Jump to content

Mazda CX-5 Test ve İzlenimler

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün gördüm ve şaşırdım:) Bağdat caddesinde 2.2 dizel tanıtımı vardı şaşkınbakkal civarlarında. İnanılmaz güzel bir araç dün tekrar içini dışını bi mıncıkladım:) İnsanlarında fiyatlarını duyana kadar bayağı bi ilgisi vardı:) Oradaki arkadaş 2.2 dizelin bayilerde test aracının olduğunu söyledi, bu doğru mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Henüz CX-5 göremesem de bu yıl bol bol CX-7 gördüm. Dokundum, kapısını falan açtım ama sürme imkanım olmadı....( Yunanistan daydılar... )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendeki şansa bak arkadaş. 3 tane CX-5 1 tane MX-5'in olduğu caddede ben gidip MX-5'e denk geldim. Gerçi arabada olduğum için durup incelemedim ama CX-5 olsaydı bir yolunu bulurduk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Daha önce CX-5 i sürmenin  Q7 yi sürmekten daha keyifli ve daha rahat olduğunu yazmıştım, dün elime bir dizel Q5 geçti ve İstanbul - Sapanca otoban tepe bayır dolandım, CX-5 konfor anlamında açık ara Q5 den de iyi arkadaşlar... Q5 sert bir araç,  bozuk yollarda  zıplıyor ve direksiyonuda yüksek süratlerde kontrolü zorlaştırıyor...CX-5 i her şekilde güvenle ve rahatça kullanabiliyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Videoda 1:45 den itibaren veriler yer alıyor

VW Tiguan 2.0 TSI 170 hp:

0-100 km:  9,9 sn

Son sürat: 197 km

Tüketim: 13,5 l şehir içi

Mazda CX-5 2.0 Skyactive G 150 hp:

0-100 km 9,8 sn

Son sürat: 191 km

Tüketim : 8,2 l şehir içi

CX-5'in tasarım , performans, konfor gibi diğer üstünlüklerini bir kenara bırakalım , aradaki tüketim farkı oldukça dikkat çekiyor, fark 5.3 l !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba yok satıyor, üretim düşük...

abi gercekten yok satıyor

hatta satmamak ellerindekini kaptırmamak icin reklamını bile yapmıyorlar...

yok yani hic yok neredeyse :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksam yazlik eve gidip gelmem gerekiyordu yolu da bos yakalayinca biraz yaramazlik yapayim dedim.. 11 lt/100 km yakti.. Bu bahane ile depoyu da bosaltmis oldum. Begenmemistim esimin yakit aldigi onceki yeri resmen aracin cekisini etkiledi benzin.. O yuzden depoyu da dibe kadar bosaltip benzin aldim donuste. E tabi bir de yikattim.. Ben olmasam erken yaslanacak arac hatunun altinda belli )))

zlgmB.jpg

ip94D.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaslar, Cx5 imi ilk defa uzun yolda test etme imkani buldum nihayet. 1390 km lik seyahatimizde navigasyon un guncel olmayan haritasi disinda bir sorunumuz olmadi. Civili lastiklerden dolayi bayagi ugultu dinledik ozellikle yuksek hizlarda. Her zamanki gibi muzigin sesini biraz daha actik duymazdan geldik :) Gunduz vakti arac kalabaligi olan bazi noktalarda yoldan ayrilarak kar yigini uzerinde nasil 4 cektigini test ettim, fena degildi ama ozellikle tirmanirken hafif patinaja dusup kara gomuldugumde olmadi degil. Buz uzerinde epeyce spin attim , kontrol sistemi uyarmaktan,mudahale etmekten kafayi yedi :D Ozellikle Moskova'ya donerken deli gibi kar yagiyordu Tambov'da , goz gozu gormuyordu ozellikle ondeki araclarin cama firlattigi camurdan. Aracta beni en memnun eden far yikamanin super temizledigi on farlardi. Mazda 3 ten hatirliyorum da , inip firca,pecete temizledigim olmustu yapisip donan camuru)) 1390 km boyunca ortalama 9.2 lt yakmisim aracin soyledigine gore (gayet sakin kullandim,ara ara 160 km/h a da ciktim tabi) Sag-salim gittik geldik cok sukur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Desene CX-5 Rusya'da hayat kurtarıyor Ferdi, bu mevsimde bile tam survivor mış oranın yolları...

Yollar normal de ben macera olsun diye yoldan ayrildim ara ara ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...