Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence çok istiyorlar bu fiyatlar akla mantığa ters.Millet ne iterse istesin,fiyat ne olursa olsun 91 model bir araç,hemde kupkuru bir araç 9500 olamaz,Ben olsam en fazla 7 binlira veririm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

bence çok istiyorlar bu fiyatlar akla mantığa ters.Millet ne iterse istesin,fiyat ne olursa olsun 91 model bir araç,hemde kupkuru bir araç 9500 olamaz,Ben olsam en fazla 7 binlira veririm

Kaç verileceğini bilemem de; bir üst kasası ve bir üst teknolojisinin eder fiyatları ortadayken bu kasanın bu kadar etmesi bana göre zor ve mantıksız... Hastası vardır o ayrı.

Atıyorum; 7'ye bu kasayı alacağıma, 1-2 koyar üzerine miss gibi yeni teknoloji ve yeni kasasını alırım, ki öyle yaptım zaten...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaç verileceğini bilemem de; bir üst kasası ve bir üst teknolojisinin eder fiyatları ortadayken bu kasanın bu kadar etmesi bana göre zor ve mantıksız... Hastası vardır o ayrı.

Atıyorum; 7'ye bu kasayı alacağıma, 1-2 koyar üzerine miss gibi yeni teknoloji ve yeni kasasını alırım, ki öyle yaptım zaten...

:tey:

aynen abi büyük fark var aralarında.deneyimimle sabit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar 2008 Mazda 3 buldum ama sahibi aracı gümrükten çıkardım diyor bu ne demek bilgisi olan var mı?

Yurt dışında kullanılıp, ülkemize getirilen araçlar olsa gerek. Bu tip araçların servis kayıtlarına ulaşmakta sıkıntı olabilir. İlanda bulduysanız link paylaşırsanız, belki daha aydınlatıcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aracın motoru 2.0. Türkiye'de bu motor seçeneği yok. Özel olarak getirtilmiş bir araç. Siz senede 25-30 Bin km yapıyorum dediniz. Daha makul araçları değerlendirmelisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 - 2009 arası eski kasa. 2009-2013 arası şu anki güncel kasalar. Her iki kasada çok beğeniliyor. Mazda'nın eskimeyen bir yüzü vardır, tasarımlarından dolayı. Haliyle aradan yıllar geçmesine rağmen, model yılı eski olduğu pek belli olmaz.

Sizin için Hb - Sedan kasa. Yada manuel - otomatik vites kriterleri var mı ?

Ankara'daki hb Mazda 3'lerin ilanları.

http://www.sahibinden.com/mazda-3/ankara?a8=62068&sorting=price_asc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 10 yıldır manuel araç kullanıyorum, otomatiğe alışmakta zorlanır mıyım bilmiyorum ama korkum da yok. HB de sedan da çok güzel ama sanki sedan daha bi güzel

Bayanlar genelde Hb ve otomatik vites araçları tercih ettikleri için, sormak istedim. Lpg'li olacak ise sedan derim, bagaj avantajı birazcık.

Otomatik viteste zorlanmazsınız. Aksine çok basit ve kolay. Ve bir kere alıştın mı, bir daha ödün vermek istemezsiniz. Ve hatta kendi kendinize bu güne kadar manuel araç kullandığınız için. Hamallık edip, kendi kendinize eziyet ettiğinizi düşünürsünüz. Otomatik vites candır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki Dynamic ve Comfort model arasındaki fark nedir?

Dynamic en üst donanımlı olanıdır, görsel olarak sunroof, alaşım jant, sis farı gibi özellikleri barındırır, ikinci el düşünüyorsanız, dynamic tavsiye ederim, piyasa fiyatları hemen hemen aynıya yakın...

Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...