny:_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 87
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

6

• MuRDoC_111

9

• CaRaBeeN

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

abi sana kolay gelsin diyorum şimdiden, her aşamayı fotoğraflamayı unutma abi cok merak ediyom 8:)_gerci o kadar işin içinde foto cekmek zor olur ama farlar fırının içindeyken ceksen bile yeter abi :2funny:_

farları fırına vermeden üzerlerine fırcayla yumurta sürdür nar gibi kızarır o zaman :2funny: :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynısını söylemiştim gecen aksam müzik sistemi yaparken bulustugumuzda :D :D_yalnız farların kaçıncı tepsiye yatırılacagıda önemli, bence alttan 2. artı bide alt+üst fan ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı ziebarttan aldım.Çok güzel oldu bence.ama hernekadar ufak tefek kusurları olsada yapıcak bişey yok artık.ama 350 ytl alıyorsan dörtdörtlük yapman lazım.yoksa ümraniyede 100 ytl ye yapan yerlerde var.araba daha bi spor durdu bence.camları 3 gün kadar açmamam lazım çünki oynayabilirmiş.arada ıslak baloncuklar var ama yapan kişi 3 günde bunların tamamen kaybolacağını söyledi.bakıcaz artık.araba sedan HB ye göre uygulaması belki daha kolaydır.arka camı tek parçada hallettiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Doktorum kabarcık kalması ilğinç kendiliğinden nasıl gidecek acaba merak ettim,birde şu üç gün lafına uyuz oluyorum nolacalmışki ben yaptırınca saç kurutma makinasıyla kurutuyorlar naparsan yap diyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bilmiyorum bende adama okadar eminmisin dedim.adam olmazsa gel paranı geri al dedi.ziebart diye güvendik artık.olayı takip edicem.yalnız hava kabarcığı değil bunlar.su kabrcığı.birde tarif edebilirsem film camın üzerinde sanki kağıda çay dökülürde kağıt kırısır ya veya sıcakta asfalt bulanık dalgalı gözükürya öyle gözüküyor.bunu gergin yapamamışsınız dedim.adam yapışkan iaç kuruyana kadar böyle olur.3 gün sonra oturur dedi.valla ziebartı tercih etmemdeki tek sebeb camları çıkarmamalarıydı.umarım dediklerigibi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anıl Abi o kabarcıklar doğaldır, gerçekten de bikaç gün sonra yol oluyor... Kalan ufak tefek şeyleri de 1 hafta sonra Ziebart'a gittiğinde hallediyolar, için rahat olsun... Herhangi bi problem kalırsa da tekrar çekiyolar sorgusuz sualsiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nası yani 12 parça  :o tek parça değil mi seninki????

yahu adamlara o kadar ısrar ettim ki bütün arkadaşlarım da tek parça diye..adamlarda olmuyor abi kim çekmiş falan dediler..en azından Ankaradaki baileys in tek parça dedim ama onda da spoiler yok.. ve onda da 3 kere söküp takmışlar..

öyle demeyin ya 2 parça olduğu zaman iz belli oluyor hem içten hem dıştan..

Ben benim ki tek parça demedim ki :) Benim mesajda yazıyo ben ek yerini aradım bulamadım diye? Bi yanlış anlama olmuş sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu hakkaten ben şimdi boşuna uğraştım..hatta yalancı konumundayım aslında..çünkü ben hep sizinkiler tek parça diye hatırlıyordum  :krrsz:

Şu an HB arka camı tek parça olan bi ben mi varım  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkasinin spoiler ile ne alakasi var anlayamadim ben...

disardan yapmiyolarki filmi, iceriden yapilio.

lumarr da yaptirdim ben, tek filmde tek kerede cektiler.. ziebart bu kadar deneyimli olmasina ragmen nasil yapamio aklim almadi.

onca yaptiran adamin 2-3 parcadan yapilmasini istedigini hic mi hic sanmiyorum..

kabarcik olayida hayli enteresan. sen herhalde ya cok acele ettirdin, ya da o gun esas elemanlar fln yoktu? hayatimda kabarcikli musteri yollayan cam filmci gormedim.. ya git bunu duzgun yapin fln de ya da parani iste baska yerde yaptir.. hic hos bi tecrube olmamis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen bana söyleneni açıkliim, filmin boyutlarını dıştan aldıkları için spoiler olunca boyutu ölçmekte daha çok zorlanıyolarmış. Ne kadar doğru bilemem.

Kabarcık olayına gelince, Ziebart'ta harbiden bi ilginçlik var bu konuda, ilk çıktığı zaman özellikle köşelerde kabarcık oluyo ama zaten 1 hafta sonra bakıma gitmen gerekiyo, o zamana kadar hepsi gitmiş oluyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kabarcıklar 1 haftada geçiyor..benim yan camlar şu an orjinal gibi bir nokta dahi yok..

arka camda işte heralde bi 8-10 denemeden sonra tek parça oldu ama sorunlar var..

2 parça olduğu zamanda iz belli oluyor..belki ben çok beklemedim belki 1 ay beklesem o iz kaybolacaktı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...