Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Allah gonlune gore versin abi. 7 sene fiat kullanmis biri olarak ben cok memnundum. Fakat sedici nasildir bilmiyorum.

Biraz araştırma yaptım, parçaları gereksiz yere pahalı... Radyatör 640 lira olur mu yahu?? Bir de mazda ya kızıyoruz...

Beygir gücü ve torku bana düşük gelir diye tahmin ediyorum. Kararsızım şimdilik...

Bülent;

Mercedes gönlümü çalabilir ama ben onun hakkından gelemem yaşlı ve bakıma muhtaç duruma düştüğünde o bana binmeye başlar, bir de 8-10 yaşın altına inmek istemiyorum, aldığım aracı uzun süre kullanmayı planlıyorum...

Arkadaşın tanıdığında çok temiz mazda 3 var ama manuel, güzel de fiyat verdi, kafam birde bu yüzden karıştı.

Neyse; nasibimiz neredeyse mutlaka bulur bizi... Hayırlısı diyelim öyle olsun.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi temiz mazda 3  varsa burnunun dibinde gerisi teferruattır bence..gönlünce olsun  herşey

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz araştırma yaptım, parçaları gereksiz yere pahalı... Radyatör 640 lira olur mu yahu?? Bir de mazda ya kızıyoruz...

Beygir gücü ve torku bana düşük gelir diye tahmin ediyorum. Kararsızım şimdilik...

Bülent;

Mercedes gönlümü çalabilir ama ben onun hakkından gelemem yaşlı ve bakıma muhtaç duruma düştüğünde o bana binmeye başlar, bir de 8-10 yaşın altına inmek istemiyorum, aldığım aracı uzun süre kullanmayı planlıyorum...

Arkadaşın tanıdığında çok temiz mazda 3 var ama manuel, güzel de fiyat verdi, kafam birde bu yüzden karıştı.

Neyse; nasibimiz neredeyse mutlaka bulur bizi... Hayırlısı diyelim öyle olsun.

Teşekkürler.

Dedim ben abi lancia parcalari kullaniyo bu fiatlar italyan uretimi iste

Edit:Veli abi bu arada sen guzuyu sattin mi?

LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veli abi guzuyu sattı, ben niyetleniyorken kurdun biri kaptı gitti.  :kafa:  :)

veli abi bu arada mazda3 den vazmıgeçiyorsun!! ben mi yanlış anlıyorum.. :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa; Mercedes bulaşılacak gibi durmuyor zaten, yaş itibariyle alana masraf çıkartacak gibi duruyor...

Evet Alper besili guzuyu sattım, tam 10 gün oldu... :(

Abdulkadir hiç bir şey vazgeçilmez değildir. Bu gün piyasa allak bullak diye millet kafasına takılan rakamı yazıyor, yarın işler az biraz düzelince 30'a aldığın 8-10 yıllık arabayı 25'e alan satan olmaz.

2007 model mazda3 için 31 küsur yazan var, tamam yazsın elini utan yok ama adamlar 38 bin liraya sıfır Opel Astra satıyor... Hem de peynir ekmek gibi...

7 bin lira için 7 yıllık araba tercihi ne kadar mantıklı, sıfır araba varken...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli ağabey Araç arama yolunda Allah kolaylık versin, umarım tez zamanda yeni aracını bulursun.

Ancak şu sıfır opel astra 38 bin liraya verilme durumu, nedir, nerededir bilgi verirmisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli ağabey Araç arama yolunda Allah kolaylık versin, umarım tez zamanda yeni aracını bulursun.

Ancak şu sıfır opel astra 38 bin liraya verilme durumu, nedir, nerededir bilgi verirmisin.

İyi dileklerin için çok teşekkürler, azimle z.çan duvarı yıkar derler ya, şu anda azimliyim fakat ne zamana kadar bu azim devam eder bilmiyorum...

Aydın'a gel hemen, seni Opel Astra sahibi olarak göndereyim... Dün gördüğüm rakam 38 bin 750 liraydı sanırım... Ama 38'i gördüğümden eminim.

Düşünürsen buyur gel, ayrıca komisyonumu isterem... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ağabey bizimkisi merak, bende chevrolet in bayine gidip cruze için fiyat istemiştim, biliyorsun geçen yıl sonunda çok güzel bir indirimle cruze leri 38-39 liraya vermişlerdi ama o kampanyadan eser kalmamış fiyatlara 10 lira zam gelip 47-48 liralık rakamlar söylemişlerdi.

Orada satır arasında eski kasa astraların fiyaıtnı sordugumda temsilci onlar içinde aynı rakamları söyledi, az önce opel sitesinde 45 liralık bir rakam gördüm ve 38 lira uygun geldi ama gücün yeter mi diye sorarsan şimdilik yemiyor :)

Şu aralar 2006 ve üstü, benzinli otomatik Megane 2 bakıyorum; temizliğine göre 24-26 lira arasında rakamlar mevcut, bakıyoruz bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ağabey bizimkisi merak, bende chevrolet in bayine gidip cruze için fiyat istemiştim, biliyorsun geçen yıl sonunda çok güzel bir indirimle cruze leri 38-39 liraya vermişlerdi ama o kampanyadan eser kalmamış fiyatlara 10 lira zam gelip 47-48 liralık rakamlar söylemişlerdi.

Orada satır arasında eski kasa astraların fiyaıtnı sordugumda temsilci onlar içinde aynı rakamları söyledi, az önce opel sitesinde 45 liralık bir rakam gördüm ve 38 lira uygun geldi ama gücün yeter mi diye sorarsan şimdilik yemiyor :)

Şu aralar 2006 ve üstü, benzinli otomatik Megane 2 bakıyorum; temizliğine göre 24-26 lira arasında rakamlar mevcut, bakıyoruz bakalım.

Benim tercihlerim arasında Opel yok... Olsaydı kredi falan sıfır tercih edebilirdim, aynı aracı bir yıl önce arkadaş 33 bine sıfır aldı, öve öve bitiremiyor... Bi gün aklımı çelerse yanarım...

:D

Megan mı?

İşine karışmak gibi olmasın ama bineceksen o paraya yazık olur, alırım satarım diyorsan doğru tercih...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Megan mı?

İşine karışmak gibi olmasın ama bineceksen o paraya yazık olur, alırım satarım diyorsan doğru tercih...

Zaten bi o var....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan galiba bende bi O VAR'ı için hiç istemediğim ve sevmediğim halde Röno'ya bakıyorum.

:D

Anlıyorum ama ne yapacaksın, mecbuuuur.  ;D

Şimdi Bende 626 gibi arabadan kılioya düşmenin psikolojik çöküntüsünü yaşadım. Ama 100 km.ortalama 5 litre mazot bile tek başına yetti bana.

2010 Kasım 5 inde 34.500Liraya aldığım araba, bu gün yine 33-35 bin arasına alıcı bulabiliyor.

Not benimki 34bin km. de ve kazasız.

Örnekler;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-20-yila-ozel-ogretmen-sahibinden-kazasiz-servis-bakimli-dizel-156094947/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-20-nci-yila-ozel-full-151170763/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-20.yil-ozel-seri-servis-bakimli-144896489/detay

vs.

vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna rağmen Mazdanın aynı zamanda alınanlarının fiyatlarıyla, şimdiki ikinci el fiyatları arasındaki uçurumu söylememe gerenk yok.

Bende hep derdim, satmak için araba mı alınır diye. Bu ülkede öyleymiş maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna rağmen Mazdanın aynı zamanda alınanlarının fiyatlarıyla, şimdiki ikinci el fiyatları arasındaki uçurumu söylememe gerenk yok.

Bende hep derdim, satmak için araba mı alınır diye. Bu ülkede öyleymiş maalesef.

Şartlar insanları maalesef bazı yerlere yönlendiriyor... Benim için yakıt ön planda değil, yılda yaptığım kilometre 10 bin.

Aldığım aracı da uzun süre kullanmak istiyorum, al sat bana göre değil, bu yüzden mazda en mantıklı seçenek olarak duruyordu, fakat satıcıların genelde tok fiyat yazması, ikinci eli zayıf olan bu markayı daha da köreltiyor...

2007 model comfort mazda'ya 30 bin lira ne yahu ?? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şartlar insanları maalesef bazı yerlere yönlendiriyor... Benim için yakıt ön planda değil, yılda yaptığım kilometre 10 bin.

Aldığım aracı da uzun süre kullanmak istiyorum, al sat bana göre değil, bu yüzden mazda en mantıklı seçenek olarak duruyordu, fakat satıcıların genelde tok fiyat yazması, ikinci eli zayıf olan bu markayı daha da köreltiyor...

2007 model comfort mazda'ya 30 bin lira ne yahu ?? :D

Durumun özeti son cümlende, kalite açısından şu ana kadar söylenip bundan sonra söyleneceklere bir lafım yok ancak eski kasa bir mazda için 35 liralık fiyatlar bile mevcut,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-evo-mazda-3-touring-otomatik-vites-157107841/detay

Bizim avcılarda bir araç var, adam 2005 modeline 28 lira yazmış;

Arabayı binmek için alıyoruz ama halihazırda bundan 3 yıl sonra Megane'ın mı değeri daha fazla artar, Mazda'nın mı diye içimde mukayese ediyorum sonucunda türk halkı megane den vazgeçmez diyorum o ağır basıyor.

Senelik yapacağım km, belki 10 bini bile bulmayacak; buradan çıkarımla şimdi düşük km li alacağım bir Megane'ın 3 yıl sonra bulunmaz hint kumaşı tadında da satar çekeceğim krediden minimum seviyede zarar etmiş olacağımı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Merhaba,  2010 veya 2011 model mazda 6 arıyorum. Sahibinden.com sitesinde ilanlara bakıyorum 2010 modeller 55 bin 2011 modeller 60 bin civarı fiyatları var. Yıllık vergilerini ve ilk alımda yapacağınız bakim, ihtiyaç göre lpg ve diğer masrafları koyduğunuzda fiyat oldukça yükseliyor kanısındayım. Bu sebeple bazen tereddüte düşüyorum ve bu paraya daha birçok seçenek çıkabiliyor. Neyse yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım eşi için Mazda 3 arıyor.

İmpressive Hb ve Otomatik olacak.

Bir araç bulmuş benimle paylaştı ilan linkini. Bu konuda değerli görüşlerinizi almak isterim. Fiyat konusunda yabancıyım. Mazda 3 arayan arkadaşlar benden daha iyi takip ettikleri için. Piyasası konusunda daha deneyimliler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-asil-den-2011-mazda-hb-impressive-otomatik-28000km-de-beyaz-157815954/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...