Jump to content

Ford Mustang

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

6

• MuRDoC_111

33

• Mücahit

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

sacdanda düzgün yapamazlar heralde cok zor iş, sitece para toplastırıp 40-50 tonluk bi press mi alsak napsak :D

abinizde mevcut 50 tonluk press :D lakin bu iş için 10150 tonluk hidrolik bir press gerektigi kanaatindeyim 8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevmedim diyen adamda arıza ararım ben :D

Ben kesinlikle sevemedim.

Her tarafı plastik, her köşeden ayrı bir tangırtı gelir.

Spor otomobil kuru yük şilebi gibi dörtyüzbin ton olmaz bence. Yakıtı ayrı dert, masrafı ayrı dert.

Dayanıklı da değiller, üç beş sene içinde motordu, vites kutusuydu, ön takımdı bir de plastik parçaların eskiyip kopması ve düşmesi derken pişman oluyor insan.

Araba ömrünün ikinci yarısını tamircilerde geçiriyor..

İtalyan kadınları gibi iki sene güzel olup sonra sakallı bıyıklı teyze oluyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben kesinlikle sevemedim.

Her tarafı plastik, her köşeden ayrı bir tangırtı gelir.

Spor otomobil kuru yük şilebi gibi dörtyüzbin ton olmaz bence. Yakıtı ayrı dert, masrafı ayrı dert.

Dayanıklı da değiller, üç beş sene içinde motordu, vites kutusuydu, ön takımdı bir de plastik parçaların eskiyip kopması ve düşmesi derken pişman oluyor insan.

Araba ömrünün ikinci yarısını tamircilerde geçiriyor..

İtalyan kadınları gibi iki sene güzel olup sonra sakallı bıyıklı teyze oluyorlar.

zaten 2 senede deiştirmek gerek abi arabayıda hatunuda :D :D aha benim missuyumsuz bunu okursa yandıgımın resmidir :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sen demiomuydun yahu 2 seneyi gecirme yenile diye 8:)

Dediysem dahi, ki sen söylüyorsan doğrudur, araba için demişimdir... Hatun işlerinde kimseye tavsiyede bulunmayacak kadar tecrübeliyim hamdolsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Dediysem dahi, ki sen söylüyorsan doğrudur, araba için demişimdir... Hatun işlerinde kimseye tavsiyede bulunmayacak kadar tecrübeliyim hamdolsun...

:D;) bende işime geldiği gibi anlamışım yani seni  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...