Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Rica ederim ama LPG konusunda dikkatli olmak lazım taktırıp sıkıntı yaşamayanların varlığı ile birlikte taktırıp sıkıntı yaşayanlar da var ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İkinci elde böyle özel seri araç buldunmu kaçırmayacaksın, fiyata dahil bir sürü ekstra aksesuar  bedavaya geliyor genelde... Aracın düşük km si de cezbedici...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci elde böyle özel seri araç buldunmu kaçırmayacaksın, fiyata dahil bir sürü ekstra aksesuar  bedavaya geliyor genelde... Aracın düşük km si de cezbedici...

haklısınız. fakat fiyata dahil ekstra derken neyi ifade etmek istediniz.

km düşük fakat bu fiyata biraz daha ekleyip yeni kasalara yönelebilirim diye düşünüyorum. Ayrıca cevap yazanlara çok teşekkür ederim.

Ben bundan önce 2 tane 1999  model 323 GT

ve 2001 model makyajlı 626 kullandım.

en son 2 sene önce mazda 323 Astina GT mi sattım. Hem ev aldım. hemde mazda 3 alırım diye sattım fakat nasip olmadı.

Şimdi Chevrolet Kalos kullanıyorum 2006 model. Fakat inanın 1990 model mazda kullansam daha çok zevk alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyata dahil ekstra derken, araçda bulunan ekstraları dışardan almanın maliyetini kastettim

---

Özel seri aluminyum alaşımlı jantlar.

Türkiye'de bir tane olan renk: Vişne çürüğü, abanoz moru, koyu kahverengi karışımı bir renktir. Bu renk zamanında sadece Amerika'ya gönderilmiş. Çok sınırlı sayıda Avrupa'ya da gelmiş. Bir tanesi de Türkiye'ye gelmiştir. O da bu araçtır. Bu kadar orjinal halde kalmış olması büyük şanstır.

İç rengi fabrikasyon giri renktir. Konsol sıradan mazda3 ler den farklı olarak piano black yanısıra ses sistemi, kalorifer sistemi, direksiyon simidi, hoparlör çerçeveleri, kapı içleri vs. gri dekordur.(limited) Yedek anahtarı hiç kullanılmamış, kitapçıkları vs.herşeyi verilecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ihtimal Gümrük'den alınmıştır diye düşündüm ama oraya da son zamanlarda Mazda düşmedi hiç..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

google Mazda 6 dizel dolu.... 140 hp 330 nM 2002-2007 arası üretilmiş...

Abi Mazda6'nın dizeli var ama Türkiye'ye gelmedi , bizim demek istediğimiz o..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence araç dizel değildir yanlış yazmıştır :)

abi güncel kasa dizelin motor kapağıyla aynı :) ordan biraz emin oldum.valla tam alınası arabaymış düzgünü olsa hem 330nm tork hem hatchback hemde mazda :) bu kadar güzel özellik daha nasıl bir arada olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın içi dışı çok temiz gözüküyor ama genede arkadaşın sölediği gibi baktırmak gerek birazda pazarlık yapıp fiyatı indirebilirseniz olabilir tabii  KM si 200.000 i devirmiş gerçi iyi incelemek gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyonun üzerindeki battaniyeyi çıkartıp bi durumuna bakın mutlaka, direksiyon yenileme, veya deri kaplaması yapılıyor sanayilerde ,pazarlıkda kullanılabilir bu masraf... Aracı, kaporta motor ayrı ayrı ustalara göstermeli, araç komple boyalı,  kaza durumunu iyi tespit etmek lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...