Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fiyat bana da yüksek geldi. Ancak bir servis alır ise belki olur. O da satma amaçlı alacak.

Bu tür arabaların hasarsız gibi satılması da etik değil. Ayrı bir bölümde aracın yapılan işlemleri belirtilip o şekilde satılmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Fiyat bana da yüksek geldi. Ancak bir servis alır ise belki olur. O da satma amaçlı alacak.

Bu tür arabaların hasarsız gibi satılması da etik değil. Ayrı bir bölümde aracın yapılan işlemleri belirtilip o şekilde satılmalı.

O kadar dürüstünü zor bulursun bu piyasada. Hele amaç para kazanmak ise..

Eğer fiyat biraz daha düşük olsa ve toplam maliyet 30.000 i aşmayacak olsa alınabilirdi . Tabii o da biz işi bilmediğimiz ve gidip servise teslim edeceğimiz için :) Yoksa alan muhtemelen bunu uygun bir maliyetle toplatır diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın emsalleri 40 binden kapı açıyor eğer bu aracı 30 binlere mal ederse satıcısı güzel para yapar bence...

Orijinal parça taktırırsa 31-32 den aşağı mal etmesi çok zor görünüyor ama o durumda bile kâr elde eder.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal serviste taktırıp faturalarını gösterirsen istediği gibi normal fiyattan satar herkes bilirki sevis orjinal parça kullanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadan hasarlı araçların onarımı her zaman daha zordur ki ( yedek parçadan dolayı ) bunda bagaj havuzu ,sağ sol çamurluk ,bagaj kapağı gibi görünen parçalar işin içine girildiğinde kat kat fazla masraf çıkartır.Sonuçta Renault -Tofaş gibi değildir bu araçlar ,yan sanayi parçaları ile yapılsa bile masraflı olur.Mazda 3 ün ön kaporta aksamını bulabilirsiniz ama bu şekilde " lütfen dilimi mazur görün " sanayi dili ile "yarım g..t " bulmak ise çok çok zordur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bu-paraya-boylesi-13-750-tl-ye-en-fulu-74358842/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-uzunkum-reisler-otomotivden-mazda-323-glx-1-5-90bg-68229743/detay/

Arkadaşlar şu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk ilandaki araçta tavan hariç boya var. Sol ön çamurluk değişmiş. Direklerde falan birşey yok dedi. Sizce kaça verirse alınır. Fiyat uygun gibi ama kazalı olunca ve boyalı olunca biraz çekiniyor insan.

Diğer ilanı yazılanlara göre değerlendirirsek ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk aracın fiyatı yüksek kazalı bir araca göre, aracın yeniden hayata döndürüldüğü epey belli oluyor ...

2. araç daha orjinal , ben olsam 2. aracı tercih ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten ilk ilandaki aracın sahibi far ile kaput arasındaki yeri resmi açın bakın diye özellikle söyledi.Onun haricinde başka bi hatası yok dedi. Boyasını da renk farkı olmasın diye çiziklerden dolayı boyattım dedi. Yoksa boyamaya gerek yoktu dedi. Kapı kenarlarını falan da özellikle çektim dedi.

Peki ikinci ilandaki araç ne kadara alınabilir? Veya biraz bekleyelim mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galericilerin dili maşallah yatkın bu tür araçları satmaya ama olan vatandaşa oluyor bir kere alınca bu araçları satması zor, 2. araç da alım satımcıdan olduğu için arada komisyon var o nedenle fiyatı yüksek olabilir, sahibinden bulmak lazım böyle araçları... Birde Ankarada kış şartları malum ABS işe yarar karlı yollarda, ABS li tercih etmeli...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bu-paraya-boylesi-13-750-tl-ye-en-fulu-74358842/detay

İlk ilandaki araç için hasar sorgusu yaptım. Gelen cevap...

****137 şasi nolu aracın 4 adet hasarı mevcuttur.

Hasar1: 12.11.2011 Ağır hasarlı 14.500 TL

Hasar2: 05.06.2009 Çarpma 562,50 TL

Hasar3: 12.11.2008 Çarpma 3.716 TL

Hasar4: 17.03.2008 Çarpma 1.569,50 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...