Jump to content

2011 Model Mazda3'e LPG Taktırmak İstiyorum. Marka Tavsiyesi ?

rommy6719
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 yıl veya 100.000 kmdir. Hangisi erken dolarsa. Yılda 6000 km ile bu kapsama giremezsin ..

Bu durumda 6000 km/yıl için LPG taktırılmaması müspettir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garanti süresi boyunca lpg den kaynaklanan herhangi bir sıkıntıda siğortanın bunu karşılayacağını söylediler.Bu da demek oluyorki 2 yıllık bir süre için herhangi bir sıkıntıda sigorta karşılıyor.Benzine devam  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün tunalı lpg sistemleri ile görüştüm.Teleflex gfi için.40.000 km de sübap değişiminin muhtemel olduğunu ve yıllık km bakarak lpg yi önermediğini söyledi.Alternatif yakıtlar başka bahara kaldı.Yardımlarınız  için teşekürler.Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

2 yıl veya 100.000 kmdir. Hangisi erken dolarsa. Yılda 6000 km ile bu kapsama giremezsin ..

Hepsi kelime oyunu 2 yılda kaç kişi 100000 km yapar ki. Kendilerine o kadar güveniyorlarsa yıl kısıtlaması olmadan 100000  garanti versinler. Bu tür garanti uygulamaları da gösteriyor ki Lpg uygulaması 30000 km den sonra her an sorun çıkarabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama ben taktırmak zorunda kaldım. Teleflex GFİ takdırdım. Yine olsa tercihim Teleflex GFİ olur. Tek geçerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün tunalı lpg sistemleri ile görüştüm.Teleflex gfi için.40.000 km de sübap değişiminin muhtemel olduğunu ve yıllık km bakarak lpg yi önermediğini söyledi.Alternatif yakıtlar başka bahara kaldı.Yardımlarınız  için teşekürler.Saygılarımla

Sadece bir tahminde bulunacağım, eğer bir gün tekrar LPG taktırmaya karar verirseniz, bence tercihiniz Teleflex GFİ olacaktır. Tabii o gün daha iyi bir sistem Türkiye ye gelirse başka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...