Jump to content

Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?

lord_phoenix
 Paylaş

Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?  

54 oy

1. 1. Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?

• BRC
      36
    • Atiker
      8
    • Lovato
      5
    • KME
      1
    • Aldesa
      1
    • Romano
      5

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün Maltepe - Bostancı arasında yanyana geldiğim araç senin miydi ? :) JY plaka idi sanırım

Kaplumbağa gibi yavaş, yada tavşan gibi hoplayıp zıplayan bir Mazda'mıydı :)

lord_phoenix kızmıyoruz dimi, umarım aracında hiç bir sorun kalmamış ve heşey yolundadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Kaplumbağa gibi yavaş, yada tavşan gibi hoplayıp zıplayan bir Mazda'mıydı :)

lord_phoenix kızmıyoruz dimi, umarım aracında hiç bir sorun kalmamış ve heşey yolundadır.

Yok canım ne kızayım aaaa :)

Son rapor Petrol ofisinden alınan yakıttan cıktı. Uzun yolda Aygazdan kullandım. Ne tavsan gibi nede kaplumbaga gibi arac gayet iyi su aralar.

Bu arada uzun yolda birde kaza yaptım. Adamın biri geldi vurdu araca yaptırdık ettik ondan yazamadım.

kusura bakmayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok canım ne kızayım aaaa :)

Son rapor Petrol ofisinden alınan yakıttan cıktı. Uzun yolda Aygazdan kullandım. Ne tavsan gibi nede kaplumbaga gibi arac gayet iyi su aralar.

Bu arada uzun yolda birde kaza yaptım. Adamın biri geldi vurdu araca yaptırdık ettik ondan yazamadım.

kusura bakmayın...

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın... Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son olarak Romano ve Zavoli arasındayım.

Kullananlar var mı?

Konuyu biraz geç gördüm 6 aydır Zavoli kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Merhaba, dün itibariyle ben de artık Mazda sahibi oldum :egy:, çok mutluyum ama yakıt işi beni endişelendiriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG konusunu araştırıyorum, her ne kadar orjinallik den yanaysam da, benzin fiyatları beni zorluyor. Teleflex kiti düşünüyorum ama anketde bu markayı görmeyince biraz endişelendim doğrusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Konudan biraz geç haberim oldu, Mazda 323 Practica sahibiyim. Lavato marka lpg takılı. aracımı satılığa çıkardım. satamadım henüz ancak yeni mazda 3 ümüde aldım. onda lpg yok çok şükür. yakıt konusunda lpg iyi hoş önceki arkadaşların dediği gibi ancak uzun süre zarfında araca verdiği zararlar düşünülürse astarı yüzünden pahalı. bu nedenle yeni aracımın lpg li olmamasına dikkat ettim. az binerim lpg olmasın. Ha illa lpg taktırırım diyen arkadaşlara da tavsiyem lpg kuru yakıt olduğu için benzin gibi aynı zamanda yağlama yapma özelliğine sahip değildir. bu nedenlerle subaplara zarar verir. subap kaçaklarına ve tortulara neden olur ve araçta vuruntu yapmaya başlar. tabi bunun neticesinde yakıt sarfiyatının artması ve çekişten düşmesi cabası. bir arkadaş sormuş cevap verildimi bilmiyorum. bunun önüne geçmek için lpg takan yerler ayrıca yağlama sistemi denilen basit bir sistem bağlıyorlar. bir bidon ve hortumdan oluşan ve yakıt hortumuna bağlanan bir sistem. bidonun içine mazot konuluyor ve bu mazot subapları yağlamakla görevli. fiyatıda 70 tl dir bu sistemin. mazda 323 e takdırmıştım.  ama en güzeli hiç lpg taktırmamak. saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

benim ustam eskiden lpg dükkanı varmış, brc konyada üretiliyor dedi. atiker ile aynı malzemeler kullanılıyor dedi. 1800 lükleri ithal dedi. mocanda my11 taktırmayı düşünüyordum. şimdi soğudum ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede Prince Var 1  Ay Önce Takılmış.. Fakat Yağlama Sistemi Yok Taktırayım Dedim Otomatik Yağlama Sistemi 550 TL Dediler Bakalım Araştırmaya Devam Ne Kadar Yararlı Ona Bakıyorumm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Brc. 25000km oldu motor kestiğinde bırakıyorum sıkıntı yok.km 200. 250 krs. Uzun yolda yalnız iridyum buji .sonuc ta takan usta isin erbabı olsun yeter.Aygaz LPG baskası yalan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bendede Prince Var 1  Ay Önce Takılmış.. Fakat Yağlama Sistemi Yok Taktırayım Dedim Otomatik Yağlama Sistemi 550 TL Dediler Bakalım Araştırmaya Devam Ne Kadar Yararlı Ona Bakıyorumm

550 TL ne yaptın kardeşim, o kadar olurmu yağlama sistemi, sana marka da söyleyeyim, starlube, iki yıl garantili 70 TL, üçel mühendislikte takıyolar. içine mazot yada kendi özel yağını dolduruyosun, subap yataklarını yağlıyo, performansıda artırıyo aracın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

550 TL ne yaptın kardeşim, o kadar olurmu yağlama sistemi, sana marka da söyleyeyim, starlube, iki yıl garantili 70 TL, üçel mühendislikte takıyolar. içine mazot yada kendi özel yağını dolduruyosun, subap yataklarını yağlıyo, performansıda artırıyo aracın.

bir araştırayım sağolasın daha tüp takılalı 2 ay olmuş o yüzden garanti dışı mevzusu var birde bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt borusuna takılan ve %25 yakıt tasarrufu yaptığı iddia edilen aparata ne kadar inanıyorsanız bu lpg yağlama sistemine de o açıdan bakın derim...

Sadece farklı bir şeyler denemiş olmak ve tüketiciye bunu yeni ve olumlu bir şey gibi lanse etmekten başka bir şey değildir ki; bir de 550 TL gibi astronomik rakam vermişler...

Taktırıp taktırmamak herkesin kendi takdiridir saygı duyarım ama lpg gibi de bir gerçek var ortada...

:o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ben de Teleflex GFİ LPG kiti taktırırken faydası olur diye fazladan 100 TL verip taktırmıştım. Ama pişman oldum, forumda okuduklarıma göre hiçbir yararı olmadığı gibi bir de katalitik konvektöre zarar veriyormuş. Kurum da yapıyormuş. İçinde ki yağ bitince tekrar doldurmamayı düşünüyorum. Bu şekilde bu gibi arızaların önüne geçebilirmiyim? Yoksa söktürsem mi? Artık çok geç değildir umarım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

2011 model aracıma lgp taktırmayı düşünüyorum. Forumlardan okuduklarımdan çıkarttığım sonuç belirli bir kalitede kit olduktan sonra sorun çıkmaması için montajın işini bilen bir usta tarafından yapılması gerektiği. Lpg taktırmış olan arkadaşlardan rica memnun kaldığınız yerlerin bilgilerini paylaşırsanız bana çok yardımcı olursunuz.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum fakat düzgün bir montaj için Avrupa yakasına da geçebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...