Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

O problem hepimizde var, olmasa mercedesclubtr.com da olurduk :D

Club isimlerinin farklı olması bence temel noktada likidite durumuna bağlı değil. Mazda işi gönül işi akıl işi mantık işi...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Gökhan diyorsa doğrudur, Mazda6 , dizel ve SW direk onun ilgi alanına giriyor :D

Hatta o ilanda sağı veyo solunda kapılar değişti diyordu. Ve ayrıca km. kesinlikle 109bin değildi. Yanlış olmasın 170binlerdeydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatta o ilanda sağı veyo solunda kapılar değişti diyordu. Ve ayrıca km. kesinlikle 109bin değildi. Yanlış olmasın 170binlerdeydi.

Tüh tüh tüh gitti desene aramayla bulunmayacak fırsat...

:D

Sağlık mağlık olsun, zaten ilan sahibine mesaj attım daha dönmedi.  Kafamdaki fiyat şimdi yerle bir oldu bak...

>:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar ,

Bir aksilik olmazsa dayımın aracını yarın satıyorum ,inşallah  :dua:

Aşağıdaki araç için görüştüm , anlattıklarına göre bir sıkıntı yok gibi.Makul bir indirim de yapıyor...

Araç Bakırköy'de ....sizlerden ricam tanıyan bilen varsa cumartesi ye kadar araç hakkında bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3781993

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar ,

Bir aksilik olmazsa dayımın aracını yarın satıyorum ,inşallah  :dua:

Aşağıdaki araç için görüştüm , anlattıklarına göre bir sıkıntı yok gibi.Makul bir indirim de yapıyor...

Araç Bakırköy'de ....sizlerden ricam tanıyan bilen varsa cumartesi ye kadar araç hakkında bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3781993

Fotoğraftaki gibiyse araç alınabilir... İyi baktırmak gerekli tabi.

Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba ,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-benden-bu-kadar-93159533/detay

Bu aracı kesin olarak almayı düşünüyorum , yinede tecrubeli kullanıcılara danışmak istedim . Sizce uygunmudur ? Daha önce 626 sahibiydim ve konforuna ve performansına doyamadığım için tekrar mazda almak istedim ve bunu beyendim, şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kafanı karıştırmak istemem ama;

Daha önceden 626 kullanmış biri neden vizyonunu daraltarak alt sınıf arabaya yönelsin...

8:)

Şimdiden hayırlı olsun.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 ile mukayese bile edilemez. Araç tek kapı oluşundan birkere kaybediyor. Yaşınız genç hadi bu araç size uyuyor diyelim. Peki sizden başkası kullanmayacakmı ? Hayırlısı olsun sizin için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Praktikaya uzun yıllar önce binmiştim, beni çok etkilemişti performansı, bilmiyorum bunun durumu nedir, ancak aracı beğendim, jantlar ve renk uyumlu görünüyor, içini biraz daha orjinaline benzetirsen şık bir araç olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aranıza 626 ile katılmak için arayıştayım bir araç buldum 150000 orginal km de, araç çok temiz  tramerden son 2 yıla ait servis bakımı çıktı rutin yıllık bakım birde araçta hasar göstermedi tramer, zaten sahibide hasarsız boyasız bir tek arka cam değişti sert cisim düşme sonucu demiş

satıcı aracın ilk sahibi araç otomatik ve fiyat 15000 tl ve araçta lpg yok benzinli acaba ne kadar pazarlık etmek bu araç için uygundur ederi nedir birde lpg taktırma fiyatı var sonuçta çok yakıyordur tek kafama takılan otomatik şanzıman ama eşim içinde otomatik olması avantajlı kullanım açısından

ederi nedir acaba bu aracın ford modeo 98 ghia bakarken bu aracı gördüm hayırlısıyla sorunsuz bir araç sahibi olurum inşallah

çok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad araç 98 model fiyat aralığını temiz ilk sahibinden kazasız bir ve otomatik bir araç için kaça çekmek makul olur tavsiyeniz nedir acaba teşekkürler

yada mondeo 98 leremi yönelmem lazım kararsızım 626larıda çok beğeniyorum ama lpg cihaz taktırmakta en az 1500tl tutacak gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...