Jump to content

IPod Modülü Takınca IPod Direksiyondan Kumada Edilebiliyor mu?

ertanderin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar;

Ben 2011 Mazda 3 aracıma I-pod bağlantı modülü taktırmak istiyorum. Bu modülü taktırdığımda I-Podumu müzik setinden ve direksiyondan kuamanda edebilecek miyim? Şarkı isimlerini vs. bilgi ekranında görebilcek miyim? Kısacası bu modülün özelliklerini taktırıp kullanan arkadaşar yazabilirlerse çok sevnirim. Çünkü yaklaşık 250 liralık bir parça ve takılınca I-Podu torpido gözüne bağlıyorsunuz. Eğer ben I-Poda kumada edemezsem hiç bir işe yaramaz. Araç USB şarjı ve 3,5m Aux kablosundan hiç bir farkı olmaz eğer müzik setindeki ve direksiyondaki kumandalar çalışmaz ise. İstanbul de 10.000 ve İzmir de 20.000 bakımlarına girdim ve her iki servise de sordum ama ordakilerde hiç bir bilgiye sahip değiller bu konuda. Yardımlarınızı ve özellikle kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elbetteki kontrol edebilirsin... zaten bu modülün amacı araca tam uyum sağlayarak direksiyon veya müzik sisteminden kontrol edilebilmesidir... yoksa gider 5tl ye 3,5" lik kablo ile de müzik dinleyebilirsin.. yani 250tlyi çöpe atmış olurdun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda-tr.com da detaylı bilgi yok ama İngiltere sitesinden aldığım bilgiye göre direksiyondan bazı fonksiyonları kumanda edebiliyorsun ama şarkı isimleri yazmıyor;

iPod & USB Adapter

For vehicles with steering wheel switch

With charging function. Compatible with iPod, iPhone 3G/3GS/S, iPad and USB. Flexible positioning in glove box or center console. Song title can not be displayed. The following audio operations can be done using the steering wheel switches: Volume, Selection of the next or previous track, Selection between iPod and USB stick. Can not be combined with Bluetooth hands-free kit with music function., The additional AUX jack switch relay (C841-V6-355) is required for installation.

Part Number: C860-V6-572B

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar işin uzmanın dediği olay şu.' aux analog giriştir ve ipod modülü ve usb modülüne göre daha kalitesiz ses alınır.'yani auxtan dandik ses kalitesi alınabiliyor.usb ve ipod girişi dijitalmiş.

bende çok araştırdım mazdanın aksesuar listesindeki usb girişi ve i pod modülünü almak isterdim ama 432 lira vermem.2011 model fiestamda bile usb girişi var mazdada yoktu deli oluyordum.

ipod modülünü bayiye sormuştum ve kontrol edilip ekranda şarkının isminin çıkacağını merkeze sorup öğrenmişti.çünkü çalışma mantığı usb yada i podu  cd player şeklinde görüp cd player ile aynı sokete girmesiymiş.garanti olsun dersenin bayiyi arayıp sorun derim.

mazda3ün touring dahil diğer üst modellerine şart .günümüz teknolojisinde cd nedir yav :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hala çıkmadı mı yaw bi kullanan hayır sever arkadaş. Bu iPod modülünü kullanan bana özelden mesaj atsın arayayım konuşayım yaw deliricem bi modül taktırıcaz perişan olduk anasını satıyım :) kimsede kesin bir şey bilmiyor servislerde o yüzden kullanan biri lazım bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

belki bu video yardımcı olabilir size ;)

Peki bu kit mazda için olan ile aynı mı?

Mazdanın sitesinde Mazda 3 > Aksesuarlar > Müzik Sistemi sayfasında iPod takma modülü denen parça ile aynı mı yani? Aynı ise fiyatı ne kadar ve nereden temin edemilirim. Mazda orjinal iPod takma modülüne 204 TL yazmış ve az önce gördüm ve şok oldum hemen altında Tamamlayıcı ürünler

iPod adaptörü kablo demeti 195 TL yazıyor :( Sanırım bu kablo demetini almak zorunlu ve çok pahalı 204 liraya ikna olmuştum ama artı 195 TL beni soğuttu bu üründen o yüzden GTA CAr Kits almayı düşünüyorum ama nereden bulurum?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...