Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar mazda 323 bakıyorum bana önerebileceğiniz bir kaç araç var mı

bu aksam altta linkini verdiğim araba vardı sahibi 14 binden aşagı inmedi arabanın tavan çıtallarının kapakları eksikti ve abs ,yolcu airbag ıtfs ısıkları ve bir ısık daha vardı yanı anlayacıgınız bütün ısıkları yanıyordu adam sorun olmadıgını çok bir şey tutmayacagını söyledi inanamadım söylediklerine iyi aksamlar dedim ayrıldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acilll-satilik-98080634/detay/

bu kasalar hakkında düşünceniz nedir teşekkür ederim

birde bu araç var ama ne dersiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-full-orjinal-emsalsiz-temizlikte-mazda-99512829/detay

İki araca da bakmak gerekir tabiki ancak ikisinin de fiyatı yüksek.  Astina temiz ise kıymetli araçtır. Çünkü az sayıda var ve isteyeni meraklısı fazladır lantisler gibi.. Ama tercih sizin mazda 626 da iyi bir tercih olurdu ama fiyatı emsallerinden baya yüksek..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Tam da bugün sattım bir adet :D gerçekten harika araçlar abicim yapana helal olsun 98 model bir araç bu kadar mı rahat olur bu kadar mı seri olur çok iyi valla  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana hiç aklımda yokken nasip oldu ve beni hiç pişman etmedi... LPG ile TEM'de 220'yle giderken hiç mi sallanmaz, hiç mi titremez bi araba, hayran kaldım...

Uygun fiyatlı araç arayanlara, konfordan ve kaliteden ödün vermeyenlere Lantis hastası olmama rağmen şiddetle 626 tavsiye ederim...

Hedefimde Mazda 6 var ama vergisi veni caydırıyor.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana hiç aklımda yokken nasip oldu ve beni hiç pişman etmedi... LPG ile TEM'de 220'yle giderken hiç mi sallanmaz, hiç mi titremez bi araba, hayran kaldım...

Uygun fiyatlı araç arayanlara, konfordan ve kaliteden ödün vermeyenlere Lantis hastası olmama rağmen şiddetle 626 tavsiye ederim...

Hedefimde Mazda 6 var ama vergisi veni caydırıyor.

:)

Ben ikisinide kullandım,İkiside ayrı segment bence,626 d lantis sport,lantisi 626 dan ayıran özellik çok seri olması ve çok ilgi çekmesi : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-agaoglundan-50-binde-otomatik-mazda-3-98776361/detay bu araç için antalya ya gidilirmi? adamda 250 tl fiyat kırıyor.

İşinize geliyorsa gidilir elbet... Kırdığı fiyat çok az bence, satmaya niyetli birisi bu fiyattan daha fazlasını kırabilir...

Araç temiz görünmekte ama ben bayandan araç almayı en son seçenek olarak görüyorum.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ikisinide kullandım,İkiside ayrı segment bence,626 d lantis sport,lantisi 626 dan ayıran özellik çok seri olması ve çok ilgi çekmesi : )

Segment farkı olduğu aşikar, Lantis hayranı olmama rağmen ben 626'ya bayıldım...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

: ) Şayet buluşma olursa benim araçla tekrar denemenizi tavsiye ederim,yol tutuşunu 180km hızda komprösörün nasıl bastığını vbg,motorun sesini yazmıyorum bile: ) 626 asla hafifsenecek bir araç değil,piyasadaki  birçok yeni modelden daha iyi araç..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracın plakasında yüksek bir hasar kaydı vardı diye hatırlıyorum plakayı şimdi kapamış yeniden çekmiş plakayı sorgulamanı tavsiye ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

: ) Şayet buluşma olursa benim araçla tekrar denemenizi tavsiye ederim,yol tutuşunu 180km hızda komprösörün nasıl bastığını vbg,motorun sesini yazmıyorum bile: ) 626 asla hafifsenecek bir araç değil,piyasadaki  birçok yeni modelden daha iyi araç..

Kesinlikle öyle birçok yeni araçlardan çok daha iyi .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum, mazda almayı düşünüyorum, şuanda 1994 Tempra S marka aracım var onu satıp mazda almak istiyorum, param ancak eski modellere yetiyor, 1991 model kasalar var bide ondan sonra çıkan balon kasa dedikleri var. HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle, sizin Balon, bizimde "Tombak" Dediğimiz kasayı tavsiye ederim. Eski bir kullanıcısı olarak her zaman daha iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...