Jump to content

Rölantide Stop Etme Problemi

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

arkadaşlar aynı problemi 1 haftadır bende yaşıyorum sorun ateşlememidir. lpg bayisi bunu ayar yapıp çözebilirmi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuya en başından bakın tüm öneriler, olasılıklar mevcuttur, sanırım sorunuza cevap olacaktır.  kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet tabiki bulabilirler böle durumlarda en doğrusu aracı  mazda ustalarına göstermektir yani servise eğer aracında problem yoksa o zaman lpg kontrolü yaptırırsın, gereksiz hiçkimseye aracını kurcalattırma. geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda özel serviste aracın kurum yapmış olduğunu temizlenmesi gerektiğini söylediler .ayrıca bujıler de değişecek ama orjinal bulerin takımı 150 tl imim biraz pahalı geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Abdullah GÜNDÜZ

Benzer durum benim araçtada mevcut ayrıca berformans düşüklüğü ve yüksek yakıt tüketimide var. Sizin yakıt tüketimiz nedir acaba? Bahsedilen ihtimalleri bir bir denedim sonuç alamadım.

http://www.mazdaclubtr.com/28091/performans-dusuklugu-ve-yuksek-yakit-tuketimi-ve-tekleme/msg464055/topicseen/#new

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadasım aynı problem bendede var sağolsun bir ustam var uğrasıyor ama eğer yarında hava akıs metresişni takıp arıza yine devam ederse işte o zman tum umidim bitecek sonra yapacak seyleri bulmam gerekecek son bir kezde ne olursa olsun mazdanın servisine götürücem son sansım o olucak ama makinede arıza hava akıs metresinde gözuktu inşallah öle olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadasım aynı problem bendede var sağolsun bir ustam var uğrasıyor ama eğer yarında hava akıs metresişni takıp arıza yine devam ederse işte o zman tum umidim bitecek sonra yapacak seyleri bulmam gerekecek son bir kezde ne olursa olsun mazdanın servisine götürücem son sansım o olucak ama makinede arıza hava akıs metresinde gözuktu inşallah öle olur

Özür dilerim bizim araçlar için bilgisayara bağlanmıyor diye bana söylenmişti, sen ne tür bir makinaya bağlattın da bu sonuç çıktı?

Teşekkürler, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...