Jump to content

Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 25 Haziran

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaslar. arabayi alali bir hafta olmadi. Yol bilgisayarinda servise 70 gun var diyor. Ama Tatile giderken bi bakim yaptirmakta istiyorum.

Ankara da hangi servisi tavsiye edersiniz?

Buarada servisler(lpg montaji yapan)lpg bakimi yaparlarmi?

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 123
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• İlhan

26

• domestos

10

• alpergazel

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Merhaba arkadaslar. arabayi alali bir hafta olmadi. Yol bilgisayarinda servise 70 gun var diyor. Ama Tatile giderken bi bakim yaptirmakta istiyorum.

Ankara da hangi servisi tavsiye edersiniz?

Buarada servisler(lpg montaji yapan)lpg bakimi yaparlarmi?

Tesekkurler

Göndermiş olduğum linkten bir göz atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/18877/ankara-daki-mazda-servisleri/topicseen/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha deiştirmedim amma düşünüyorum deiştirmeye ve banada aynı fiyat verdilri serviste (120 tl) balataların markası ne peki?  ve kulanılan balatalardan daha iyisi ve ugun olanı varmı? bir fikri olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende dün servisteydim 100bin paket bakıma girdi aracım.1,300 küsür tl tuttu %20 indirim oldu birazda ağladım bintl ye düzlediler sağolsunlar a.dan z.ye kontrol edildi aracım sabah 9 dan akşam 6 ya kadar çalışıldı 1 usta 2 çırak tarafından bakımları yapıldı.50 tl de hediye çeki aldım :) yağını daha önce dışarda 10 binlik 10/40 koydurmuştum servis kesinlikle 5binlik yağ koyucaz şehir içi ve lpg ile biniyorsun dediler zaten 10 binlik 100 küsür tl veriyodum şimdi 5binde bir gidicem oda 50 tl yağı filtreleri vs.dahil içime sindi adamlar arabanın uzmanı zaten bakımdan sonra arabanın çalışmasıda sürüşüde çok estetik free ayrıyetten yağ gibi oldu memnunum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

chekuptan faydalandım sağolsun arkadaşlar gereken ilgiyi gösterdi , zaten 2 bin km once bakımdan çıkmıştı araç her hangi bir problemde çıkmadı zaten  hızmet 10 numara diyebilirim . izmirdeki mazda kulanıcılarada tavsiye derim gaziemirdeki mazda servisini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatay Ram bayisinde de Total yağ koyuyorlar, dexelia zaten Total in ürünüymüş..Ve bu durum benim hoşuma gitmiyor, o zaman Mazda Total veya Total in her türlü ürününü koyabilirsiniz derdi. Yahu neremiz düzgün?.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi sabahı 09:00'a Merser Mazda (Koşuyolu) servisine randevu aldım. O gün servisi kullanacak arkadaşlar varmı ?. Ayak üstü hem tanışma hem iki lafın belini kırarız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün servisten yedek parça siparişi verdim. siparişlerde %20 iskonto geçerli değilmiş. hem hediye çek hem check up hem de indirimden faydalanamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayın 23 ü cumartesi saat 13.00 da evo dayım. randevuyu aldım. 2. bakımda da evo ya gitmiştim ve çok memnun kalmıştım. şimdi de evo ya gideceğim. hem de dönüşteki köprü trafiğini göze alarak. check up tan da yararlanacakmışım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Merserde bakım yaptırdım. Aracım 26000de. Bu da üçüncü bakımım. Ayrıntıları da hemen sizinle paylaşayım..

1.Dexelia motor yağı.......................96,64

2.Polen filtresi.................................59,05 (Kirlenmişti,bana sorarak değiştirdiler.)

3.Filtre, Bertaf bedeli........................3,00

4.Yağ filtresi kartuşu.......................14,36

5.Hava filtresi..................................27,30

6.Temizlik spreyi(2 adet).................20,00

7.Cam, su katkısı..............................2,95

8.Stm ( ??)........................................4,00

9.2 adet lastik tamiri.......................40,00 (çivi vardı)

10.30.000 Km bakım (18 ay)..........126,00

Toplam...............393,31

İndirim.................71,27

İnd. Toplam........322,04

KDV......................57,97

Genel Toplam.....380,01

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3. Madde şirketler çevre yönetmeliğine istinaden hareket etmek zorundalar. Bu İSO, Ambalaj, Kimyasal, Kağıt, Plastik, Atık Yağlar,Geri Dönüşümlü Malzemeler Vs atıkları biriktirip, anlaşmalı oldukları bu işe yetkili atık toplama şirketlerine teslim etmek zorundalar. Tam burada şirketlere maliyet binmekte. Kimi şirket bunu kendi bütçesinden karşılıyor, kimiside Cüzi bir rakamda olsa müşteriye yansıtabiliyor.

Şirket olarak çalıştığımız Toyota servislerinde bu atık bertaraf ücreti alınıyor 2-3 TL gibi.

Bmw Borusan Oto ile çalışıyoruz, atık bertaraf ücretini faturaya koyuyorlar ama bedeli 0.

Bazı marketlerde bir dönem poşetten para alınırdı hatırlayan varmı bilmiyorum. Şu an bile Halen METRO marketlerde poşetten para alınıyor. Diasa marketler ilk açıldığında poşetten cüzi bir para alıyorlardı. Sebebi o güne kadar hiç bir marketin yapmadığı şeyi yapmaya çalıştılar. Tamamen doğada çözünüp kaybolan,doğayla dost poşetleri vardı. Müşteriyi bilinçlendirmek için bir sistemdi, insanları markete kendi poşet,torba,çanta veya fileleri ile gelmeye teşvik ediyorlardı. İnanılmaz tepkiler gördüler, insanlar 1 araba dolusu alışveriş yapıp poşet parasını duyduklarında aldıkların tamamını bırakıp gidenler oldu. Ama şimdi bir çok tescilli markette doğada çözünen, doğa dostu poşetler veriliyor ve ücretsiz :). Olan kime oldu bunu ilk deneyen Diasa'ya oldu o dönem çok tepki çektiler. Ama şimdi unutuldu gitti.

Otomobil firmalarındaki bu zorunlulukta, bir geçiş dönemi bence. Biz kullanıcılar bir dönem sonra alışacağız bu duruma. Unutmayalımki bazı firmalar, bu maliyeti faturada ayrı kalemde göstermeyip, bu maliyeti her hangi bir kaç ürünün üzerine de koyabiliyor. Bu hiç etik bir durum değil. En azından dürüstçe faturada gösterilmesi bile hoş bir durum bence.

8.Maddeyi bende anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...