Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-oldugundan-bu-fiyattir-128137431/detay/

uzun zamandır bu aracı takip ediyorum, ciddi almayı düşünüyorum, fiyatı uygun geldi. (sanırım araç sahibi sıkıştığından dolayı olsa gerek) acaba tanıyan varmıdır aramızda?teşekkürler

yanlız şöyle bir durum var.  Araba  1.6 D Impressive kısmında bulunuyor yani dizel mazda3lerin kısmında. Fakat araba benzinli. Bir yanlışlık olmasın. İlan sahibi ilanı yanlış yere koymuş.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

yanlız şöyle bir durum var.  Araba  1.6 D Impressive kısmında bulunuyor yani dizel mazda3lerin kısmında. Fakat araba benzinli. Bir yanlışlık olmasın. İlan sahibi ilanı yanlış yere koymuş.

evet farkındayım, araç sahibi fiyatı düşürdükçe yeni ilan açma gereği duymuş nedense  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç sedef kırmızısı...lpg problemi oldugundan dolayı masraf edilip 2. sahibi tarafından lovatonun beynini takmışlar,sübaplar vs değişmiş ve aracı teste soktugumda sadece gaz ayarının yapılması gerektigi söylendi..motor gücü 103.1 hp çıktı.. motor ve şanzumanda en ufak bi sorun yokmuş..sadece ön takımlar biraz bakılcak ve baskı balatası 1 yıl gider en fazla dedi...diğer testlerinde ve klimada vs sorun yok...lastikleri 2012...kış lastiklerinide verebilir...kaporta olarak dediğim gibi sağ arka çamurlukta macun varmış sadece...sag arka sag kapı ve sag önde bel altı boya var ...solda ise birkaç çizik...değişen yok...yani bunların hepsi düşünüldügünde 23000 tl bu arabaya vermelimiyim çok kararsızım...rengi ve şekli hosuma giden tek şey...parçalarının pahalı olmasından dolayı arkadaşlarım uzak durmamı istiyor ama benim aklımda bu model var...güzel yorumlarınız oldugu için bunada bi yorum vermenizi istedim..kolay gelsin

LPG işi de tamamen tercih meselesi, mesela ben lpg takılmış aracı piyasanın 2000 Tl altına da olsa almam. LPG den hiç haz almam, ama kimisi de lpg li araç arar. Bence 2006 Comfort LPG siz , temiz ve 120.000 km altındaysa ederi 21.500 -22.000TL dir.LPG li ise almam. Ancak dediğim gibi tercih meselesi araç çok hoşuna gitmiştir,25.000 verip alanda olur. Satıcı ve alıcı ilişkisine karışmamak gerekir.

Mal sahibinin işine karışılmaz; alıcı, tartar düşünür işine gelirse alır. Yoksa Lantise 20.000 TL isteyen üyemizde var.Gözünde aracının değeri budur, kafasındaki rakamın altına düşmek istemez buna da saygı göstermek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parçalarının pahalı olmasından dolayı arkadaşlarım uzak durmamı istiyor ama benim aklımda bu model var...güzel yorumlarınız oldugu için bunada bi yorum vermenizi istedim..kolay gelsin

o arkadaşlarınızın çok beğendiği ve piyasada peynir ekmek gibi satılan araçlarının parçalarıyla mazda 3 lerin parçalarını bi kıyaslayın bakalım , kiminki pahalı yada arada ne kadar bir fark var. Böyle savsatalara inanmayın. Hayatında mazdaya ancak dışardan bakmış birkaç tane adamın savsatasından başka bişey değil, şehir efsanesi. Böyle söylentilere itibar etmeyin kendiniz araştırın öyle karar verin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-oldugundan-bu-fiyattir-128137431/detay/

uzun zamandır bu aracı takip ediyorum, ciddi almayı düşünüyorum, fiyatı uygun geldi. (sanırım araç sahibi sıkıştığından dolayı olsa gerek) acaba tanıyan varmıdır aramızda?teşekkürler

Çok temiz bir araba sıfır sayılır, yazılanlar belli, genede servisten güzelcene bir ekspetiz raporu çıkartmak gerekir, bence alınabilir, açıkçası piyasadaki diğer marka ve model araçlara istenen bedellerle kıyaslarsak çok uygun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu 6 ya bakarmısınız çokta fark yok mazda 3 ile arasında

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-asrin-dan-temiz-otesi-sadece-72.000-km-de-150-ps-uygun-fiyat-126766475/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cidden çok güzel ve uygun fiyatlıymış ancak ben 3 serisi düşünüyorum, ilginize teşekkür ederim  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar hepinize merhaba,

1997 model 1.8 familia sahibi olarak yazmak isterdim ama satıcının son anda vaz geçmesi ile halen arabasızım.

araca 8500 fiyat biçmişti lpg yoktu.muayene yeni.lastikler yeni.iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum.canım biraz sıkılmış durumda.

birde mazda aradığımı duyan sanayiden güvenebileceğim bir motor ustası 323 hb 1991 otomatik vites onerdi. araçla gezdik şanzıman sorunsuz.lpg mevcut.muayene yeni.bunada 7500 diyorlar.her iki araçta temiz ve masrafsız..acaba 1.8 familia için biraz daha beklesemmi yoksa 1991 olanı alsammı?

familia 1997 olması dışında pek avantajlı gelmiyor.diğeri ise fiyat olarak bana daha uygun geldi ama 1991 olması biraz çekimser olmama yol açıyor.

sizler iki araç arasında karar vermek zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz..

şimdiden cevap veren ve ilgi gösteren herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Oğuzhan yada Selman abi bu konuda yardımcı olabilir sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plakasından anlayamayız çünkü kaskoda bişey çıkmaz. eskiden kazası yokmuş.kasko olsa yaptırırlardı. ya da alkollü yaptılar kazayı kasko karşılamıyor. ben de bişey anlamadım bu arabadan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...