Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

:2funny:

İyi güldürdün İlhan, Allah da seni güldürsün emi...

Bütün sırrımızı ifşa ettin böylece; boşbakandan destek aldık, ilk yerli araç üretimi için Oğuzhan'la harıl harıl çalışıyoruz... :) O babayiğitler biziz...

Bence Oguzhan'ın arabasını alacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Süprizler güzeldir ama ben gonzalese kıyamamki :D hem veli abi otomatik istiyor. Aslında araç tamamlandı Veli abi otomatik diye tutturunca şanzımanın gelmesi biraz zaman alacak bekliyoruz :D

Avrupa depoyu Avusturya'ya taşırken bizim özel sipariş şanzımanı kaybetmişler... Şimdi tekrar Japonya'ya sipariş geçtik bekliyoruz...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah dostum... zahmet etmen yeter...

hayırlısı valla...

burada satılıklar da bir 323 var ama otomatik . otomatik düşünmüyorum. malum sıkıntılı olabülür. sen yorum da yazmışsın ilana...

Hasan hocam, biraz önce geldim... Maalesef yine tezim doğrulanmış oluyor... O fiyatlara Mazda seni güldürmez. İki dükkan ötesinde (olacak ya işte) aynı model  ama metalik gri renkli Mazda 323 vardı, zannedersin fabrikadan yeni çıkmış, imrendim. Kimin diye sorarak sahibine ulaştım, satılık olsa fiyatı nedir dedim, bu arabaya fiyat mı biçilir dedi, hak verdim, 15 ten aşağı gitmez tahminimce... Otomatik olsaydı benim bile aklımı çelerdi araba...

Netice itibariyle; ilandaki mazda'nın motoru ve yürüyeni süper ama kaporta masrafı var, uğraşırım ben diyorsan alınabilir ama Mazda'dan soğuma ihtimalin var ve benim gönlüm razı gelmez... Ayrıca; çevrenin "ben sana demedim mi" baskısını göğüsleyecek sabrın olması şart !!

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2013 eylül itibari ile mazda 3 ilanlarını altüst ettik hemen hemen aramadığımız bilgi almadığımız ilan sahibi kalmadı...Aralıkta 2006 comfort AT aldık...şimdi bir mazda 3 daha alalım dedik...hergün zaten düzenli ilanları kontrol ve takip ediyorum...kafama takılan bazı soru işaretleri var....

2005 2006 ya kadar  fiyatlar birbirini takip ediyor.2007-2008 de model nerdeyse yok gibi distribitör ve japonya kaynaklı problemlerden dolayı 2009 az sayıda olsada var

şimdi alıcı gözüyle hangi modele Dynamic yada Touring bazında en fazla kaç bin tl para verilir satıcılarmı çok yüksek rakamlar istiyor yoksa hakikaten 2009 touring örneğin 35 -39 bin tl edermi max 100bin km yi baz alırsak...birde bu fiyatlarada bir üst kasa almak mümkün...mazda 3 ün ikinci el piyasasını çözmek çok zor sizler mazda 3 ve baz modellerine bakarken kafanızdaki rakamlar max nedir... :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Derdime tercüman olan birilerini görmek ne güzel... Maalesef piyasa allak bullak oldu, bir birinden gören fiyatı yükseltiyor diye düşünüyorum, yoksa satılması zor o fiyatlara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.000 tl yi gözden çıkarmış durumdayım fakat bu kadar parayı verincede en az 2009 olmalı diyorum...2006 ya da maşşallah 31-32  :tey: isteyen var...millet uçmuş durumda ya ben çok iyimserim yada hakikaten piyasa bu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilir  bir kişi çıkıpta kardeşim 2004 dynamic = ? şu fiyat

2005 dynamic =? şu fiyat 2006 bu 2007 bu 2008 şu 2009 da bu şu rakamların üzeri fazladır yahut exraları var ise şu kadar miktar esneklik olur diyecek olaya hakim bir abi arıyorum....çok belirsiz mazda 3 piyasası hiç  diğer araçlar gibi değil...standart nedir ah bir bilebilsek.... :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 Haftadır gece gündüz ilan sitelerine eklenen tüm 2005-2009 arası Manuel vites Mazda 3 Dynamic leri takip ediyorum. Benim kafamdaki rakam 2007 model için maksimum 28 bin TL. Kazalı araçlara hiç bakmıyorum, 2009 lar için 35 bin TL isteyen de var ama bence o para çok. Çünkü bir üst kasayı o paraya alabiliyorsun.

Teklif verdiğim araçlar oldu, yanlız satıcılar 500 Ü 1000 aradıkları için anlaşamadık. Özellikle LPG'ye de bakıyorum 28 bin TL'ye LPG'li araç almak var aynı paraya LPG'siz alıp 2 bin TL'de masraf ederek LPG taktırmakta var. Böylece araç 30 bin TL'yi buluyor ve maliyet yükseliyor.

Piyasa biraz karmaşık ama 28 Bin TL'ye kadar ben çıkarım bunun yukarısı için de değmez neden dersen satmaya kalktımı bu paraların üstüne çok zor zatacağımı biliyorum!!!

Genel Dynamic piyasası bence 24 ile 28 bin arası...

birde ters durumlar var hatchback kasanın fiyatının daha yüksek olması ona göre bir piyasa oluşturması gerek ama değil otomatik şanzıman farkı düşününce otomatikler pahalı olmalı ama oda ters manuel vites daha pahalı belkide 4 vites olmasından dolayıdır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sattığım 1999 Mazda 323'ün HB leri daha çok tutuluyordu Mazda 3 için tam tersi geçerli.

Israrla Mazda şansımı zorlamaya devam ediyorum. Az önce bir tane sedan 2007 model için 500 e kıyıp 28500 teklif ettim muhtemelende araç sahibi yine 3 e 5 3 takılıp kabul etmeyecek :fiuw:

muhtemelen :) millet ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim o değil piyasasının üzerinde fiyat isteyip de satana denk gelmedim satılan araçlara dikkat edin ya çok temiz ya da ayakları yere basan kişiler.

Ben istemediğim renk olması rağmen  2007 ye 29 verdim 30 dan aşağı olmaz dedi üstelemedim . Aylardır bekliyo geçen gün tekrar ulaştım düşüncenizde değişiklik var mı diye  varmış masraf yaptım son 31 olur dedi 30 a satamadığın aracı 31 e satmaya çalışmak  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üç dört ay öncesinde 25 bin lira ilana koyup satılmayan araç için yeni ilan verilmiş ve 32 bin lira deniliyor... Bu araç 2006 model !!

:)

Galericilere boşuna kızıyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. el piyasası yükselmiştir belkide.:)

Yükselmesi kaçınılmaz fakat hangi 2.el araba bu kadar zaman içinde Yüzde 30 yükselir ?? Hemde yeni kasası çıkmış bir modelin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yükselmesi kaçınılmaz fakat hangi 2.el araba bu kadar zaman içinde Yüzde 30 yükselir ?? Hemde yeni kasası çıkmış bir modelin...

ustelik yeni kasasinin yenisi cikmis eski kasanin eskisi olan bir modelin :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce favorilerime aldığım ilanlara baktımda 1-2 ilan yayından kalkmış birçoğunun tarihi geçmiş demekki satılmıyor o fiyatlara... :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

esprisine yazmıştım sn domestos...

Evet çok doğru. Fiyatlar baya bir abartı internette. Neden? Karışan yok. Herkes kafasına göre ve internetteki balon fiyata göre fiyat belirliyor. Öyle oluncada fiyatlar sürekli yükseliiyor. Ama önemli değil.Önemli olan alıcı bulması-Arz-talep. Alıcı bulabiliyorsa demekki bize yüksek gelen fiyatın normal olduğunu söylemek mümkün. Serbest piyasa sonuçta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pahalı gibi geldi.

bunu diğerlerine göre kıyaslayınca bu gene ucuz kalır aynı ayardaki arabaya 35 36  :tey:

isteyen var...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...