Jump to content

Direksiyon ve Fren Problemi

sarcxl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhabalar...

Aracımla ilgili yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Geçenlerde aracımın aküsü tamamen bitmişti. (parkları açık unutmuşum) aküyü sarj ettik başka bir arabayla ve bu işlemin birkaç gün ardından Aracımı çalıştırdıktan sonra direksiyon hidroliği devreye girmiyor, direksiyon taş gibi oluyor ama aracı bu şekilde biraz kullanıp kontağı kapatıp yeniden çalıştırdığımda (bunu birkaç kez denediğimde) bu sorun ortadan kalkıyor. Bununla birlikte arac en son tekrar aküyü bitirdi ve yine sarj ettik bu seferde ayak freni taş gibi oldu direksiyonla beraber. Mazda servisinden orjinal akü sipariş ettim. Aracı kullanmıyorum şuan akü gelene kadar. Ne direksiyonda ne de frende hiçbir problem sözkonusu değildi hatta frenlerin maşallahı vardı gayet stabil çalışıyordu akü bitene kadar. Aramızda Konu hakkında bilgi sahibi yada fikir verebilecek olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birşeylerin hidroliği bozduğu ortada. muhtemelen araç aküden şarj dinamosuna geçtiğinde sorun düzeliyor. aküyü değişince sorun kalmaz sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...