Jump to content

Lantis Arıyorum

sami28

Tavsiye Edilen Mesajlar

VALLA 100bin km nin altında lantis bulmak imkansız gibi birşey 100 binin altında da dediklerinde insanın aklına ilk gelen şey km yi geri çekmişlerdir kesin oluyor

bence aracın değeri 11bin ile 12binlerde çünkü çok gördüm bir sürü parçası yenilenmiş lastikleri değişmiş klimalı lantisleri 12 bin tl ye ama hiç bir özelliği olmayan klimasıda olmayan 250bin km de 14-15 bin tl lerede çok lantis gördüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Piyasanın oynaklığı tamamen ihtiyaçtan dolayı... Paraya ihtiyacı olan düşük veya makul fiyat istiyor, ihtiyacı olmayan ise ya etiket için ya da tok satıcı modunda olduğu için yüksek fiyat çekiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

paraya sıkışmış diri bir lantis bulucam inş. en kısa zamanda

peki başka bir soru sorayım gördüğüm ve takip ettiğim kadarı ile hemen hemen bütün lantisciler araçlarının sınırlarını çok zorluyorlar örneğin 6000 - 7000 devirlerde araç kullanıp motoru çok bağırttırıyorlar ben ve babam bizim 2000 motor mazda 626 yı 3000 devir maksimum3500 devirlerde kullanıyoruz bu motoru böyle çok yüksek devirlerde bağırttıra bağorttara kullanmanın araca ne zararı olur böyle çok yüksek devirlerde kullanılmış bir lantis alsam bana ne tür masraflar açar benim götüreceğim usta bu aracın çok yüksek devirlerde hor kullanıldığını anlayabilirmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

paraya sıkışmış diri bir lantis bulucam inş. en kısa zamanda

peki başka bir soru sorayım gördüğüm ve takip ettiğim kadarı ile hemen hemen bütün lantisciler araçlarının sınırlarını çok zorluyorlar örneğin 6000 - 7000 devirlerde araç kullanıp motoru çok bağırttırıyorlar ben ve babam bizim 2000 motor mazda 626 yı 3000 devir maksimuMazda3500 devirlerde kullanıyoruz bu motoru böyle çok yüksek devirlerde bağırttıra bağorttara kullanmanın araca ne zararı olur böyle çok yüksek devirlerde kullanılmış bir lantis alsam bana ne tür masraflar açar benim götüreceğim usta bu aracın çok yüksek devirlerde hor kullanıldığını anlayabilirmi

Çok yüksek devir ve çok düşük devir motora illaki zarar verir... Çok yüksek devirlerde hararet sorunu ortaya çıkabilir, buna çözüm bulunmazsa motor illaki yıpranır, yağ yakmaya başlar...

Bu durumu; motorun komprasyonunu (sıkıştırma gücünü) ölçmek suretiyle iyi bir usta anlayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun süre yüksek devir kullanılmazsa sorun olmaz zaten 6000 devirde uzun süre kullnmadada bir problem çıkmaz asıl sorun zaten 6000 den sonra başlar yüksek devirin veya bağırtmanın sakıncası motorun fazla ısınmasına sebep olmasıdır motor ısınmadıktan sonra  kısa süreli vites değişme aralığındaki basmalardan uzun süre devirli kullnmadan mazda motorlarına hiç bişey olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...