Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

arabanın fiyatı uygun , sebebi öğrenilebilir, sormak vede araştırmak gerek, benim fikrim darbeli olabileceği yönünde, gerçi km side bayağı var ama , bakmak gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda en iyi yorumu Cihan bey (stilock) yapardı. Kendisi  eskiden sağlam bir Stilo kullancısıy dı. Eğer hafızam beni aldatmıyorsa. :) Ama kendisi çok uzun süredir kayıp. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda en iyi yorumu Cihan bey (stilock) yapardı. Kendisi  eskiden sağlam bir Stilo kullancısıy dı. Eğer hafızam beni aldatmıyorsa. :) Ama kendisi çok uzun süredir kayıp. :(

Evet haklısın ama kendisi forumda çok aktif değil... Daha önceden stilo konusunda kendisine danışmışlığım vardı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim pek aklıma yatmadı , sizin şu andaki 626 nızdan farkı nedir ? SW olduğundan tercih ediyosanız bilemem,  ama dizel 150.000 in üstündeki bir fiat 'ta dikkatli olmak gerekir , araç yabancı plaka olması acaba bişeyi değiştirirmi, dış ülkelerde satılan stiloların tr dekilerden farkı varmıdır, öğrenmeniz gerek,  lakin illa SW olmasında ısrar etmiyosanız , paranız cebinizde kalsa vede mazdanıza binmeye devam etseniz daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Common rail değil sanırım bu motor ve gürültü , titreşim bir yana , 154 binde 2003 model bir fiatın kullanım maliyeti Audi Q7 ye eş değer olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazot tankının büyüklüğüne bakacak olursak parasını 2 senede amorti edecek gibi görünüyor, yatırımlık araç... (istanbul içi binecekler boşuna almasın :) )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-broadway-motors-2013-ford-f-650-super-duty-127307618/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazot tankının büyüklüğüne bakacak olursak parasını 2 senede amorti edecek gibi görünüyor, yatırımlık araç... (istanbul içi binecekler boşuna almasın :) )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-broadway-motors-2013-ford-f-650-super-duty-127307618/detay

Bu ve benzeri şeylere yorum yapıncada; servet düşmanlığı yapmış oluyoruz... Tey Allam yaa, sen millete akıl fikir ver...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İlk verdiğiniz linkteki beyaz 626'yı çok gözüm tuttu. Fotoğraflarında diğerlerine göre çok daha diri duruyor ve açıklamasından anlaşıldığı kadarıyla sahibi de özenli bir insan gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende ilk ilandaki aracı beğendim 8750 gibi bir rakama çekilebilinirse makul bir araç gibi duruyor.Ancak ikinci ilandaki araçta fena değil, fiyat makul, değerlendirilebilir. Ancak araç alırken muhakkak bir test sürüşü yapmak gerekir kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senki bir bakışla çarpma testini yapıp 2 bakışla analizini çıkaran insansın bize laf düşmez :)

:D

Güzeldi...

Ben HB'ye sıcak bakmadığım için yorum yaparak aklını karıştırmak istemem, umarım gönlüne göre bir mazda bulursun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senki bir bakışla çarpma testini yapıp 2 bakışla analizini çıkaran insansın bize laf düşmez :)

hocam orası öleyken, bizler atalarımızında sözünü dinleyip 1000 bilsekte 1 bilene danışırız ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...