Jump to content

Klima Soğutmuyor! (2010)

volkanstars
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk başta yaşadığınız sorunun psikolojik olarak yansıması devam ediyor olabilir... Kafanıza takacak bir şey değil bence.

Cam filmi size bu sefer artı olarak psikolojik etki yapacaktır emin olun.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorunun cozulmesine sevindim. Benim de klima ile alakali sorunum var Mazda 3 de. Gectigimiz yaz sonunda klima ara ara sogutmayi kesti. Zaten o ara kis geldi Rusya'da malum -20 civarlarinda hava oldugundan kisin klimayi acsam da ara ara hissetmedim sogutup sogutmadigini. Bu yaz klimanin hic sogutmadigini fark ettim ve servise gittim. Kontrol ettiler ve "klima radyatorunde 4 adet delik var,sizden mi bizden mi kaynakli onu arastiriyoruz" dediler. Ardindan ,Arabanin agarantisi agustos 2011 de bitmesine ragmen garantiye dahil ettiler. stokta radyator olmadigi icin maximum 3 hafta bekleme suresi rica ettiler. Neyse ki 5 gunde gelmis.Nasipse sali gunu servise gidicem tekrar. Kisacasi ben gaz bitti gidip bastirayim derken Radyator+servis toplam 800 Usd lik masraftan kil payi kurtuldum. Sagol Mazda ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klimayı bir süre daha test etmeye devam edeceğim devam ederse başka bir servise götüreceğim.Geçen yazda bu aracı kullandım ve klimadan hiç bir şikayetim yoktu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klimayı bir süre daha test etmeye devam edeceğim devam ederse başka bir servise götüreceğim.Geçen yazda bu aracı kullandım ve klimadan hiç bir şikayetim yoktu.

Başka bir servis seçeneği mantıklı...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...