Jump to content

Tuning Show İstanbul

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Söyle en yakın nere senin ev ordan alayım. :)

Abi merter sana ters olur, telefonlaşırız, ben minibüsten ömürün orada inerim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

25

• Uygar

15

• NeBiAnd

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi merter sana ters olur, telefonlaşırız, ben minibüsten ömürün orada inerim.

Tamamdır.Bülodan ses yok ne yapar tel mi büker bu saatde hala. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tamamdır.Bülodan ses yok ne yapar tel mi büker bu saatde hala. :fiuw:

geldim Biran abi mesai yeni bitti daha... ctesi ikitelliden gelecegim için ömüre dönüp tekrar cnr a dönmek uzatır die  havalimanı yolunda buluşurus demiştim he bu arada jant işi beleşe gelecekse 1 deil 10 tane form dolduralım :2funny: :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi günü bende müsaitim. karşıda (avrupa yakası) olacağım zaten. mecidiyeköye gelebilirim.

Olm Uygar Mecidiyeköy nere Cnr Yeşilköy nere... :o  arada 25 km var. :P Avrupadayım diyorsun zaten köprüyü geçince ilk durak mecidiyeköy yani avrupanın iç kısımlarına pek ulaşmamış oluyorsun.  :-* Sen Mecidiyeköyde bin otobüse in Bakırköy İncirli durağında bekle ömür plaza önü Starbucks.Ben ordan Özhan ile seni alırım. ;) Saat 13.30 gibi uygun mu ikinize.Ahmet nasıl gelir bilmem bi cevap versin Bülo direktman geçerim diyor.Foto makine getirin Tuğba Özay gelecekmiş Bülentin kaputun üzerine yatıp bi kaç poz verecekmiş ben ayarladım işi.. 8:):fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Olm Uygar Mecidiyeköy nere Cnr Yeşilköy nere... :o  arada 25 km var. :P Avrupadayım diyorsun zaten köprüyü geçince ilk durak mecidiyeköy yani avrupanın iç kısımlarına pek ulaşmamış oluyorsun.  :-* Sen Mecidiyeköyde bin otobüse in Bakırköy İncirli durağında bekle ömür plaza önü Starbucks.Ben ordan Özhan ile seni alırım. ;) Saat 13.30 gibi uygun mu ikinize.Ahmet nasıl gelir bilmem bi cevap versin Bülo direktman geçerim diyor.Foto makine getirin Tuğba Özay gelecekmiş Bülentin kaputun üzerine yatıp bi kaç poz verecekmiş ben ayarladım işi.. 8:):fiuw:

arka koltukta poz verse daha iyi olmazmıydı abi :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

....Foto makine getirin Tuğba Özay gelecekmiş Bülentin kaputun üzerine yatıp bi kaç poz verecekmiş ben ayarladım işi.. 8:):fiuw:

Phillip'i kıskandınız değil mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...