Jump to content

Facebook - Mazda ile Kazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Önce iletişim bilgilerini istiyorlar sonrada bunu atıyorlar

Sevgili Mazda sever,

İletişim bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mazda Auto Show VIP günü davetiyesi için gerekli olan bilgiyi, sizleri 30-31 Ekim 2012 tarihlerinde telefon ile arayarak paylaşacağız. Bu tarihlerin sizin için de uygun olmasını umuyoruz.

Mazda olarak, sizleri Auto Show’da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İyi günler dileriz.

---

Bileti almak kolay değil öyle , şimdi de telefonu açıcan :)

Henüz arayan olmadı , beklemedeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 182
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

70

• Superas

16

• emregc

55

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ve sonunda aradılar, 1 sonraki gizem perşembe günü anakapıya gidip verilen telefon numarasını arayarak çözülecekmiş... ( Scooby Doo devam yani) yanımızda 1 kişi götürebiliyoruz, davetiye kişiye özel kimlik bilgisi soracaklarmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

öğrencilere ücretsiz gitmek isteyen arkadaşlar varsa,lakin kapıda bir manyak mevcut tek tek cüzdandan çıkarttırıyor öğrenci kimliğini , ilkokul5 en fazla orta1 e gidecek ebattaki çocuklara sanki işadamıymışta gizlice bedava girecekmiş  muamelesi yapan zihniyetede tükürüyorum burdan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fuarın hafta sonu keyif alınır bir yanı yok, hafta içi gitmek lazım...

Bu arada feysbukunda resim paylaşanlara Mazda çanta hediye ediyor.. MAzda6 resimli bir alışveriş çantası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öğrencilere ücretsiz gitmek isteyen arkadaşlar varsa,lakin kapıda bir manyak mevcut tek tek cüzdandan çıkarttırıyor öğrenci kimliğini , ilkokul5 en fazla orta1 e gidecek ebattaki çocuklara sanki işadamıymışta gizlice bedava girecekmiş  muamelesi yapan zihniyetede tükürüyorum burdan :D

Keşke AÖF'ü bitirmeseymişim. O zaman kabul ederler miydi onu acaba? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Keşke AÖF'ü bitirmeseymişim. O zaman kabul ederler miydi onu acaba? :D

abi sen bıyıkları kesince direk orta2 gibi göstermeye başladın zaten olurdu zannımca :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Mazda yeni bir yarışmaya başlayacak gibi görünüyor ;) Gözünüz orada olsun :) Bakarsınız yine bizden birileri birşeyler kazanır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Mazda Türkiye'nin Facebook sayfalarında başlattığı bir yarışma kampanyası var, bayağı bir sürede oldu yarışma başlayalı.

Bu gün sayfalarında şöyle bir açıklama yapmışlar,

"Duymayan Mazda sever kalmasın! “Mazda Fotoğraf Heyecanı” yarışmamıza gelen yoğun ilgi sebebiyle yarışmamızı 25 Şubat 2013 Pazartesi gününe kadar uzatıyoruz! Kazanma şansınızı arttırmak için fotoğraflarınıza oy toplamayı unutmayın."

Forumdan kaç kişi acaba yoğun ilgi gösterdi...?

Sosyal paylaşım sitelerinde dahil hiç yaratıcı değiller. Bazen öyle abuk sorular soruyorlar ki...soruyu hazırlayan arkadaşların yaş ortalamasını merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

*Kendinizi hangi Mazda modelini kullanırken daha genç hissediyorsunuz?

*Uzun yıllar kullansam da bıkmam dediğiniz Mazda modeli hangisi?

*Mazda’nızla çıkacağınız bir tatilde yanınızda en çok kim olsun isterdiniz?

*Yeni yılda arabanız ile ilgili sadece bir dileğinizin gerçekleşeceğini bilseniz ne dilerdiniz?

*Yeni yılda Mazda’mla ____________’ya gitmeyi çok istiyorum.

*Bir Mazda modeli olsaydınız hangisi olurdunuz?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Türkiye'nin Facebook sayfalarında başlattığı bir yarışma kampanyası var, bayağı bir sürede oldu yarışma başlayalı.

Bu gün sayfalarında şöyle bir açıklama yapmışlar,

"Duymayan Mazda sever kalmasın! “Mazda Fotoğraf Heyecanı” yarışmamıza gelen yoğun ilgi sebebiyle yarışmamızı 25 Şubat 2013 Pazartesi gününe kadar uzatıyoruz! Kazanma şansınızı arttırmak için fotoğraflarınıza oy toplamayı unutmayın."

Forumdan kaç kişi acaba yoğun ilgi gösterdi...?

Sosyal paylaşım sitelerinde dahil hiç yaratıcı değiller. Bazen öyle abuk sorular soruyorlar ki...soruyu hazırlayan arkadaşların yaş ortalamasını merak ediyorum.

ilhan abi benim durumumu biliyorsun sen çok yoğun ilgi gösterdim ama sonuç hüsran seninle konuştuktan sonra girip birdaha beğendirme yapmakla falan uğraşmadım .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Mazda Türkiye Facebook sayfasında yapılan açıklama.

"Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Erhan Özdemir'i Mazda Türkiye olarak tebrik ediyoruz. Mazda CX-5 ile Abant Tatili ödülümüz sizindir!"

Forumdan bir arkadaşımız olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Saol Burak,  eski bir talihli olarak yine hemen katıldım bakarsın çıkarmı çıkar...

Yalnız millet ile rekabet edilmiyor, ikinci seferde soruları bilerek tekrar yanıtladım aldığım puan 130 larda bişey , bu 400-500 ler nasıl alınıyor böyle , vatandaşı tekbrik ettim cevap hızlarından ötürü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...