Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

baktığım araçta böyle çok temiz bunda lpg takılı ve manuel vites fiyata 14750 yazmış aynı temizlikte aynı modelde lpg olmayan otomatik için 15000 den makul kaça zorlamak mantıklı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ruhsat-sahibinden-lpg-li-mazda-626-orjinal-95330242/detay/

Bu aracın fiyatı belki biraz daha aşağıya çekilebilir, araç temiz görünmekte... Tabi görüntüyle olmuyor bu işler...

Ben 1993 model aracımı alırken üç yere göstermiştim.

:o

Alım satımcı  linkdeki LPG li 98 düz vites modeli 14 750 ye satmaya çalışıyorsa, bunu  en fazla 13 lere aldığını düşünebiliriz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baktığım araçta böyle çok temiz bunda lpg takılı ve manuel vites fiyata 14750 yazmış aynı temizlikte aynı modelde lpg olmayan otomatik için 15000 den makul kaça zorlamak mantıklı

Otomatik piyasası biraz daha düşüktür, lpg de yok... Ben olsaydım acelem yoksa 13 bine zorlardım...

Ancak; araba senin işine geliyorsa, içine siniyorsa, temizse, uzun süre binilecekse 14.500 bile verilir...

Piyasa meselesi bu.

Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2004-mazda-3-tertemiz-94102609/detay/

merhaba arkadaşlar yukarıdaki linkteki aracı evimize 2.araç olarak babama almak istiyorum.sahibi forumda da üye olan bir polis.telefonda falanda görüştük fiyatta az bi problem var.

şimdi arkadaşta forum üyesi fakat yinede sizlerden objektif kişisel forumdaş tavsiyeleri rica ediyorum.ailemize 2. bir mazda kazandırabilmek adına bu önemli.şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad araç 98 model fiyat aralığını temiz ilk sahibinden kazasız bir ve otomatik bir araç için kaça çekmek makul olur tavsiyeniz nedir acaba teşekkürler

yada mondeo 98 leremi yönelmem lazım kararsızım 626larıda çok beğeniyorum ama lpg cihaz taktırmakta en az 1500tl tutacak gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-121000-km-de-mazda-626-95470834/detay

Bi inceleyin derim...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence pahalı öğrendim zaten kendisi 23.000 TL ye almış fakat ettiği masrafları üzerine koyuyor memur zihniyeti

Sen o aracı 23 bine bulup alabilir misin?

Mümkün değil.

23 bine bulduğun aracı da sen masraflarıyla birlikte ancak o fiyata çıkartabilirsin.

Piyasa bu, nasıl şekilleneceği belli olmaz. Çok sıkışır satıcı istediğin fiyata bırakır, sen çok istersin onun istediği fiyata razı olursun...

Nasip.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla olaya galerici zihniyeti ile bakarsan dediğin tez çok mantıklı fakat biz öyle bakmıyoruz nedense bende 1 ay önce reno sembol vardı 17,500 e aldım sıfır hata ile yaptığım bakımlar ve ıvır zıvır ile 20.000 olmuştur bana malyeti fakat ben 17,250 ye sattım gitti enayimiyim şimdi.benim bildiğim abi ben 17,500 e almıştım ettiysem adınada zarar denirse 250tl aşşasına hiç uğraşmadan verdim gitti.olaya bakışım tamamen bu verdiğim örnekteki gibidir. fakat bizim insanımız 50 TL için 50 takla atar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben galerici değilim, o zihniyette hiç değilim...

:nea:

Demek istediğim şu; 2004 model bakımlı bir mazda 3'ü 23.000 Tl ye alman mümkün değil... Ancak dediğim sebeplerden dolayı satıcı o fiyata inerse alabilirsin... Piyasası bence 23 değil. Temiz bir Mazda arıyorsan üçe beşe bakmayacaksın, haa acil ihtiyacın yoktur beklersin o ayrı... Mazda piyasası ülkemizde böyle işliyor...

Ayrıca;

Reno ile Tofaş ile veya piyasa aracı ile Mazda kesinlikle kıyaslanmaz, artı veya eksi şekilde yanılırsın.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben galerici değilim, o zihniyette hiç değilim...

:nea:

Demek istediğim şu; 2004 model bakımlı bir mazda 3'ü 23.000 Tl ye alman mümkün değil... Ancak dediğim sebeplerden dolayı satıcı o fiyata inerse alabilirsin... Piyasası bence 23 değil. Temiz bir Mazda arıyorsan üçe beşe bakmayacaksın, haa acil ihtiyacın yoktur beklersin o ayrı... Mazda piyasası ülkemizde böyle işliyor...

Ayrıca;

Reno ile Tofaş ile veya piyasa aracı ile Mazda kesinlikle kıyaslanmaz, artı veya eksi şekilde yanılırsın.

;)

anladım abi teşekkür ederim biraz daha bekleyelim bakalım nede olsa alan yok bekliyor araç :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar linkini verdiğim araç hakkında görüşlerinizi bekliyorum..Ayrıca Lantis nedir ne değildir pek bir fikrimde yok ancak araç hoşuma gitti..Parça bulunabilirliği, kronik meseleleri, sıkıntıları,yakıt tüketimi vs. kısaca artıları-eksileri hakkında bilgi verirseniz hakikaten makbule geçer..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-100-orjinal-hatasiz-kazasiz-kusursuz-boyasiz-kacmaz-95229365/detay

Not: Fiyat olarak 17.250 vermiş ancak belki bir pazarlık payı olabilir..Veya bu araca daha önce bakmış olan arkadaşların da fikrine ihtiyacım var.. Malum Hatay-İstanbul arası mesafe..

Ayrıca fiyatta anlaşabilirsek İstanbul da bu araca yakın yerde ikamet eden araşlardan yardım alabilirmiyim?? En azından gidip görüp bir fikir verecek bir hayırsever..

Esen Kalın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...