Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar sık sık hatırlatıyoruz, alınık veya satılık araç konularında üyelerimizin fiyat ile ilgili yorum yapmasını istemiyoruz.

Bu kurallarla yasaklanmış bir şey değil ancak etik olarak hoş değil ve fiyat sorulan aracın sahibinin de sitemiz üyesi olması durumunda ki Mazda sözkonusu olduğunda kuvvetle muhtemeldir, istenilmeyen, şık olmayan  tartışmalara yol açıyor.

Fiyatı alıcı ve satıcının karşılıklı görüşmesi gerekir. Diğer hususlarda yorum serbest.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bu kadroyla bir  Internet Bayisi açsak  baya bir fatura keseriz arkadaşlar ...:)

Hizmetlerimiz:

- Araç Satış

- Arıza Tespit

- Periyodik Bakım Danışmanlığı

- 2. El (Beğendiğiniz aracı söyleyin , biz bakalım !)

Gelen araçları da uygulama merkezlerimize yönlendirdik mi  işlem tamamdır...

Internet Bayimizin Faydaları:

1-Uygun fiyatlı sıfır  araçlar  (mekan kirası ,  ekipman amortisman , temsil ikram , full akbil vs olmadığından düşük fiyat garantisi)

2-Vakit tasarrufu (Arızalar , araç uygulama merkezlerine daha gelmeden tesbit edilir, randevulu çalışıldığı için sıra beklenmez, yedek parçalar takılmak üzere hazır olur.)

3- 2. elde geniş portföy, ülke çapında düşük maliyetli ekspertiz hizmeti, araç alım satım ve, vale hizmeti. 

Sonra Mazda'nın servis sıkıntısı var desinler de görelim  dimi , yok böyle hizmet :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar uzun soluklu denebilecek mazda 3 arayışım sona erdi ve ilandaki aracı 35000 tl ye alıyorum. kaporasını gönderdim. araç izmir de dönüşte izmir-ankara arası otoyol var mı? yani hgs ye ihtiyacım olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cookk-acil-2014e-kadar-garantili-122502445/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar uzun soluklu denebilecek mazda 3 arayışım sona erdi ve ilandaki aracı 35000 tl ye alıyorum. kaporasını gönderdim. araç izmir de dönüşte izmir-ankara arası otoyol var mı? yani hgs ye ihtiyacım olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cookk-acil-2014e-kadar-garantili-122502445/detay

Bana hayırlı olsun demek düşer... İzmir-Uşak üzerinden gidersen hgs'ye ihtiyaç duymazsın, İzmir-Aydın-Denizli üzerinden gidecek olursan İzmir-Aydın arası otoyol var sadece 125 km.

İzmir-Uşak-Afyon üzeri gitmen sana daha uygun olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasko istatistiklerine göre çok takla atan araçlar arasında yer aldığı söyleniyor, virajlarda dikkatli olmanı tavsiye ederim.

google şunları yazabilirsin

"Toyota corolla takla"

"Mazda 3 takla"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar. özellikle domestos kardeş ilgin için çok saol. hiç bir mesajımı yanıtsız bırakmadın.

Görevimin temeli insanlara yardımcı olmaktır... Huyum kurusun, bu durum foruma da sirayet ediyor...

:D

Şaka bir yana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ve forumumuza. Küçük bir şey diyeyim; hiç mazda kullanmadıysan ve Toyota aldıysan, ileride mazda koltuğuna oturmak gibi bir hata yapma derim...

Derin pişmanlık duyarsın.

8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi var ya Emre, Mazda'nın forumdaki ajanı gibisin ha! Nerden neler bulup, Çanakkale'yi savunur kadar sert savunma yapıyorsun...

Basitçe ifade edeyim ki, Mazda 3 Toyota Corolla'dan daha iyi bir otomobildir, desene yahu... Hakikaten de bence de öyledir. Mazda 3 daha iyi bir otomobildir.

Bir de Mazda forumuna Toyota alayım mı diye sormak, müslüman mahallede salyangoz satışı yapayım mı? sorusu gibi olmuş...

Kasko istatistiklerine göre çok takla atan araçlar arasında yer aldığı söyleniyor, virajlarda dikkatli olmanı tavsiye ederim.

google şunları yazabilirsin

"Toyota corolla takla"

"Mazda 3 takla"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mtutun mazda formuna soruyorum çünkü burada işlerin karşılıklı saygı çerçevesinde yürüdüğünü fördüm ve dikkat ettiysen uzun soluklu mazda arayışımdan sonra diye ekledim.yani sırf toyota aldım diye formumuza girme diyorsan orasını bilemem:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin için hayırlı uğurlu olsun. 1998 yılından bu güne çalıştığım şirketin araçları Toyota Corolla. O günden bu güne her yeni kasayı kullanmış bulunmaktayım. Şu an kullanmakta olduğum 2012 Model Toyota Corolla 1.4 D. Toyota'yı tercih etmemizin tek sebebi servis ağı. Bizim Türkiye'nin bütün bölgelerinde satış pazarlama personellerimiz var. Hepsinin altlarında şirket aracı Corolla. Haliyle bulundukları bölgede servise sokuyorlar aracı. Ara 10 bin bakımlar 410-480 TL arası tutuyor. Ben Mazda'yı  210-260 TL arası sokuyorum ara bakıma.  Corolla 'nın çok ciddi iyileştirme yapılması gerekiyor. Mazda 3 ile mukayese dahil edilemez. Fakat sorunsuz bir otomobildir Allah için. Ne diyeyim size tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...