Jump to content

Mazda 3 Aracıma Yaptıklarım ve Yapmayı Planladıklarım.

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yanıtlaya tıkladıktan sonra açılan metin penceresinin hemen altında Ekler ve diğer seçenekler butonuna tıkla. Tıkladıktan sonra açılan pencereden Dosya Seç butonunu seç. Fotoğraf olarak dosya başına 150 Kb  toplam bir kerede yüklenecek dosya boyutu ise 300 kb. 300 Kb geçiyorsa tekrar yeniden yanıtla diyerek açılan pencereden aynısını yapıyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da benim ilk değişikliğim araçta. :egy: Bu arada resim yüklememe yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim İlhan bey

post-6295-141695287458_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da benim ilk değişikliğim araçta. :egy: Bu arada resim yüklememe yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim İlhan bey

Güle güle kullan. Hayırlı olsun. Araçlarımız bu arada aynı gibi gözüküyor :). 115 Hp 6 ileri viteslilerden mi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta alibabaexpress.com'dan satın almış olduğum Led ışıklı Mazda 3 kapı eşiği gelmişti. Bu günde Merser Mazda servisinde Halil Ustaya montajını yaptırdım. Ürün malum Mazda yetkili servislerindeki satılan orjianal ürün olmadığı için alt taban yapısı itibati ile Halil ustaı biraz uğraştırdı. İkinci bir çift taraflı bant çekerek işi çözdü sağolsun.

Fotoğraflarını çektim paylaşıyorum.

post-6837-14169528754_thumb.jpg

post-6837-141695287544_thumb.jpg

post-6837-141695287548_thumb.jpg

post-6837-141695287551_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Burak bey. Montaj esnasında Halil beyle de muhabbet etme fırsatı buldum. Biraz forumu çekiştirdik :). Sizin selamınızı ilettim, onunda size çok selamı var. Serbest kürsüden haberdar olmuşsunuzdur. İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, teşekkürler . Ben de uzun zamandır uğrayamiyorum ona. Önce arabasizlik, şimdi de işlerin yoğunluğu. İyi cekistirseydiniz bari :)

Yok iyi şekilde çekiştirdik merak etmeyin :) Daha önce sizde Mazda 6'mı dedi, 626'mı dedi, tam hatırlamıyorum araç varmış. Burak sattı onu, araç arıyordu dedi sizin için Halil usta. Sizin araç aldığınız söyledim kendisine bilmiyorum sizin açınızdan bir sakıncası varmıydı ama. 2010 mazda 3 Hb araç aldığınızı söyledim.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten muhteşem olmuş (: Ama dikat edin çizilmesin.Çizilince kötü bir görüntü ortaya cıkıyor.Bizim sağ arka taraf çok hafif çilmişti.Bende dördüne'de şeffaf beyaz filim çektim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten muhteşem olmuş (: Ama dikat edin çizilmesin.Çizilince kötü bir görüntü ortaya cıkıyor.Bizim sağ arka taraf çok hafif çilmişti.Bende dördüne'de şeffaf beyaz filim çektim :D

Cam Filmi gibi birşeymi bu dediğin ve yaptığın uygulama. Montajdan sonra aklıma geldi böyle bir ihtimal. Ama benim eşiklerin, öndekilerin üzerinde silindir şeklinde kabartması var. O yüzden film çekemem ben. Dikkat edeceğiz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam Filmi gibi birşeymi bu dediğin ve yaptığın uygulama. Montajdan sonra aklıma geldi böyle bir ihtimal. Ama benim eşiklerin, öndekilerin üzerinde silindir şeklinde kabartması var. O yüzden film çekemem ben. Dikkat edeceğiz artık :)

kaput koruma filmi çektirmiştik ,film bizde vardı ordan biraz artmıştı,artanları logoların üzerine uyguladım :D  dört dörtlük oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

selam ilhan bende yenı mazdalıyım.aracla ılgılı resım varsa koyma ımkanın varmı? en azından fıkır sahıbı olabılırız.. :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam ilhan bende yenı mazdalıyım.aracla ılgılı resım varsa koyma ımkanın varmı? en azından fıkır sahıbı olabılırız.. :tey: :tey:

Merhaba Erdem. Öncelikle Mazda aracın haryırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Fotoğraflar sitede yüklü, her konu başlığına göre fotoğraf yayınladım. Kaput koruma ve cam filmi sonrası fotoğraf yayınlamıştım onun linkini gönderiyorum.

http://www.mazdaclubtr.com/19670/kaput-koruma-filmi-cam-filmi/msg461280/#msg461280

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

İlhan abi ilk mesajda bahsettiğiniz  'yapacaklarım' listesi tamamlandı mı ?

Bülent hortlatmasaydı ben bu konuyu hiç görmemiştim... Foruma yeni üye olduğum dönemlerde İlhan kardeşim açmış ama ben görmemişim, görseydim iki satır yazmadan hiç geçer miydim? :P

Işıklı kapı eşikleri beni de gıdıklamaya başladı hafiften... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...