Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Tek kelimeyle haşat, kesinlikle uzak dur derim ben.

öyle diyorsanız öyledir. itirazım yok. sizin tavsiye ettiğiniz aracın sahibiyle görüştüm. çok cüzi pazarlık payım var dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotodaki kırmızı araç pert ayarında ferhat, dikkat ederseniz her tarafı dökülüyor.

doğrudur hocam. işte yaş itibariyle normaldir düşüncesiyle yaklaşıyorum baktığım ilanlara.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle diyorsanız öyledir. itirazım yok. sizin tavsiye ettiğiniz aracın sahibiyle görüştüm. çok cüzi pazarlık payım var dedi.

8 bine bırakaydı iyiydi en çok 8.5 civarı bence sana önerdiğim aracı kovala, araç çok temiz döşemeleri , göğsü çok iyi, jantlar 14 kormetal, sanırım boyada yok, varsada lokal vede bölgseldir, bir pazarlık yap bakalım ne çıkacak.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 bine bırakaydı iyiydi en çok 8.5 bence sana önerdiğim aracı kovala, araç çok temiz döşemeleri , göğsü çok iyi, jantlar 14 kormetal, sanırım boyada yok, varsada lokal vede bölgseldir, bir pazarlık yap bakalım ne çıkacak.

9 bin size iyi mi dedi çok zorlasak kaça iner bilmiyorum. boya sadece sağ kapıda varmış. araç sahibi de sanayide çalışıyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşla alakası yok bu iişin temiz kullanılmış araç her zaman temiz vede orjinla kalır. bence asıl bu arabaya, kullanılabilir bir araca benziyor tabii bakmadan emin olumaz, buradan gördüğüm kadarıyla öle duruyor, diğer bahsi geçen araçların yanında sıfır kalır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşla alakası yok bu iişin temiz kullanılmış araç her zaman temiz vede orjinla kalır. bence asıl bu arabaya, kullanılabilir bir araca benziyor tabii bakmadan emin olumaz, buradan gördüğüm kadarıyla öle duruyor, diğer bahsi geçen araçların yanında sıfır kalır.

bizde klasik mantık var yaşı itibariyle normal deriz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olurmu öle şey araç bakımlı olduktan vede dikkatli kullanılıp, kazaya karışmadıktan  sonra hiçbirşey olmaz yıllarca sıfır gibi kalır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birgün RX-8 lerin direksiyonunu da  bu kemiklerle kaplamazlar umarım :)

Ne kadar alaksız vede gıcık bir görüntüdür, nasıl yapıyolar bu işi anlamıyorum, çok çok alacakları 10 tl ye bir direksiyon kılıfı.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç komple boyanmış vede elden geçmiş, conta değişmiş olması büyük ihtimalle hararet etmesinden dolayıdır, tabii bu durumda motor ne kadar hasar görmüş bilinmez, ustaya göstermek gerekir, dış görüntü itibariyle idare eder , asıl püf nokta içidir ama iç kısımdan hiç adam akıllı foto yok malesef uzaktan bir kare foto var ondanda görüldüğü üzere döşemeleride değişmiş yani demek istediğim pert bir araçı alınıp boyamış satmaya uğraşıyolar, bence bu araçtanda uzak dur

Bu arada öbür önerdiğim beyaz 323 ne oldu , görüşebildinmi en son kaça bırakıyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç komple boyanmış vede elden geçmiş, conta değişmiş olması büyük ihtimalle hararet etmesinden dolayıdır, tabii bu durumda motor ne kadar hasar görmüş bilinmez, ustaya göstermek gerekir, dış görüntü itibariyle idare eder , asıl püf nokta içidir ama iç kısımdan hiç adam akıllı foto yok malesef uzaktan bir kare foto var ondanda görüldüğü üzere döşemeleride değişmiş yani demek istediğim pert bir araçı alınıp boyamış satmaya uğraşıyolar, bence bu araçtanda uzak dur

Bu arada öbür önerdiğim beyaz 323 ne oldu , görüşebildinmi en son kaça bırakıyormuş.

araç sahibinden içten çekilmiş fotoğrafları istedim bakalım gönderirse paylaşırım. ben bu aracı önceden sanki yine sahibinden.com'da görmüştüm yanılıyor da olabilirim.

beyaz 323 ün sahibi en son 8750 ye size özel bırakırım dedi. daha da aşağıya inmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iç fotolar gelsin bakalım nasılmış, lakin genede ben beyazı öneriyorum, aradaki fiyat farkı kırmızı araçtaki alacağın riske değmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2015-e-kadar-muayeneli-mazda-acilll-148100796/detay/

19 şubat 2013'te el değiştirmiş, 31.08.2013'te muayeneden geçmiş.

Fotoğraflar Körfez Belediyesi Otoparkında çekilmiş, muhtemelen ya belediye çalışanı ya da o civarda oturuyor... Araca niyetin olursa, Körfez Yarımca Sanayi sitesinde Gülünce otomotiv var gönül rahatlığı ile oraya baktırabilirsin...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iç fotolar gelsin bakalım nasılmış, lakin genede ben beyazı öneriyorum, aradaki fiyat farkı kırmızı araçtaki alacağın riske değmez.

bekliyoruz bakalım gelirse sayın NoooFearrrr burada paylaşırım. şahsen faize bulaşmamak için elimdeki parayla almaya gayret ediyorum yoksa beyazı da alabilirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım haşat bir araba alıpta bakımı için uğraşmazsınız, ben hep sizin binici olduğunuzu düşünerek , uzun vadede güvene güvene kullanacağınız bir araba almanızı temenni ediyorum, hayırlısı olsun artık.

Şahsen ben kırmızıyı alacağıma bu şartlarda gene bayazı alırdım neden derseniz , değişen bişey yok çünkü gene bahsi geçen masrafı edersiniz eğerki temiz bir araba almazsanız, beyaz araca değerdi bence,  ama gene siz bilirsiniz bu arada faiz derken bankayımı kastettiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...