Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Masrafı 1500 liraymış. ;D

Airbag olmasa ön taraf konusunda haklı olabilir ama airbag açıldığı için konsolun tümü mü değişir onu bilmiyorum. Sırf airbag bile o civarlardadır sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Torpido sökülüp yolcu airbag'i onarılıyor ama torpidoyu tekrar kaplamak gerekiyor ki bu biraz zor.Hyundai ya da Renault serisi gibi olmaz.Yolcu airbag'in tamiri bile minimum 700 gibi tutar ,yaklaşık 450 TL evraklar olsa tampon ( takılması +boyama)...

Sonuç : 1500 TL gibi bir fiyata bu aracı onarmak biraz hayal olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal istenirse konsolun değişmesi şart ,"yok önemli değil içini sadece ben görüyorum" denilirse kaplama yapılır ama şahsi fikrim torpidonun tamamen değişmesi..

Yetkili servis'den sıfır torpidoya bakmalı ,fiyatı makul ise olabilir.Her durumda 1500 TL ye o araç toplanmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal istenirse konsolun değişmesi şart ,"yok önemli değil içini sadece ben görüyorum" denilirse kaplama yapılır ama şahsi fikrim torpidonun tamamen değişmesi..

Yetkili servis'den sıfır torpidoya bakmalı ,fiyatı makul ise olabilir.Her durumda 1500 TL ye o araç toplanmaz..

Evet verilen rakam bu aracın hasarı için çok komik kalıyor... Pratik bir çözümle yırtığın yeri sticker vb. ile kamufle edilebilir ama neticede yırtık olduğu biliniyor...

O kadar para vermişken üçü beşi aramak bence bu araçlara haksızlık olur. Araç sahibi yaptırsın ve kime satarsa satsın, bence uzak durun...

Tercih sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Konuyu yeni gördüm kusura bakmayın, ilandaki aracı almak istiyorum 1.6 motorlu olması beni düşündürüyor, lpg sarfiyatı ve çekiş konusunda özellikle bilgi verirsneiz sevinirim teşekkürler:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-boylesini-bulursan-sakin-dusunme-onu-al-ama-boylesi-yoookk-91491243/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...