Jump to content

O Araba Sürerken Telefonla Konuşma

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu ne ya kan gölüne dönmüş etraf bu fotoları gören telefonunu satar :) yada arabasını :) baksanıza fışkıran kanlara :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alın bulu tutlu bir araba, sorun kalmasın netekim.

Telefon konuşması her halukarda dikkati dağıtıyor bence. Evet, daha güvenli ama konuşmamak kadar değil.

Yan koltukta oturana ne yapacağız? :D

Bak işte ona FIA bile çözüm bulamaz :D ( Kulağın çınlasın Erdinç :D ) . Ama daha da tehlikelisi arka koltukta oturanlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Telefon konuşması her halukarda dikkati dağıtıyor bence. Evet, daha güvenli ama konuşmamak kadar değil.

Bak işte ona FIA bile çözüm bulamaz :D ( Kulağın çınlasın Erdinç :D ) . Ama daha da tehlikelisi arka koltukta oturanlar :D

Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum kendimi burada buldum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bir yana, ben bir kere telefonla konuşurken kaza yapmıştım. Normalde bütün kurallara harfiyen uyarım ama nasıl olduysa kafamın çok dolu olduğu bir günde telefonu açmış bulundum ve 1 dakika geçmeden bir teyzenin aracına tam iki kapının ortasından çarptım. 50 - 60 km ile gidiyordum, sağımdaki araç benim  5  - 6 metre önümde idi ve onun önünden bir araç, yola 90 derece dik bir şekilde soldaki sokağa girmeye çalıştı. Nasıl bir beyin işliyorsa o teyzede, 3. şeritten sola döndü, sağımdaki araç kıl payı kurtardı ama benim için herşey çok geçti. Ben de sokağa dalmaya çalıştım ama benim tamponun köşesi, teyzemizin ön tekerleğinden arka tekerleğine kadar göçertti.  Telefonla konuşmasam belki yine kaza yapardım, hiç kaçış imkanım yoktu ama belki biraz daha az hasar verebilirdim.

Hızımın az olması, sola sokağa bir miktar kaçarak temas noktasını sadece tamponun sağ köşesine indirgemek sayesinde hiçbirimize birşey olmadı. Sadece maddi olarak karşı tarafın hasarı çoktu. Bendeki şirket aracı olduğu için teyzenin ricasıyla suçu üstlendim.  O gün bugündür kol gibi kasko fiyatı çıkıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka koltuk emniyet kemeri zorunlu hale getirilmeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...