Jump to content

Su Kaynatma

yigoo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Termostat sağlam, radyatör sağlam temizlendi ve şişlendi, su akıtmıyor artık tahliyeden fakat sorunu çözen radyatör kapağıydı ve araçda devirdaim sorunu var muhtemelen aracın hararet göstergesinin dengesizliği oradan ötmeye başladı devir daim arada bir , ayrıca bbirde radyatör hortumları çürümüş yarın değiştireceğim oradanda kaçırdı bugün onuda sıktım düzelttim fakat geçici ve hava filtresi hortumu yırtılmış yapıştırdım fakat kelepçe ağızlarıda darmadağan onu ankara'da nerede bulabilirim ikinci el yada orjinal sıfır fiyat tahminleriniz nelerdir sevindirici bir haber motor sorunsuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• nuri15

9

• domestos

13

• mesutokat

5

• yigoo

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teknik bilgim olmasa da Sn. Domestos'a katılıyorum. İşte geç kalmanın sonuçları:

Aynı konuda aracımın (1999 model 1.8 323 Familia GT) hararet yaptığından bahsetmiştim. Dün  aracımı Antalya Mepaz servisinden almak için gittim. Allah razı olsun özellikle Servis Müdürü Şaban Bey her defasında çok samimi bir şekilde karşılıyor ve servis olarak yaklaşımları güven verici. Dışarıdan temin ettiğim bazı parçalarla kıyasladığımda fatura bana pek kabarık gelmedi. Sizleri sıkmamak ümidiyle faturadaki kalemleri yazıyorum. 100.000 bakımı ve klima kontrolü dahil su kaynatmayla ilgili tereddüt oluşturacak her şeyin değişimini istemiştim.

Klima gazı ekleme 105,00

3 lt Castrol antifiriz 21,48

Yağ filtresi kartuşu 10,80

Kayış                      53,75

Devr-i daim pompası  124,51

Silindir kapak contası  75,32

Blya gergi eks. kayış  265,13

Yay, gergi                    12,41

Triger kayışı                162,68

Yağ keçesi              23,12

2 adet yağ keçesi 23,14*2=46,24

Emme manifolt contası 39,65

Soğutma ünitesi 43,29

Sübap lastik takımı  50,00

termostat                49,94

Servisteki işçilik      200,00

Rektefiyeciye          141,60

Toplamda          1.424,94 -  İndirim 216,68  KDV 217,49    Toplam  1.425,75

Bir de  TL'lik hediye çeki verdiler. Şahsen ben memnun kaldım.

Fiyat yetkili servis olduğu için ve yapılan bu kadar işleme rağmen uygun olabilir... Memnunsan zaten bize laf düşmez... Dikkatli kullanımda uzun bir süre sorun yaşayacağını sanmıyorum...

Geçmiş olsun, kazasız günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper bir bakım yaptırmışsınız hayırlı olsun, bakım dediğin böle olur, orjinal parça, kaliteli işçilik, faturası ortada , ayrıca eklemek istediğim işçilik de normal yani,, bence ideal bir fiyata aracınızı, yağ değişimleri ve filtre değişimi haricinde  100.000 km ye kadar el sürmeyecek hale getirmişsiniz. 200 tl işiçilik çok iyi , makul bir tutar. bende antalyada yaptırmıştım tüm bakımlarımı arabamın hem, sagolsun oranın sahibi mehmet bey çok ilgili hoşsohbet biridir, ayrıca ustalarda çok profesyoneldir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunu çözdük arkadaşlar göstergelerden şase çekildi ve ibre kendi olması gereken yere oturdu nihayetinde. Ortalama 500 TL'lik yaptığım masrafımda arabama bakım niyetine geçti iyi oldu bu beni bi kaç sene idare eder sanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...