Jump to content

2. Nesil Mazda3 Dashboard Self Test

saltug
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ALİİHSAN

4

• Mehmet Özdemir

3

• Onur

4

• faroz_52

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

daha once konusuldu mu bilmiyorum ama benim su selftest isiklari yandigi zaman i-stop isigi da yaniyo. bu aletlerde i-stop mu var ki? opsiyonel falan mi acaba? neden var ki ole bisi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i stop başka ülkelerdeki mazda 3 lerde var. hatta skyactiv motorlu ve şanzuman da var.

bu trip düğmesine bastığımızda sırasıyla görünen işaretler sayılar nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buda yeni kasalar için olanı

benim araba 2012 impressive otomatik ama dashboard boyle degil. ulkeden ulkeye fark var demekki. istop skyactiv lerde zaten var biliyoruz ama mevcut motorda nerde var onu anlamadim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de dikkatimi çekti test yaparken, i stop yok ama göstergede ışığı yanıyor. Bir kaç ışık daha vardı yanan ama o özellikler bende yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AFS bende yok ışığı var. Far yükseklik ayarı ışığı var , onu niçin koymuşlar anlamadım. Bir de el feneri resmi üzerinde çizgi var onun ne olduğunu anlamadım bile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta 2009 yeni kasa Impressive afs ışıgı ve devir  göstergede far ışığı var birde hız göstergesinde sıss yazılı ışık yanıyor o nedir acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar gösterge paneli standart. o yüzden olmayan özelliklerin ışıkları yerinde duruyor. benim araç 2011 dizel touring, cruise yok normalde. Okan Bey taktı şimdi cruise lambası kullanınca yanıyor :)      benim anlamadığım bu trip düğmesine her bastığında çıkan sayılar neyin nesi? depodaki lt hariç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar birçok spor otomobil,racing motor,son çıkan araçların birçoğunda kontağı çevirdiğinizde tüm ibreler sonlayıp geri geliyor..Bizler bu olayı bizim guzulara nasıl uygularız dün aracımın aküsü bitti ayağımı frende unutmuşum sis park kalorifer cd çalar da acık mış hepsi en kısık ayarda farkedemedim telefonla görüşürken...Neyse marş yaptım tıktık yaptı frene bastım gösterge aydınlatma gitti kadranın kırmızıları yanıyordu sonra bikac defa denerken araba sanki kadranları test eder gibi o selamlamayı yaptı...Dedim neden olmasın programsal bişey sonuçta ilgililere duyrulur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim guzu eski, eski araçlarla oynamanin sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama böyle şeylerde hoşuma gidiyor.

Benim araç sizinkiler gibi dijital değil, her araca yapılıyosa bende düşünebilirim yapan yer varsa :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla oynayan kadran çok önemli değilde şu kontağı çevirince ,Mazdanın sayfası güncellenmeden önce samsoo gibisinden bir ses geliyordu o sesten gelse hiç fena olmaz hani:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü çıkarıldığında yada bittiğinde aynı işlemi mazda kadranlarıda yapıyor (kalibirasyon testi) kadrana direk giden 12volt elektriği bypass edip kontak elektriği verilirse istediğiniz olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıntılı bilgisi olan yaptıran var ise..eğer araca zarar vermeyecek bir uygulama ise...Şayet ben yaptırmayı düşünyrm eğer kendim uygulayabilceğim kadar basitse...Yapabilirim...Zararı var ise beyine vs...Zaten mantıklı değil...Lakin motorsiklet kullanıcısı olarak o ilk açılıştaki heycan o zevk bambaşka ecoflex astralarda var ama uyuşuk uyuşuk gidip geliyor..Benim başıma gelen test te bi anda sonluyor...Yamaha R1 in bir anda 200 km hıza cıkarkenki ibreyi gözünüzün önüne getirin....

Guzuların orjinalliğini bozmadan ve abartıyada kaçmadan hertürlü modifikasyona olumlu bakıyorum...

sadece gösterge selamlaması değil...sola dönüşte sol sinyalin yanması virajlarda aracın uzunlara geçmesi...Geri vitese takıldığında sağ aynanın aşağıya inmesi park için....

Bunun gibi nice işlem sensörler modüllerle eklenebilir...Teknik konulara hakim arkadaşlar olaya el atarsa ne mümkün ne değil bizleri bilgilendirebilir...Haaa olmasa ne olur...bişey olmaz ama, olsa çokda güzel olur...Mazda kullanıcısı olmak zaten farklılıksa birde ilave edince bunları fark tam ortada olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla oynayan kadran çok önemli değilde şu kontağı çevirince ,Mazdanın sayfası güncellenmeden önce samsoo gibisinden bir ses geliyordu o sesten gelse hiç fena olmaz hani:)

Samsoo değiş zoom zoom

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzelmiş. Ancak arkadaşlar bu başlangıçtan itibaren bastıkça 8 ekran geçişinde yazan rakamsal değerler ve on off gibi bilgilerin bir anlamı olması lazım bence. Bunun hakkında bilgisi olan varsa yazsın cidden çok merak ettim. bende araştırıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzelmiş. Ancak arkadaşlar bu başlangıçtan itibaren bastıkça 8 ekran geçişinde yazan rakamsal değerler ve on off gibi bilgilerin bir anlamı olması lazım bence. Bunun hakkında bilgisi olan varsa yazsın cidden çok merak ettim. bende araştırıyorum.

Ne demek istediğinizi tam anlamadım hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...