Jump to content

Mazda CX-5 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet, arka iç lastik limit manevralarda kısa sürede olsa havaya kalkıyor. Aracın aktif güvenliğini tehdit ediyor mu? Bence hayır! Aşağıdaki ESC testi zaten yeterince bilgi veriyor. Neden kalkıyor? Aracın liftte altına bakınca ve yol tutuş testlerini gözden geçirince zaten sebep ortaya çıkıyor...

http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/watch?v=dlQI5qivtgY

Hayirdir. Eminem - The Monster (Audio) ft. Rihanna cikiyor bu linkten. Yoksa baska birsey anlatmaya calistin da ben anlamadim mi  ?  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, arka iç lastik limit manevralarda kısa sürede olsa havaya kalkıyor. Aracın aktif güvenliğini tehdit ediyor mu? Bence hayır! Aşağıdaki ESC testi zaten yeterince bilgi veriyor. Neden kalkıyor? Aracın liftte altına bakınca ve yol tutuş testlerini gözden geçirince zaten sebep ortaya çıkıyor...

http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/watch?v=dlQI5qivtgY

anaaaa dayım gelmiş :)

1.6 gelsin alacam cx5 :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten garip! Pad'den bakınca benim vermek istediğim link geliyor, Notebook'tan bakınca alakasız bir şey geliyor.

Neyse zaten, Mazda'nın derdi beni mi gerdi? Tekerlek kalkma problemi varsa, indirsinler...

Hayirdir. Eminem - The Monster (Audio) ft. Rihanna cikiyor bu linkten. Yoksa baska birsey anlatmaya calistin da ben anlamadim mi  ?  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten garip! Pad'den bakınca benim vermek istediğim link geliyor, Notebook'tan bakınca alakasız bir şey geliyor.

Neyse zaten, Mazda'nın derdi beni mi gerdi? Tekerlek kalkma problemi varsa, indirsinler...

Abi sen varsın ya, link ne verirse versin...

Bu arada pad'i ıslak mendille temizleme sakın.

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Cx5 2. Defa yenilenmiş :D daha önce  cdçalarda ve birtakım ayrıntılarda ufak değişiklik olmuştu.

mazda-cx-5-3-625x429.jpg

http://www.carsguide.com.au/news-and-reviews/car-news/2014_mazda_cx_5_update_new_car_sales_price_20131112

2 yeni renk daha gelmiş cx5imize. 6 yönlü hafızalı elektrikli yolcu ve sürücü koltuğunun da gelen yenilikler arasında olduğu söyleniyor ama yolcu koltuğunda şüpheliyim. Mazda yolcu koltuğunu hiçbir zaman 6 yönlü yapmıyor ama bu sefer 5 ve6. Ayar olan derinlik ayarını da yapmışlardır umarım yolcu koltuğu için

Bir diğer yenilik ise vites kolu.  Cx5te artık yeni tasarım otomatik vites kolu var.

Birkaç tane de güvenlik özelliği koymuşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Şu polen filtresinin değişim kolaylığı bile mükemmel.

Megane 2 de ne kadar kötüydü. AMA SAĞOLSUN onunda hakkını yemeyeyim 95bin boyunca akü hariç gık demedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Malezyalılar da  zeki gardaşlarmış :)

Emre bey gerçekten video nun sonundaki sürpriz çok ilginç. Bu bağlantınızdan dolayı teşekkür ederim. Güzel bir paylaşım olmuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...