Jump to content

Debriyaja Basınca Rölanti Düşüyor

hindal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Edindigim bi bilgiye gore abs ile rolanti arasinda bi iliski varmis aksam absnin sigortasini cikarip aralarindaki iliskiye son verip deneme yapacam bakalim nasil olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 68
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• hindal

31

• NoooFearrrr

6

• domestos

12

• Kadirx

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

rolanti sensoru sokulup temizlendi 

ustada rolanti motorunu denememiz gerek dedi

Bu ne yaman çelişkidir?

Rölanti sensörü, rölanti valfi, rölanti motoru, rölanti tatlısı, rölanti şurubu vs vs bunların hepsi aynı şey.

Ustalar yine klas konuşturuyor..

Senin hava emiş ya da vakum hattında bir kaçak var gibi görünüyor tüm hortumları kontrol ettin mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sezar ın dediği de olabilir; bir yerlerden hava alıyordur belkide.... Tüm hortumları kontrol etsen iyi olur... ayrıca gaz kelebeği konum(pozisyon) sensörüyle oynandı mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bile aklim karismis rolanti sensoru rolanti motoru gibi evet sonuc cok az kaldi icerdeki sigortasindan meter yani km saati sigortasini soktuk rolanti normal hersey yolunda buda demek oluyorki rolantinin sebebi abs sensorlerinden birinden kaynakli artik bunun icinde ya gozle yada bilgisayara baglatip hangi sensorde sorun oldugunu anlamak kaldi yardimci olan herkeze tesekkur ederim sanayide akismetre bogazkelebegi debriyaj volan buji buji kablosu motor yapalim diyen ustalarada bisey diyemiyorum onlar anliyor beni

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunun abs den olmadigi anladik aslinda yanlis yonlensirmeden kaynakli sorunlar yasadik aracin hizi abs sensoru usunden okundugu soylendi abs ustune gittim oguzhan israrla abs degildir demesine rahmen arac hizi angilamak icin hareket sensoru kullaniyorum konum sensoru (herkez farkli bi isim veriyor)  ile iliskileri var oguzhanin bugun hareket sensorunun yerini bulmasi ile hersey daha olumlu oldu aracda 2 sensorden biri bozuk yada aradaki kablolar en azindan simdiki hata bulma alanimiz daha dar ve sadece 2parca ustunde deneme yanilmalar ile cozecez hateket sensorunun fisini cektik cikarmis oldugumuz sigortayi taktik hersey yolunda simdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
07.10.2012 at 19:27, Lupara :

Bu konuyu araştırırken gördüm ki her marka araçta benzer bir sorun oluyor.

Benim aracımda da (99 323 1.5)  debriyaja basınca devir 300 lere düştü. Debriyaj sensörü devre dışı bırakıldı. Şu an sorun yok. 

bu depraj sensoru nerdedır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
07.07.2014 at 12:19, crazy :

Servis o musur icin 170 tl dedi eger zaman bulur isem lehim yapacam ama bana baska bi yerde sorun varmis gibi geliyor lehimi isi bi halledeyim bakalim sonuc ne olacak rolanti sorunu icin cok farkli sorunlar yasadim bu konuda yardimci olabilirim belki en azindan sansimida deneyebilirim isteyen cepden ulasabilir 0534 339 00 08

mrb benım o musurun ucu bosta nereyebaglayacaz cok baktım ama göremedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...