Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaki göçük ve ön/arka tampon çizikleri haricinde sorunu yok gibi. Fiyat bence daha aşağıya çekilebilir, üzerine düşmekte fayda var derim...

tampon çizikleri çok problem değil, göçük biraz sıkıntı ama boyasız düzeltme ihtimali var, bir müşteri varmış yarın belli olacak durumu...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatını bilmiyorum ama geçen sene ben araç bakarken pazarda gördüğüm  2 parça değişenli beyaz hb araca değişen yok diye ilan veriyorlardı, bu servisten araç alırken kontrol ettirin başkasına derim ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok hoş bir araç, renk konusuna gelince, bence füme tüm araçlara yakışan ağır bir renktir, yani ben hangi modelde gördüysem hoşuma gitmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba uzaktan iyi duruyor ama fren merkezleri niye değişsinki, veya koltuklar neden tekrar kaplansın, bence km gerçek değil vede bu km de bu değişimler gerekmez, tamamen toplama bir araca benziyor, bence inceletecek olursan bir çok falsosu çıkacaktır.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba uzaktan iyi duruyor ama fren merkezleri niye değişsinki, veya koltuklar neden tekrar kaplansın, bence km gerçek değil vede bu km de bu değişimler gerekmez, tamamen toplama bir araca benziyor, bence inceletecek olursan bir çok falsosu çıkacaktır.

sn NoooFearrrr araç ankara'da sahibiyle facebook üzerinden görüşüyorum. onları neden yaptı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sahibi en son tavan döşemelerini kendisi söküp yeniden yaptı ve bunun fotoğraflarını internette paylaştı. kendisine sorduğumda da aracı binmek için topladığını söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sn NoooFearrrr araç ankara'da sahibiyle facebook üzerinden görüşüyorum. onları neden yaptı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sahibi en son tavan döşemelerini kendisi söküp yeniden yaptı ve bunun fotoğraflarını internette paylaştı. kendisine sorduğumda da aracı binmek için topladığını söyledi.

Siz bilirsiniz sayın ferhat24 , demek istediğim şuki araç tamamen haşat,  sahibinin değiştirmiş olması önemli değil, değişmiş olması önemli, hamda 500 binde dahi değişmemesi gereken parçaları, bu durum aracın ne kadar kötü kullanıldığını vede dağıtıldığının göstergesi, karar sizin hayırlısı olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz bilirsiniz sayın ferhat24 , demek istediğim şuki araç tamamen haşat,  sahibinin değiştirmiş olması önemli değil, değişmiş olması önemli, hamda 500 binde dahi değişmemesi gereken parçaları, bu durum aracın ne kadar kötü kullanıldığını vede dağıtıldığının göstergesi, karar sizin hayırlısı olsun.

herkes için hayırlısı olsun sn NoooFearrrr. siz haşat diyorsanız ben üstüne söz söyleyemem. ben arabanın görünüşüne bakıyorum bir şeyler çıkartmaya çalışıyorum. siz ise arabanın herşeyinden anlayan birisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşey göz önünde zaten, değişen vede değimesi gereken yerlerinden bahsediyoruz ,sizce temiz vede özenli bir 323 te bunları yapmak gerekirmi, tabii gerekmez, yani ben tamamen toplama bir araç benim düşüncem bu.

Benim amacım sizi,  alıpta sonradan aciz olacağınız,  nefret edeceğiniz bir dökünyü almaktan alı koymak , sonuçta binici olduğunuz için en azından böle göze gelen aksamların vede detayların düzgün olmasını isterim şahsen.

Sabırla aramaya devam edelim derim ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim gürhan abi. ben gerçekten size güveniyorum. 1 senedir bakıyorum bu araçlara. arabamı satınca hızlandırdım arama çalışmalarını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

km eğerki gerçekse çok harika bir araç, geçenlerde de göstermiştim size , fiyat düşmüş, orjinal jatları vede kaset çaları üstünde hala. fakat boyanmış kaza yapmış vede yatmış olma ihtimali var ,gidip bakmaya değer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın fiyatı uygun orjinalliğine göre sn NoooFearrrr ve siz al diyorsanız nasıl giderim bilmiyorum ama adanaya gider arabayı alırım. mazdaclub de adana'da olan var mı ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...