Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Etrafındakilere sor bakalım; mazdaya verilmeyecek fiyata alabilecekleri başka full araba var mı? Mazda'nın güzelliği bu millet farkında değil. Aman farkında olmasınlar zaten...

İnnasabirin...

:D

Sen mazda alacaksan, sorularını mazda kullananlara sor, diğerleri seni mutlaka yanıltır...

Aynısını dün yaptım zaten abi ,o kadar para verilir mi dedi ne alıyım dedim cevap yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Aynısını dün yaptım zaten abi ,o kadar para verilir mi dedi ne alıyım dedim cevap yok :)

Arkadaş kafaya takmış Corolla diye ve aldı, 2009 model arabada dijital klima yok, sunroof yok, alaşım jant yok, aracı Muğla'dan aldık dönüşte Okan'ın yanına uğradık, sağolsun ayak üstü çay kahve ikram etti azıcık sohbet ettik, Corolla sahibi arkadaş 35 bin tl para verdi, o paraya mazdanın hangi modelini ve donanımını alacağını en az on kez anlattım ama nafile...

Bazıları acı tecrübeleri yaşayarak öğrenmek istiyorlarsa yapacak bir şey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginiz için hepinize teşekkürler. Artık dönüşü olmayan bir yola girdim etrafımdaki " mazdaya o kadar para verilmez ! " safsatalarına göğüs gerdim başka bir araca bakmıyorum bile :)

Fiyat olarak cazip de pek sayılmaz bilmiyorum fiyat söylemek doğru mu mahsuru varda yönetici arkadaşlar gerekli işlemi yaparlar sanırım. 2006 99 binde landirenzo tüplü kırmızı mazda 3 dynamic 26.500 dedi. Kayıtlı 4 hasar kaydı var 3750 tl tutarında kayıt dışı bir şeyi var mı bilmiyorum. Sahibi çok emin ve net konuştu ekspertize soktuğumuz zaman farklı bir şey çıkarsa ben öderim dedi.

Servis ekspertiz için ne kadar masraf çıkarır arkadaşın biri ortalama 400 dedi yok artık dedim sanmam o kadar olacağını. Benim korktuğum lpg takılalı 40 bin km yi geçmiş subap sıkıntısı çıkar mı acaba ? Landirenzo 100 bin km dedi sanırım subap garantisi vermiş var mı böyle bir imkan? Mazdayla ilgili tek korkum bu subap olayı. Benzin püskürten kitlerden mi acaba landirenzo. O garantiyi verdiklerine göre öyledir diye umuyorum.

Hocam bende senin gibi sadece mazda arıyodum. Banada honda ve toyotayı çok önerdiler. Kimseye kulak asmadım ve ağustosta mazdamı aldım. Gayet memnunum, verdiğim paranın bir kuruşunu bile düşünmedim. Sonuna kadar hakediyor çünkü. Eğer zamanın varsa biraz daha bekle, 26500-28000 arasına çok temiz mazda bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam bende senin gibi sadece mazda arıyodum. Banada honda ve toyotayı çok önerdiler. Kimseye kulak asmadım ve ağustosta mazdamı aldım. Gayet memnunum, verdiğim paranın bir kuruşunu bile düşünmedim. Sonuna kadar hakediyor çünkü. Eğer zamanın varsa biraz daha bekle, 26500-28000 arasına çok temiz mazda bulabilirsin.

Hayırlı olsun ben de memnun kalırım inşallah. Dayımın oğlu sanayiden yetişme usta modifiye hasarlı araç filan da yapıyo yarın o bakacak gözü tutarsa servise sokarlar fazla bekleyecek durumum yok anne ve babam yaşlı  en kısa zamanda almam lazım ama göz göre göre de sıkıntılıyı almak istemem tabi arabayı da sattım kaldım öyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında kapı içinde gövdede boya varsa önden yada arkadan kazalı ise kafaya takmalı zaten kaporta ustası hemen anlar bunların dışındakiler ufak tefek vurmalar yada çiziklerden kaynaklı boyalardır, günümüzde araç sayısı hızla artıyor herkes boyasız km düşük az paraya sıfır ayarında araç arıyor haliyle zaten bu tür araçların az olması ve aranan olması 26 27 bin liralık aracı 30 bin liraya kadar çıkarıyor ki bu tür boyasız temiz bir aracı aldınız bedelini ödeyerek bu sefer en ufak bi çizikte moraliniz bozulacak her daim gözünüz arabanızda olucak bu takıntı bile adamı hasta yapmaya yeter birde illa boyasız araç alıp boyalı araçları mundar eden arkadaşlar bir gün kendi araçlarını boyatmak zorunda kaldıklarındaki o yüz ifadesini merak ediyorum masraf yap arabayı cillop gibi sıfır haline getir teşekkür edeceklerine ödül olarak aracın fiyatını düşür birde ezik muamelesi gör.. Türkiyede zihniyet böye avrupada boyanan araçlar prim yapıyor tam tersi sadece km ye servis bakımına göre fiyat biçiliyor ya biz çok akıllıyız yada avrupadakilerin bir bildikleri var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz akıllıyız Serkan, bu akılda bize fazla geliyor ve böyle şeyler yaptırıyor...

:D

Dubai'de çalışan boya kaporta ustası; sıfır gelen araçların komple sökülerek istenilen renklere boyatıldığını söylemişti... Bu araçların normal araçlar değil lüks araçlar olduğunu belirtmişti...

Hayat enteresan, vapurlar kuşlar felan !!

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şirketin 2012 model passat aracı var, mıknatıs gibi köpekleri kendisine çektiğinden 2 kere ön tampon değişt, birindede radyatör toplam hasar bedeli 8.500 TL. Şimdi bu araba hasar kayıtlı diye satılmayacakmı. Bu tamamen kullanıcının takıntısıyla alakalı bi durum. İnsanın içine sindikten sonra ufak tefek işlemlerin bence bi önemi yok. İlave olarak eklemelyimki, hasar bedelleri sigorta/kasko firmalarının beyanıyla çıkar. Serviste tampon değişir 3000'e sanayide boyatır yaptırırsın 300'e. Bunlarıda göz önüne almak gerekir.

Herkse saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle tabi hasar var hasar var bizim burada leon var 23 istiyo 25 bin hasar kaydı var :) miktarından daha önemlisi hasar sebebi ve tamirin de nerede yapıldığı tabii ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kısmet olursa bir 323 hb sahibi olmak istiyorum, bütçem ise maksimum 7000 lira Bursa da birkaç tane var ancak fiyatlari 8000 liranın üstünde. Bu adamlar sisiriyor mu fiyatları anlamadim, hakki nedir, piyasasi tam nedir de bilmiyorum.

Ayrıca Bursa da güvenilir usta onerilerinize de ihtiyacım var. Simdiden teşekkürle.

Sayın biocyte ben de 323 hb arayan birisiyim. istediğiniz fiyat aralığında masrafsız bulmak çok çok zor bir şey. ben bir seneyi aşkındır bu arabalara bakıyorum. o fiyatlara alacağınız aracın masrafı olur. eğer alacaksınız bunları göz önünde bulundurun derim bu fiyat aralığında araba arayan ve artık deneyimli biri olarak  :D bu konuda NoooFearrrr arkadaşımızın dediklerine sonuna kadar güvenmenizi de tavsiye ederim. şahsen kendisine çok araba sormuşluğum vardır ve söylediği herşey de aynen çıkmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2005 2009 arası mazda 3 dynamic satmayı düşünen varsa bana ulaşssın..km düşük temiz bir araç arıyoruz

Model yılına göre butcenizi de yazarsaniz belki yardimci olabilir arkadaşlar ya da satmak isteyen olabilir mesela ben aracim 72 bin km de sag arka kapida ve bagaj kapağında boya var yine boyalı olan sag arka kapiyi vurdum evin önünde yine hafif yamuldu ama dikkatli bakmayinca belli olmuyor.Ayrica sol ön amortisör patlak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın biocyte ben de 323 hb arayan birisiyim. istediğiniz fiyat aralığında masrafsız bulmak çok çok zor bir şey. ben bir seneyi aşkındır bu arabalara bakıyorum. o fiyatlara alacağınız aracın masrafı olur. eğer alacaksınız bunları göz önünde bulundurun derim bu fiyat aralığında araba arayan ve artık deneyimli biri olarak  :D bu konuda NoooFearrrr arkadaşımızın dediklerine sonuna kadar güvenmenizi de tavsiye ederim. şahsen kendisine çok araba sormuşluğum vardır ve söylediği herşey de aynen çıkmıştır.

Bildiğim kadarıyla, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, umarım gönlünüze göre birer araç bulursunuz, hayırlısı olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos Körfez Belediyesi E-5 te petkim sapağına taşındı. üçgen bina. Fotoğraf eski körfez belediyesi otoparkı oldu artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de aldığım 2006 mazda 3 te de 4 tane hasar kaydı vardı önemli olan abilerimin dedikleri gibi hasar sebebi ve nerde tamir gördüğü. Ben sadece tek bir konuda sıkıntı çektim oda kaskodaydı. Hasar kaydı olduğu için kasko ücreti biraz fazla oluyor normalden. Ben 10 ay önce aldım şuana kadar pişman olmadım. İnşallah sizde pişman olmazsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos Körfez Belediyesi E-5 te petkim sapağına taşındı. üçgen bina. Fotoğraf eski körfez belediyesi otoparkı oldu artık.

Eski Petkim sapağı diyerek bende düzeltme yapayım...  :P

Ben Körfez'deyken henüz bu taşınma olmadığı için öyle yazmıştım, bilgi için teşekkürler... Özledim oraları.

:'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hocam Sen Aracı Gör, Geçmişini Dinle, Varsa Faturası Falan Bak, Onarımların Nerede Yapıldığına Bak, Hasar Kaydı Olayını Boşver... Bugün Tampon Değişse Min 1000 TL.. Sein Bahsettiğin Hasarlar Bence Hiçbişey... Haa, Lpgli İse Subapları Kontrol Ettir 1500 Civarı Masraf Çıkıyo Sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustalarım saygılar öncelikle  :hi: . 2005 model Mazda 3 Dynamic 82.000 km. 25.500 TL.ye buldum araç nasıldır acaba. Sadece sol arka kapı değişmiş onun haricinde boya olmadığını söyledi sahibi. Yalnız araç internette değil. Ben pazarda buldum. Yorumlarınız nedir acaba. Fayda fiyat  olarak bakılırsa cazip midir. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Verdiğin bilgiler ışığında alınabilir, almayacak olursan da buradan araç arayan arkadaşlara yardımcı olman için telefon numarasını alabilirsin, talep eden olursa sana özel mesaj yoluyla ulaşabilir...

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi teşekkür ederim. Bende almayı çok istiyorum ama seat cordoba var bende onu satmaya çalışıyorum. satabilirsem yapıştırıcam anında Mazda 3 Dynamic. : :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba

mazda3 impressive 2011 model otomatik atiker marka tüp serviste takılmış garantili.

30.ooo kmde. yaz lastikleri ve kış lastikleri var.

Arka sol kapıda tampona kadar boya var ama boyanın rengi tam tutmuyor iyi boyayamış servis. Stop lambaları kırık  ve ön tamponun altında köşesi çok ufak hasar minick kırık var.

Bu araç ne kadara alsak iyidir sizce.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...