Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya anlamadığım şahıs 12000 fiyat çekmiş ve reno 9 a fark olarak nasıl 6,500 istiyor yani reno 9 5.500 sayılıyor ? 85 model reno hayatta 5.500 etmez , bance kaçırma bu fırsatı  derim zaten renodan 3.500 kardasın araba temiz bir araba gibi duruyor ama genede bir göster ustalara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

arkadaslar bende su iki aractan birisini almayi dusunuyorum fakat araclardan birisi 95 digerine ilanda 98 yazilmis yumurta kasalar 97ye kadar uretildi neden oyle yazmis anlamadim iki aracta temiz 98 yazan 165.000km de otomatik bakimlari yapilmis sorunsuz 95 model olan 140.000bin kmde 120binde tum bakimlari yapilmis 95model olanin arac sahibiyle gorustum aracina guveniyor.fakat 98 yazan 165binde olan aracin fiyati daha uygun eger fiyati uygun olan aracin modeli cok dusuk degilse onu almaya niyetliyim simdilik arac sahibine sorma imkanim olmadi ulasamadigim icin. araclar bunlar;

95 model 626 2.5 otomatik 140.bin km (120binde bakimlari yapilmis) fiyat 3000 oynama yapabilirim diyor.

http://www.gratis-inserate.ch/anzeige/Fahrzeuge/23192232/

98 model yazilmis 165binde sorunsuz imis fiyat 1600

http://www.autoscout24.ch/Search/Detail.aspx?lng=de&nav=7&vehtyp=10&SearchType=AS24&make=12925&allmakes=AS24&model=206651&yearfrom=1998&yearto=1998&index=16&vehid=506103

isin icinden cikamadim yahu :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla burada olsa dibimizi düşürecek arabalar olduğu için o yada bu diyemeyeceğim. İkiside çok hoş duruyor.

Ama model modeldir. der ve 97i tavseyi ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gökhan abi biz burada bu arabalara nasıl binebiliriz 2.500 cc bu arabalar ; yakıt mı yetişir, ne kadarda ekonmik olursa olsun genede sonuçta 2.5 bir araç yakar bence yakıtı su gibi, hele birde biraz ps sine güvenip basarsan=iflas;  ama bu dediklerim tabii yurt dışındaki arkadaş için geçerli değil orada ucuzdur sanırım yakıt durumları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 2. ilandaki aracı öneririm hem daha ucuz hemde modelli km farkı zaten cok sayılmaz mazda için 165 bin hiçbirşey değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

....ama bu dediklerim tabii yurt dışındaki arkadaş için geçerli değil orada ucuzdur sanırım yakıt durumları.

Aslında o kadar da değil.

Bkz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzin fiyatlari almanyaya gore iyi aslinda kursunsuz 95`in litresi 1.65fr=3.24tl burada dizel yakit daha pahali :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün ihalede idi bu araç.Hasarı gördüğünüz gibi ;

- Bagaj kapağı

- Arka cam

- Sol arka çamurluk ( düzeltmek için çok iyi bir usta lazım) değişmesi lazım

- Sol arka kapıda küçük  bir işlem var

- Üstten darbe aldığı için havuz saçında birşey olmayabilir ama incelemek lazım

- Birde ön tamponda yanlış hatırlamıyorsam küçük bir işlem vardı.

Görünen hasarlar aracın tramerine girdiyse kullanırken bir sıkıntı yok ama satarken sorun yaşayabilirsiniz.

Hasarın 3000 denildiğine bakmayın ,o parçaların çıkması zor .Orjinal alınacak ki buda maliyeti rahatlıkla 6 - 7 binlerin üzerine çıkartır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır parça fiyatlarını bilmiyorum ama tahmini o fiyata çıkabilir.Bazen bir şey yok denen araçta birçok şey çıkabiliyor.İyi bir ekspertiz yapılması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili bir servis sadece resimden görünen parçaların 5.000 TL civarında tutacağını söyledi. Görünmeyen ve işçiliği de eklersek sanırım 7.000 i geçer ki toplam maliyeti 31.000 olur, bir anlamı kalmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...