Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Fazla hasarı yok sağ çamurluk, far , kaput, o kadar sanırım tampon bile iyi durumda lakin hava yastıkları açılmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maceraya gerek yok diyorsunuz.

sonuç olarak hasarlı araç almak zaten macare ama hasar durumu önemli tabi, maddi durum elveriyorsa üstüne biraz eklenti yapıp 1-2 parça boyalı veya hasarsız araç almak daha mantıklı gibi, ha bu arakada 30 bin civarı rakamlara verecekse aracın hasar durumuna göre incelenebilir...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç sahibi ile görüştüm, e-devletten bahtıgım kadarı ile aracı yaklaşık 40 gün önce alıyor. Araç ağır hasarlı ancak aldıgında toplanmış vaziyette imiş, söylediği kadarı ile toplayan adamlar sanayide öylesine toplayıp aracı yürür hale getirmişler, kendi aldıgında sürücü airbag i bile boşmuş, ve aracı toplayanlar ne yazık ki aracın içinden birkaç parçayı çalmışlar.

Söylediğine göre 6500 tl ye yakın masraf yaptım diyor, ancak şu anda iğneden ipliğe herşeyi tas tamam olduğunu iddia ediyor. Ha bir de araç tavan altı komple boyalıymış, ve eksik olan parçaları kendi Mazda servisinde toplatmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç sahibi ile görüştüm, e-devletten bahtıgım kadarı ile aracı yaklaşık 40 gün önce alıyor. Araç ağır hasarlı ancak aldıgında toplanmış vaziyette imiş, söylediği kadarı ile toplayan adamlar sanayide öylesine toplayıp aracı yürür hale getirmişler, kendi aldıgında sürücü airbag i bile boşmuş, ve aracı toplayanlar ne yazık ki aracın içinden birkaç parçayı çalmışlar.

Söylediğine göre 6500 tl ye yakın masraf yaptım diyor, ancak şu anda iğneden ipliğe herşeyi tas tamam olduğunu iddia ediyor. Ha bir de araç tavan altı komple boyalıymış, ve eksik olan parçaları kendi Mazda servisinde toplatmış.

o aracın benim gözümde ederi 23-25 tl gibi rakamlar , bence bu araç sahibinin başını çok ağrıtır ( yazdıklarınız kadarıyla) aman uzak durun derim...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...