Jump to content

Mazda6 100.000 TL'yi geçmiş.

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Fotifoti

7

• emregc

5

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Birde Cx-5in fiyatını siz düşünün. Ama son gelen vergi artışlarının, 2 litre ve üstü arabalara neler yaptığını daha öncede konuşmuştuk. Bu Mazdaya özgü değil ki.

Yalnız C180lerin donanımlarını bilen var mı? Koltuk bile kıliolar gibi manuel ayarlanıyor.

Satılsın diye bayağı bir boşaltmışlardı içini.

Haaa sen alırmısın dersen, ı-ııh hayatta almam, alamam.

100binliraya alacak olsam, gider Alfa romeo culietta kuadro folyo verde alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes C serisi D sınıfı arkadaşlar.

Bu ötv olayı değil, ötv'den sonra zaten 93,000 tl'ye çekmişlerdi fiyatı. Üzerine 15.000 tl daha koyulmuş ki kur olayıyla falan açıklamak imkansız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes C serisi D sınıfı arkadaşlar.

Bu ötv olayı değil, ötv'den sonra zaten 93,000 tl'ye çekmişlerdi fiyatı. Üzerine 15.000 tl daha koyulmuş ki kur olayıyla falan açıklamak imkansız.

O zaman hepsi anlaşıp çaktılar zammı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman hepsi anlaşıp çaktılar zammı.

aynen öle olmuş abi ama bu durumda kendileri zararlı çıkar satış rakamları düşer sonuçta diğer daha hesaplı satış yapan firmalar avantajlı olur , anlaşılan hyundai ve renault gene satış rekorları kıracaklar.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almanya'da 2.0 Mazda 6 cx5ten 3 bin eu pahalı ikiside center line... Seneye Mazda 3 golf falan 80 bin olur a serisi a3 falan 100 bini bulur.. benzinde 7 liradan olursa ohh ne güzel.trek bisiklet var sorunsuz ondan almalı ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercedes le kıyaslarken bence bir yanılgı söz konusu bildiğim kadarıyla mazda 6 , mazdanın D segmenti aracı C 180 mercedesin C segmenti aracı ve mercedesin en ucuz C aracı, her açıdan D ile C farklıdır. mercedesin D segmenti araçları genellikle 100.000 auro nun üzerindedirki mercedesin türkiyede fabrikası da var. aracın maliyeti kadar hatta daha fazlası vergi olunca tabii sonuç böyle oluyor, ben bu konuda maliye politikasını haklı buluyorum tabiki yurt içinde veya avrupada üretlen araçlar avantajlı oluyorlar ama oda onların hakkı, ülkede yatırım yapıyosa, istihdam sağlıyosa, bu bir katmadeğerdir, diğerleri ise sonuçta ithal olup dış ticaret açığını artırıp, lüx tüketimi tetikleyen unsurlardır. herkesin istediği gibi olsa kim gider türkiyede fabrikası olan üretim yapan firmaların araçlarını alırki, herkes ithal lüx araç alır buda genel anlamda ülkeye zarar verir, gümrük duvarı, vergiler bence dikkatli ayarında uygulanırsa çok avantaj sağlayabiliyolar, aslında avrupa üretimi olan araçlarada aynı uygulama yapmak gerek ama işte imzalanan anlaşmalar durumu değiştiriyor.:)

Mercedes C serisi de D sınıfında ve mazda 6 nın o kadar konforlu olacağını hiç sanmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konfor anlaminda Mazda 6 da aratmiyor c180 i. Yilbasinda İzmir'e geldigimde sixt'den kiralamistim 11 gunlugune  c180  2012 model. Her iki aracta cok guzel ancak Mercedes illaki koltuga daha da yayilmanizi sagliyor kullanirken :)

tercih anlaminda Rusya'dan ornek vermem gerekirse C180 , Accord ve Mazda 6 arasinda bu yil sokakta en cok gordugum arac Mazda 6. C180 in onceki kasasi cok begenilmisti burada. Onceki yil da yol sokak Accord'dan gecilmiyordu. Ama bu yil Mazda cok guzel calisti ozellikle Moskova'da ve su an ozellikle "impulse line" dizayn Mazda 6 herkesin altinda. Kisacasi Mazda 3 den cok Mazda 6 dolmaya basladi sokaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakışır Moskovaya Mazda 6 ..., ama bu fiyat yakışmadı ülkemize :) Sanki iyice sınıf atladı 2.0 lt araçlar , aynı paraya 3+1 ev alabilirsiniz bugün her ilimizde, ama Avrupada anca babayı alabilirsiniz  bu araçları alacağınız parayla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yakışır Moskovaya Mazda 6 ..., ama bu fiyat yakışmadı ülkemize :) Sanki iyice sınıf atladı 2.0 lt araçlar , aynı paraya 3+1 ev alabilirsiniz bugün her ilimizde, ama Avrupada anca babayı alabilirsiniz  bu araçları alacağınız parayla...

nerede o 3+1 ler  100 bine alalım hemen
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes C serisi de D sınıfında ve mazda 6 nın o kadar konforlu olacağını hiç sanmıyorum :)

ben C sınıfı diye biliyodum yanılmış olabilirim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Burdaki nüans, orta sınıf sayılır bir arabanın  ülkemizde  3+1 ev fiyatına olması... 

kaçırdığın nüans herkes tuzla tarafında değil emre bu taraflarda eli yüzü düzgün 1+1 ler o fiyata
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaçırdığın nüans herkes tuzla tarafında değil emre bu taraflarda eli yüzü düzgün 1+1 ler o fiyata

Bülent  hepsi Tuzlada deil, sizin ordan Tuzla ya doğru gelirken görebiliyorsun bu 3+1 evleri, ben baktım sahibinden de harbiden  dolu sıfır ev var İstanbulda...

Bu 100 bin tl lik arabalar da  D segmenti ,Büyük aile arabası, diye geçiyor literatürde , yani lüks demeyelim , değiller prensip olarak...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobil_segmentleri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabalar lüks değil ama onları lüksleştiren vergi sistemi.

Öyle ya da böyle 1.6 nın üzerinde bir araba almaya kalkarsan neredeyse bir ev parası vermeye başlıyorsun. Ana mesaj bu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabalar lüks değil ama onları lüksleştiren vergi sistemi.

Öyle ya da böyle 1.6 nın üzerinde bir araba almaya kalkarsan neredeyse bir ev parası vermeye başlıyorsun. Ana mesaj bu :D

Ağzına sağlık, işte bu keriz yerine konduğumuzun ispatı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...