Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım eşi için Mazda 3 arıyor.

İmpressive Hb ve Otomatik olacak.

Bir araç bulmuş benimle paylaştı ilan linkini. Bu konuda değerli görüşlerinizi almak isterim. Fiyat konusunda yabancıyım. Mazda 3 arayan arkadaşlar benden daha iyi takip ettikleri için. Piyasası konusunda daha deneyimliler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-asil-den-2011-mazda-hb-impressive-otomatik-28000km-de-beyaz-157815954/detay

2-3 bin lira kendisi için önemli değilse alınabilir fiyatta İlhan... Daha uygun olarak impressive sedanlar var, HB sedandan daha uygun olduğuna göre biraz daha aşağıya olması gerekir... Ancak; galeriden olduğu için bu mümkün görünmemekte...

Necip'te var;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-2010-mazda-3-impressive-otomatik-vites-158138038/detay

Antalya'da var;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-156193698/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-1998-mazda-626-glx-otomatik-vites-lpg-li-158141215/detay

Bu arabayla ilgileniyorum, 1990 model 626 mız var 90.000 km de orjinal, fakat bunu eşim için almayı düşünüyorum otomatik diye, bu kasalar nasıldır bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.. :)

Forumda kullanan üyelerimiz var, yardımcı olurlar umarım... Bildiğim kadarıyla 117 beygir ve 136 beygir olanları var, 136 beygir ise fazlasıyla memnun kalırsınız... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın ici ferah motor gücü ve yakıtıda ideal denebilir. ama otomatikler nasıl bilemem. yedek parça bulmak sizdeki kasalara göre daha zor. bugün kayseride tabla burcunu bulamadım mesela.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-1998-mazda-626-glx-otomatik-vites-lpg-li-158141215/detay

Bu arabayla ilgileniyorum, 1990 model 626 mız var 90.000 km de orjinal, fakat bunu eşim için almayı düşünüyorum otomatik diye, bu kasalar nasıldır bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.. :)

Bir arakadaşın vardı bu modelden çok memnundu, harika bir konforu olduğunu sölerdi, renk olarakta bu kasaya en çok yakışan ağır D esgmenti rengi var üstünde, bence iyice bir kontrol edip alabilirsiniz, km çok ideal, otomatik vitesin şehir dışında manuelden farkı yok lakin şehir için belki 1- 2 ltr fazla yakabilir , rahatlığına vede kullanım kolaylığıyla kıyaslarsanız bence değer, alınabilir bir araç, hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-ilk-sahibinden-boyasiz-hatasiz-kazasiz-94-000-de-servis-kayitli-158593886/detay

Özellikle içimizdeki İrlandalılardan, pardon öhhöm Subaruculardan yorum bekliyorum... Şehir içi yakıt nedir ne değildir, benim iliğimi ümüğümü keser mi? Boxer motor mu, 6 silindir mi?

:D

Pilot olmuş Mazda satıcılarından gözüm korktu, benim yükseklik korkum var, başka mecralara yelken açayım diyorum...

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle tertemiz araçları nasıl da yakalıyosun Veli abi..sensör mü var sende  :D

Chip takılı bende... :D

Bakış açısı farklı olunca bir yerlerden denk düşüyor, bir süprizim var daha bütün forum şaşırabilir ama şimdilik o seçeneği saklı tutuyorum, sadece Oğuzhan biliyor...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakış açısı farklı olunca bir yerlerden denk düşüyor, bir süprizim var daha bütün forum şaşırabilir ama şimdilik o seçeneği saklı tutuyorum, sadece Oğuzhan biliyor...

;)

sürpriz denince heyecan yapıyorum abi..tahminimce sen bir arabayı almak üzeresin..ama marka model sürpriz olacak gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

;)

Oğuzhan'ın garajında sıfırdan araç mı imal ediyorsunuz yoksa. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sürpriz denince heyecan yapıyorum abi..tahminimce sen bir arabayı almak üzeresin..ama marka model sürpriz olacak gibi

Bekleyelim görelim, süpriz dediğim şeyin olma ihtimali düşük, ama böyle giderse ihtimal yok değil...

Kafamın karışıklığı kurduğum cümleden bile belli yahu !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan'ın garajında sıfırdan araç mı imal ediyorsunuz yoksa. :D

:2funny:

İyi güldürdün İlhan, Allah da seni güldürsün emi...

Bütün sırrımızı ifşa ettin böylece; boşbakandan destek aldık, ilk yerli araç üretimi için Oğuzhan'la harıl harıl çalışıyoruz... :) O babayiğitler biziz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İtina ile gidilir bakılır... :)

Abi vakit ayırabilirsen çok makbule gecer.

Araba işinden soğumak üzeriyerim. Sanayiye gittik. Ustalar mazda mı o ne tempra var hyundai var tuu kaka babam da onlara uyuyor alma diyor. Ulen öğretmen adamım kendi arabamı alamıyorum.

Ustaların ilk söyledi parçası dünya para. Ve önerdikleri tempra reno19 püüü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bu işler öyledir..arabayı sanayideki ustalar binmeyecek sen bineceksin..dünyanın sonu da değil memnun kalmazsan satarsın..bana da çok söylendi ilk arabamı alırken allem ettiler kallem ettiler caydırdılar beni gittim focus ııı aldım..başımıza bir kaza geldi araç pert olunca hiç kimseye bişey sormadım ve hep hayalimde kalan mazdaya direk gittim ve aldım..şimdi o alma diyenler yok oldu ve ben çok mutluyum..bir daha gelmeyeceğim dünyaya sonuçta..ama karar sizin tabi sonuçta baba baskısı da var..hayırlısı olsun hakkında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba işinden soğumak üzeriyerim. Sanayiye gittik. Ustalar mazda mı o ne tempra var hyundai var tuu kaka babam da onlara uyuyor alma diyor. Ulen öğretmen adamım kendi arabamı alamıyorum.

Ustalar çok haklı ,onların dediği markaları alırsan sık sık ziyaret eder çaylarını içersin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gittim bile, hadi hayırlısı... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gittim bile, hadi hayırlısı... :)

etrafımdan biri araba alacakken ilk Aydın a bakıcam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasan hocam, biraz önce geldim... Maalesef yine tezim doğrulanmış oluyor... O fiyatlara Mazda seni güldürmez. İki dükkan ötesinde (olacak ya işte) aynı model  ama metalik gri renkli Mazda 323 vardı, zannedersin fabrikadan yeni çıkmış, imrendim. Kimin diye sorarak sahibine ulaştım, satılık olsa fiyatı nedir dedim, bu arabaya fiyat mı biçilir dedi, hak verdim, 15 ten aşağı gitmez tahminimce... Otomatik olsaydı benim bile aklımı çelerdi araba...

Netice itibariyle; ilandaki mazda'nın motoru ve yürüyeni süper ama kaporta masrafı var, uğraşırım ben diyorsan alınabilir ama Mazda'dan soğuma ihtimalin var ve benim gönlüm razı gelmez... Ayrıca; çevrenin "ben sana demedim mi" baskısını göğüsleyecek sabrın olması şart !!

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...