Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

tüp ve lastik olayına girildiginde yine 27 ye denk gelicek...ayrıca hala rengine takıldım ..27 ye daha hoş renkleri var ki bu temizlikte olurmu o da meçhul

Bu temizlikteki araç senin kafana yattıysa 1-2 bin lirayı aramayacaksın... Dedim ya; işine geldiyse fiyat bir noktada ikinci planda kalıyor... Hele hele mazda gibi bir markanın ikinci elinde kafana yatanı kolaylıkla bulamıyorsan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Kusursuzlar 27-29

3-4 parça boyalı olanlar ve 25-27

değişenli  ufak hasardan kazalı boyalı 23-25

aşağızı zaten pert vs. bulursun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 modelin en temizi 26 eder. Pazarlıkla 25 e alınır mis gibi de binilir. Bana kalırsa 2007-2009 arası makyajlı olandan alın bazı geliştirmeler mevcut makyajlı kasada.

dediğiniz makyajlı olanlarda fiyatlar 30 bin i geçiyo....birde 25-26 verilir dediğiniz aracın tam olarak özellikleri ne olmalı...mesela araçta lpg takılı değilse,otomatik vites değilse vs  yinede verirmisiniz vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsim vermek istemiyorum en son satılan Dynamic 2006 modeli 23 bine gitti... Her kim 28-29 bin fiyat istiyorsa gidin (aracın temizliğine göre) 23-25 bin verin "hemen notere gidelim" diyecektir...

Gerçek piyasa bu bence.

Ancak; pert kaydı, hasar kaydı vs. olumsuzlukları olan araçlar 17-20 bin aralığında var... Tam tersi, "tok satıcı" konumunda olanların da; 27-30 bin istedikleri görülmekte.

Abi merhaba,

Kusura bakmazsan bir noktaya değinmek isterim.

"Her kim 28-29 bin fiyat istiyorsa gidin (aracın temizliğine göre) 23-25 bin verin "hemen notere gidelim" diyecektir" yazmışsın bir üst mesajında.

Benim arabam sport dynamic, sunroof, dijital klima, triptronik, esp, edc, abs vs vs var, otomatik cam kaldırma vs.. var.. Deri koltuk, otomatik katlanır ayna [bildiğim kadarıyla standart olarak BK larda bunlar yok] ve cruise control hariç full..yetkili servis bakımlı, nokta boya ve sorunun çok şükür "s" i yok. Ben 29 bin TL isterken birisi gelir 23-25 önerirse "Alma kardeşim sen benim arabamı, git punto ya da fiesta al" derim, notere gitmek yerine..

Saygılar abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusursuzlar 27-29

3-4 parça boyalı olanlar ve 25-27

değişenli  ufak hasardan kazalı boyalı 23-25

aşağızı zaten pert vs. bulursun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-ve-en-uygun-fiyatli-mazda-3-dynamic-123966029/detay

sizin arabanızın renginin aynısı....lpg takılı değil...bi kaç boyanması gereken yerler var...bu ilana sizinde yorumunuzu bekliyorum ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi merhaba,

"Her kim 28-29 bin fiyat istiyorsa gidin (aracın temizliğine göre) 23-25 bin verin "hemen notere gidelim" diyecektir" yazmışsın bir üst mesajında.

Benim arabam sport dynamic, sunroof, dijital klima, triptronik, esp, edc, abs vs vs var, otomatik cam kaldırma vs.. var.. Deri koltuk, otomatik katlanır ayna [bildiğim kadarıyla standart olarak BK larda bunlar yok] ve cruise control hariç full..yetkili servis bakımlı, nokta boya ve sorunun çok şükür "s" i yok. Ben 29 bin TL isterken birisi gelir 23-25 önerirse "Alma kardeşim sen benim arabamı, git punto ya da fiesta al" derim, notere gitmek yerine..

Saygılar abi.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğiniz makyajlı olanlarda fiyatlar 30 bin i geçiyo....birde 25-26 verilir dediğiniz aracın tam olarak özellikleri ne olmalı...mesela araçta lpg takılı değilse,otomatik vites değilse vs  yinede verirmisiniz vs.

otomotik yada manuel oluşu bir tercih meselesi, kimisine otomotiği manuelden ucuz versen almaz, kimisi de otomotikten başkasını almaz, lpg de aynı şekilde kimisi kendisi taktırmak ister, kimisi hiç lpg istemez , kimisi de lpg şart der. Yani bunlar hep tercih meselesi karar senin kararın. ama bu piyasa şartlarında otomotik olsun  , kaliteli bir lpg kiti olsun, temiz ve az kullanılmış bin 2007 dynamic 28.000 den aşağı zor bulunur. Tercihe göre 29.000 de verilir.Ama benim fikrim , alıcı açısından iyi bir alışveriş olması açısından maksimum 28.000 TL olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler herkesin fiyat anlayisi farklidir.kendi araclarimiz hakkinda yorum yapmayalim,fiyat konusunda.forum tarafindan tartisilmasi yasakandigina dair kac kez uyari yapildi.sadece piyasasini tartisalim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi merhaba,

Saygılar abi.

Bunlar şu andaki görüşlerin, aracını satmak için niyetlen ve kafandaki fiyatı belirle, emin ol, belirlemiş olduğun fiyatın altına da satabileceğini anlayacaksın...

Şu anda varsayım üzerine konuştuğumuz için çok önemi yok.

Ancak; ben temiz bir mazda3 alacaksam, niyetim bu yöndeyse acele etmem ve kafamda oluşturduğum rakama temiz bir mazda3 bulurum... Acelem varsa eğer, satıcının fiyatına yakın bir mazda3 bulurum... Piyasa ve işleyiş bu, ben bunu anlatmak istiyorum...

Yoksa; Hüseyin'in (hecibaba) dediği gibi araçları ve fiyatlarını tartışmak yersiz kalıyor.

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok enteresan bir tartışma olmuş  :boks: şuan gündelik kullandığım 2006 model klimalı hava yastıklı  palio van aracım var,aracın ilk sahibiyim orjinal 144000 km de hiç kazası yok şirket reklamı kaplı idi söktürdüm boya çok deforme olmuştu tavanı bile boyattım dediler araç değeri 4000 düşer.. :) bende dedim ok bende 4000 e arabayı satarım :) geçen öule bi piyasasına baktım klimasız eski kasa 2005 lere 13000 çekmişler yeni kasalara 9000 çekmişler  bende dedim o zaman benim aracım 20000 :P yani demek istediğim kim ne tutturuyorsa adan takla atmışı 12000 e satıyor ben 11000 yazdım arayan olmadı :) ha şuda war bir ilan sitesinde eski lantis aracım artık kaçıncı el bilmiyorum,ben ağır kaza yapıp aracı toplatmıştım sonra 9000 e sattım,sonra araç 2 ay sonra hiç kazasız orjinal diye yine aynı siteye 11000 e düştü b.çekmeceden bir şahıstan,sonra o arkadaş 12000 e avcılara satmış yine orjinal muhabbetiyle, şuan altunizadede 12000 e satılık ve full orjinal hiç kazası yoktur diye yine araç satılık,  çok garip bir pazar piyasası war ben anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kısaca;

"kör tuttuğunu öpüyor" diyebiliriz.

Böyle olmamalı ama, maalesef piyasada insanlar üç kuruşa tamah eder olduğu sürece ortalıkta bir çok "kör" dolaşacaktır...

Öpülmemek dileklerimle.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar sanki işim düştükçe soru soruyormuşum gibi oluyor ama kesinlikle öyle bir şey yok yazılan yazıları vakit buldukça okuyorum. 'biliyorsan konuş da ibret alsınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar' sözünü uyguluyorum kendimce :D size sormak istediğim bir araç var yardımcı olursanız sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kelepir-mazda-124313558/detay/ izmir'de olmadığım için bakamıyorum bu araca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba temiz bir araca benziyor km orjinal ise bu fiyata uygun gibi  ama conta yaktığında nasıl bir tamir yapıldı ne parça kullanıldı konuşmak gerek satıcıyla, bir ustaya göstermek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler hocam araç sahibi ile şu an mesaj yoluyla görüşüyorum. uzak mesafelerde olduğumuz ve yoğun çalıştığımız için arabalara bakma imkanı olmadı olursa arabaları takas etmeyi düşünüyoruz herkes için hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-ve-en-uygun-fiyatli-mazda-3-dynamic-123966029/detay

sizin arabanızın renginin aynısı....lpg takılı değil...bi kaç boyanması gereken yerler var...bu ilana sizinde yorumunuzu bekliyorum ...

Resimlere göre arka tamponda hiç söyke takma yok gibi gözüküyor

önden kazada yok gibi kaput tam yerinde duruyo

direksiyon simidine bakıldığında fazla aşınmamış büyük ihtimal kilometre doğru ( TAbi aracı kullanırkan direksiyona kılıf takmadıysa )

Araca bindiğinizde çalışmayan düğme vs varmı kontrol edin değişen vs Lpg de yok araçta

lpg olmadığından dolay fiyatı 24.500 seviyelerine çekmeye çalışın derim hoş lpg düşünmüyorsanızda araç temiz göüzküyor 25 verilir ben veririm şahsen unutmadan cd çaların çalışıp çalışmadığına bakın

Araç ilandaki gibi ise zaten gariye bile götürsen 23 -24 arası bir fiyata galeri bu aracı alır

kilometreyi biraz daha geri çeker aracın içinin temizliğine göre 27 - 28 gibi bir rakama satar  Ön tarafları da boyatmaz orjinal olduğu boya olmadığı belli olsun diye :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım mazda 323 hb almayı planlıyorum kayseride pek yok :D en yakın yozgatta bu aracı buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bakimli-f.16-111478068/detay

yorumlarınız nelerdir daha ilan sahibine mesaj felan göndermedim sizce müşteri olmalımıyım

bu arada ekleyeyim ilk defa japon aracına binecegim kayseride saglam bi mazda ustası varmıdır cevaplar için şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 Kullanıcısı üyelerimiz size detaylı yardımcı olacaklardır... Ayrıca; Kayseri'de bir çok usta olduğunu üyelerimizden öğrenmiştik.

Forumda araştırma yaparsanız bir çok Kayseri'li mazda kullanıcısına rastlayacaksınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün o kadar çok yoruldum anlatamam 2 kere gittim ikisinde de hep hüsran resimlerde görüldüğü gibi olmuyor arabalar bi gördüm uzaktan arabayı kaçtım heryeri mahvolmuş bi de 9000 tl istiyorlar 93-94 model arabaya bu kadar para  verilmez bu yaz yaya kalcaz bu gidişle moralim çok bozuk araba alacağım parayı yollarda yiyeceğim bu gidişle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin gibi müşteri portföyü'ne (!) her zaman tavsiyem şu oluyor...

O fiyatlara 323 alacağınıza, aynı fiyata veya bir kaç bin lira daha üzerine koyarak temiz bir 626 alırsanız; hem verdiğiniz paranın üç katı karşılığını alır, hem de; bu güne kadar ben neden bu sınıf araca binmemişim diye hayıflanırsınız...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-muayene-yeni-lastik-yeni-triger-yeni-126581055/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-mazda-yer-ucagi-126546492/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-masrafsiz-126396705/detay

8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...