Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İlan sahibini pazarlık için arıyorum adam diyor "işine gelirse kardeşim vergiler arttı piyasa arttı"  >:(  benim kafam iyice atmaya başladı gidip 97-98 corolla xei alıp yıl sonuna kadar idaremi edeyim diyorum...

bir arkadaşımın arkadaşı almış 97 corolla, 16bin liraya. yani uygun dediğimiz arabaları şu aralar fahiş fiyata satıyorlar. elinde araba olan;''iyi fiyata satarsam model yükseltirim, satamazsam elimdekine binmeye devam ederim'' diyor.. bu yüzden piyasada iyi arabaları(arabasından memnun olanların arabalarını) uyguna bulmak biraz zor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan sahibini pazarlık için arıyorum adam diyor "işine gelirse kardeşim vergiler arttı piyasa arttı"  >:(  benim kafam iyice atmaya başladı gidip 97-98 corolla xei alıp yıl sonuna kadar idaremi edeyim diyorum...

En son bende rotayı çevircem ellerinde patlasın mazda 3 leri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En son bende rotayı çevircem ellerinde patlasın mazda 3 leri

Satma niyeti olanlar fiyattan belli oluyor, voleyi vurayım diyenlerin muhtemelen elinde kalıyordur... Yoksa piyasası diğer markalara göre yavaş giden bir markayı hiç bir Türk kullanıcı almak istemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ilan sahibi benim :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Millet yıl sonu kampanyası diye sıfır araçlara yöneldi tam yıl biterken gelen vergi zamları hem sıfırı hemde 2.eli vurdu alıcı genel olarak kampanyaları değerlendirdi değerlendirmeyen bizim gibi 2. eli tercih edenlerde fiyatların uçmasından şikayetçi bu fiyatlarla karşılaşacağımızı bilsek kampanyalara yönlenirdik...lakin şöyle bir tahminim ve takibim var ilanlarda yazılan fiyatlarda sazanca atlamayan birileri olmadığı sürece o rakamlara hiçbir mazdasever araba almaz...almamalıda diye düşünüyorum..tarihi gecen ilan sayısı yeniden düzenlenip güncellenen ilanlar bunun göstergesi herkes arabasından ya memnun bi sazan bekliyor gelirse veririm diye...ya tutarsa hesabındalar...

aslında mazda 3 bakarken benim dikkat ettiğim kriter sayısı o kadar fazlaki mazda hakkında aynı bilgilere sahip hiçbir kimse bu soruları sormadan almaz...

1-önden darbe yemiş kaputa varana kadar değişmiş bir arac

2-tüp takılı ve arac sahibi aracın durumundan haberi yok subap titreme

3-tüp ne zaman takıldı ve çelik subaplarla değiştirildimi

4-Ağırlıklı manuel vites bakıyorum yakıt konusunda tüp olmasada otomatikten az yakması için

5-hasar  kaydı eger sağ çamurluk sol çamurluk şeklinde yada arka tampon arka çamurluk şeklindekilere eyvallah diyorum...

6-arabamda bazı yerlerinde boya varmış bende bilmiyorum diyen adamın ilanına bakmıyorum bile

7-3 parça boya  var birde bel altı temizlik boyası yapıldı tavanda bagajda kesinlikle boya yok bu ilanlarıda es geçiyorum

8-siyah arabalara genelde yanaşmıyorum çok temizse ilgileniyorum liste böyle uzar gider

sonuçta satanın bir hesabı varsa alıcınında bir hesabı var onun için beklemekte sıkıntı yoksa benim içinde yok illaki denk gelecektir varsın uçsun efendiler tüm kriterler tutmadanda almam olur biter...başımı ağrıtmaktan iyidir mazda dan soğmak istemem haşat bi 3 alıpta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kriterlerine uygun bir araç görüntüsü çiziyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-mazda-3-2010-159096617/detay

değerlendirilebilir...

teşekkür ederim...temiz araç ama max 30bin tl ve ilk kasa bakıyorum ben bu kasaları sevmiyorum gülen surat gibi ilk kasa bundan daha spor zevkimce 2. kasanın da hatchback olanı birçok hatchback kasadan güzel zevk meselesi katılamayan olacaktır tabikide...

mazda 3 alfa 159 mitsu lancer en beğendiğim ve baktığım sedanlar araştırıyorum acelesi yok uzun bir süre var önümde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konularda açıktan fiyat tartışması yapılmasını istemiyoruz. Fiyat tartışmalarını özelden yapalım lütfen. Bunu bu şekilde son ifade edişimdir.

Bütün uyarılara rağmen böyle sürüp giderse kural koymak ve ceza uygulamak durumunda kalacağız, hepinizin bilgisi olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim...temiz araç ama max 30bin tl ve ilk kasa bakıyorum ben bu kasaları sevmiyorum gülen surat gibi ilk kasa bundan daha spor zevkimce 2. kasanın da hatchback olanı birçok hatchback kasadan güzel zevk meselesi katılamayan olacaktır tabikide...

mazda 3 alfa 159 mitsu lancer en beğendiğim ve baktığım sedanlar araştırıyorum acelesi yok uzun bir süre var önümde...

2.el piyasasını sıfır araç fiyatları belirlediğine göre ve yakın zamanda da sıfır km araç fiyatlarının düşmeyeceği hatta dahada artma riski bulunduğuna göre kendinizi bu rakamlara alıştırsanız iyi olacak diye düşünüyorum..araç alma kriterlerinizi çok iyi belirlemişsiniz ancak son modeli 6 yıl önce üretilen, kriterlerinize ve bütçenize uyan bir mazda3'ü umarım bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.el piyasasını sıfır araç fiyatları belirlediğine göre ve yakın zamanda da sıfır km araç fiyatlarının düşmeyeceği hatta dahada artma riski bulunduğuna göre kendinizi bu rakamlara alıştırsanız iyi olacak diye düşünüyorum..araç alma kriterlerinizi çok iyi belirlemişsiniz ancak son modeli 6 yıl önce üretilen, kriterlerinize ve bütçenize uyan bir mazda3'ü umarım bulabilirsiniz.

evet zor görünüyor hayırlısı bekleriz bizde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir yıldır 2006 model 1.6 corolla hb sahibim. Çok şükür Allaha çokta memnunum, yalnız nasıl derler biraz kaşıntı tuttu, birde malum hbnin bagaj problemi var 3 kişilik aile olunca sığamıyoruz artık, ayrıca otomatik ve daha dolu bir araca geçmek istemem beni bu ikileme soktu.

Sizlere danışmak istediğim;

1-Benim aracımın piyasası 25-26 arası değişiyor, bu fiyatın üstüne çıkmadan temiz bir mazda3 alabilirmiyim (2006model ve üstü) piyasa birbirine yakın görünüyor.

2-Daha önce 1kez otomatik araç kullandım 250km kadar (2008 honda civic) civicte yaşadığım otomatik rahatlığını mazda da yaşar mıyım?

3-Malumunuz mazda çok tutulan bir araç değil ülkemizde(benim için çok problem değil satılmayan araç yok) ama arıza oranına bakıldığında toyotadan daha sorunsuz deniyor, ama olaki bir arıza olduğunda toyotada 10 liraya yaptırdığım arızayı mazda da kaça yaptırırım.

4-Mazda3 ün sedanını tercih edeceğim, corollanın arka diz mesafesi çok iyi mazda da durum nasıldır çok sıkıntı yaşar mıyım?

5-Son olarak bu sıraladıklarımı göz önüne alarak bagaj problemi ve otomatik hevesi için corolladan vazgeçip mazda3e binmek ne derece mantıklı olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir yıldır 2006 model 1.6 corolla hb sahibim. Çok şükür Allaha çokta memnunum, yalnız nasıl derler biraz kaşıntı tuttu, birde malum hbnin bagaj problemi var 3 kişilik aile olunca sığamıyoruz artık, ayrıca otomatik ve daha dolu bir araca geçmek istemem beni bu ikileme soktu.

Sizlere danışmak istediğim;

1-Benim aracımın piyasası 25-26 arası değişiyor, bu fiyatın üstüne çıkmadan temiz bir mazda3 alabilirmiyim (2006model ve üstü) piyasa birbirine yakın görünüyor.

2-Daha önce 1kez otomatik araç kullandım 250km kadar (2008 honda civic) civicte yaşadığım otomatik rahatlığını mazda da yaşar mıyım?

3-Malumunuz mazda çok tutulan bir araç değil ülkemizde(benim için çok problem değil satılmayan araç yok) ama arıza oranına bakıldığında toyotadan daha sorunsuz deniyor, ama olaki bir arıza olduğunda toyotada 10 liraya yaptırdığım arızayı mazda da kaça yaptırırım.

4-Mazda3 ün sedanını tercih edeceğim, corollanın arka diz mesafesi çok iyi mazda da durum nasıldır çok sıkıntı yaşar mıyım?

5-Son olarak bu sıraladıklarımı göz önüne alarak bagaj problemi ve otomatik hevesi için corolladan vazgeçip mazda3e binmek ne derece mantıklı olur?

abi size gelince

1- 25 26 demişsiniz illaki alabilirsiniz ama çok derin araştırmalar sonunda olur. biliyosunuz kolay değil temiz bulmak.

2- otomatik vites konusunda aklınıza hiç soru işareti kalmasın hiç sorunsuz fıstık gibi akıcı rahat ölmeyen öldürmeyen  bi vites geçişi var içiniz rahat olsun. hiç bi markayı aratmaz.

3- aynen dediğiniz gibi mazda satılmıyo servisi yok ya da olsada servisi çok pahalı gibi saçma muhabbetler dolanıyo. ama gelin görünki olay oyle değil. toyota nın servis fiyatlarının bilmediğim için karşılaştırma yapamıcam ama merak etmeyın hiç oyle aman Allahım bu ne kadar pahalı tarzında fiyatları yok. gayet normal hatta servisler arası fiyat farkınıda göz önüne alırsak biri ucuz diğeri ondan ucuz diyebiriz. fiyat yönünden merak etmeyin.

4- bizim yeni kasa olduğu için eski kasaların arkalarını bilmiyorum ama bizim kasanın arka diz mesafesi biraz dar ama hb kadar değil tabiki.

5-bagajı gayet ferah rahat kullanışlı. toyota bana göre takır tukur bı araba olarak geliyo açıkçası. mazdaya bindiğinizde gerçekten kaliteyi görüceksiniz. kullanış güvenlik rahatlık sessizklik ve tabiki arıza konusunda toyota mazdanın eline su dokemez diye düşünüyorum ama tabiki diğer abiler ne der söz sizdeee :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman kardeşim, temiz ve bakımlı mazda sahibini üzmez, ne servis ne de parça konusunda, rutin bakımları haricinde servise/ustaya uğramanız nadir olur... Mazda'nın temel güzelliği burada... Fakat iş satmaya gelince, toyota kadar kısa sürede satmanız biraz zor.

Takdir senin... Allah gönlüne göre versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 bulmakta hayli zorlanırken bir yandan da aşağıdaki ilanı devamlı takip etmekteyim. Acaba Mazda 3 yerine aşağıdaki aracı tercih etsem ne gibi dezavantajlarım olur. Ayrıca araca sahibi yeni LPG taktırmış. Özellikle yakıt konusunda Mazda 3 e göre çok fark olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-mazda-6-158411233/detay/

Aynı düşüncelere sahibiz, en büyük dezavantajı vergisi, üç kat fark ediyor... Birde ilandaki araç piyasanın çok üzerinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 bulmakta hayli zorlanırken bir yandan da aşağıdaki ilanı devamlı takip etmekteyim. Acaba Mazda 3 yerine aşağıdaki aracı tercih etsem ne gibi dezavantajlarım olur. Ayrıca araca sahibi yeni LPG taktırmış. Özellikle yakıt konusunda Mazda 3 e göre çok fark olur mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2007-mazda-6-158411233/detay/

KM bakımından gayet güzel ve görülesi bi araba derim ben tavsiyemdir.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...