Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - II "Ortak Konu"

Gökhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Satıcı çok temiz olduğunu söylüyor, esasen yakıt sarfiyatı ve buna bağlı olarak 1.6 olmasının aracın çekişini nasıl etkileyeceği konusu beni düşündürüyor? 1.6 626 sahipleri ,sizinde fikirlerinizi bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 983
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

11 lira istiyor 4 tane jant takamamış arabaya , expertizi yoksa yetkili serviste baktırın derim.

bende aracımı ilana vermiştim , 98 model aracı yetkili servise baktırdılar ,zaten yetkili servis expertizi varken tekrar 20km yolu gitmek asabımı bozdu ,servisten olumsuz bir cvp alamayınca boşa giden zamanıma üzüldüm ve arka sol kapımızda oluşan derince bir çiziği bahane edip ,kaportacı arkadaşıma sözüm var yapıldığı zaman alırsnız deyip gönderdim alıcıyı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir kez antalya maceram olmuş, satıcının söylediği ile aracın alakası bile olmadığını görünce anlamış serviste emin olmuştum. Şansa bu arabada uzaklarda sorgulattım herhangi bir kaza kaydı vs. yok gözüküyor. ruhsat sahibi kendisi, hayırlısı olur inşallah.

Sizin durumunuz biraz sinir bozucu gibi yalnız insan araba alırken raporda olsa güvenmiyor, başında kontrol ettirmek istiyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu yeni gördüm kusura bakmayın, ilandaki aracı almak istiyorum 1.6 motorlu olması beni düşündürüyor, lpg sarfiyatı ve çekiş konusunda özellikle bilgi verirsneiz sevinirim teşekkürler:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-boylesini-bulursan-sakin-dusunme-onu-al-ama-boylesi-yoookk-91491243/detay/

Bu kasaların 2000 cc den aşağı motoru yok, satıcı yanlış işaretlemiş... Ama iyiki de yok... Yoksa bu kasayı 1,6 motor kaldırmaz çünki...

Motorunda kronik sorunu yoksa şimdiden hayırlı olsun.

Takıldığın noktada pm atabilirsin, şu anda izinde olduğum için forumu sık takip edemiyorum, mutlaka cevaplarım ama...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-meraklisina-orjinal-klimali-lpg-li-mazda-626-91571330/detay

Arkadaşlar bu araç yaklaşık olarak dört beş aydır üçüncü veya dördüncü sahibinde, uyarı için yazıyorum uzak durun...

Araç sahiplerine zaman zaman mesaj attım ama olumlu olarak dönen olmadı.

Bu kadar kısa zamanda bir araç bu kadar el değiştirmemeli, bir sıkıntısı vardır mutlaka, alacaksanız da; mutlaka araştırın, baktırın kanmayın aldanmayın...

Kazasın günler.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle bütün büyüklerime arkadaşlarıma selamlar;

Eğer nasip kısmet ise Bursa da anlaştığım bir abiden 1993 model Mazda 323 f HB  bordo renkte bir araç almayı ve Mazda ailesine katılmayı  planlıyorum ancak kafam da bir takım sorular var üstesinden tek başıma gelemedim sizlerin tecrübelerine başvurmak istedim. öncelikle araç linkini veriyim :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-gazi-koy-gazla-90349847/detay/

Ancak vakti olmayıp linke bakamayan arkadaşlarım abilerim için aracın temel özelliklerini yazıyim.:  93 model 323 hb bu araç 275.000 kmde.Motor 3 sene kadar önce rektefiye edilip komple temizlik boyası atılmış vergisinde muayenesinde satışında hiçbir kusuru yok sadece ufak tefek kaporta kusurları var; sol kapı iç döşemesi yırtık ön tamponda 7-8 cm civarında tatlı bir çatlak var .motoru iyi diyor satıcı abi.gel burada da sanayide göster diyor.aracla ilgili bildiklerim bu kadar ve fiyat olarak 5.000 tl ye anlaştık.

Sizlerden yardım istediğim konular ;

1- Bursada sanayide tanıdığı olan bir abim varsa eğer ona ulaşmak isterim çünkü Bursayı hiç ama hiç bilmiyorum

2-İlk aracım olduğundan dolayı çok fazla anlamıyorum bu işlerden ilana bakan abilerim varsa eğer bana fikir verirlerse çok mutlu olurum çünkü km si birazcık yüksek gibi geldi bana

3-Mazda kullanmadım daha önce hiç ; kullanan abilerim kronik arızaları nelerdir ? Arıza yaptığında ustası bulunmaz diyorlar doğru mudur ? Sizce linkini verdiğim araç fiyatı da göz önünde bulundurulunca alınabilcek bir araç mıdır? 

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle bütün büyüklerime arkadaşlarıma selamlar;

Eğer nasip kısmet ise Bursa da anlaştığım bir abiden Cuma günü 1993 model Mazda 323 f HB  bordo renkte bir araç almayı ve Mazda ailesine katılmayı  planlıyorum ancak kafam da bir takım sorular var üstesinden tek başıma gelemedim sizlerin tecrübelerine başvurmak istedim. öncelikle araç linkini veriyim : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-gazi-koy-gazla-90349847/detay/

Ancak vakti olmayıp linke bakamayan arkadaşlarım abilerim için aracın temel özelliklerini yazıyim.:  93 model 323 hb bu araç 275.000 kmde.Motor 3 sene kadar önce rektefiye edilip komple temizlik boyası atılmış vergisinde muayenesinde satışında hiçbir kusuru yok sadece ufak tefek kaporta kusurları var; sol kapı iç döşemesi yırtık ön tamponda 7-8 cm civarında tatlı bir çatlak var .motoru iyi diyor satıcı abi.gel burada da sanayide göster diyor.aracla ilgili bildiklerim bu kadar ve fiyat olarak 5.000 tl ye anlaştık.

Sizlerden yardım istediğim konular ;

1- Bursada sanayide tanıdığı olan bir abim varsa eğer ona ulaşmak isterim çünkü Bursayı hiç ama hiç bilmiyorum

2-İlk aracım olduğundan dolayı çok fazla anlamıyorum bu işlerden ilana bakan abilerim varsa eğer bana fikir verirlerse çok mutlu olurum çünkü km si birazcık yüksek gibi geldi bana

3-Mazda kullanmadım daha önce hiç ; kullanan abilerim kronik arızaları nelerdir ? Arıza yaptığında ustası bulunmaz diyorlar doğru mudur ? Sizce linkini verdiğim araç fiyatı da göz önünde bulundurulunca alınabilcek bir araç mıdır? 

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu başlığında "acil" kelimesi kullanmıyoruz. Düzeltmezseniz mesajınız silinebilir.

Tamam değişiyorum hemen . çok teşekkür ederim.Taze üyeliğin sonuçları işte..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Belli ki gümrük veya yurt dışı girişli. Bu kasa ne dizel ne de sw gelmedi Türkiye ye. Km biraz kafa karıştırıyor ama. Eğer iyi durumda ise bence alınabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belli ki gümrük veya yurt dışı girişli. Bu kasa ne dizel ne de sw gelmedi Türkiye ye. Km biraz kafa karıştırıyor ama. Eğer iyi durumda ise bence alınabilir :)

İlgimi çeken nokta;

Dizel/STW/Mazda üçlüsünün bir araya toplanabilmiş olması. Gözümü karartabilirim...

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünü karart ama fiyatı biraz yüksek; 2005 pırıl pırıl Mazda 6 25.000TL'ye satıldı birkaç ay önce.... Km'si çok düşük bir film olabilir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünü karart ama fiyatı biraz yüksek; 2005 pırıl pırıl Mazda 6 25.000TL'ye satıldı birkaç ay önce.... Km'si çok düşük bir film olabilir....

Aklımdan geçen fiyata gelirse düşünüyorum zaten... Yoksa; bahsettiğin gibi yüksek modelli daha uygun fiyata bir sürü Mazda 6 var.

Du bakalım, hayırlısı...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan diyorsa doğrudur, Mazda6 , dizel ve SW direk onun ilgi alanına giriyor :D

Benim de ilgi alanıma giren bi üçlü ama, daha büyük eksik var bende o da; likidite...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...