Jump to content

2.Nesil Mazda3 Bagaj Havuzu

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabanın bagajına mı tıkıyorsun golden köpek hayvanını? :D Yazık günah ya...

Abi hb araba, bagajı üzerindeki o parçayı çıkarıyorum, kocaman yer oluyor, arka camlardan birinide açıyorum, kafayı uzatıyor oradan püfür püfür gidiyoruz sahile :)

Eski arabada bende koltuklarda götürüyordum ama buna daha oturtmadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun zamandır yaşamadığımız bir konu kayması yaşıyoruz, paralel evrene geçtik...:D

Nasıl alıcan yavrulardan Yunus, otobüs kargosunda havasızlıktan ölsün mü garibancık? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bazı vize ücretleri tek taşlara kadar çıkıyor.. :D Onların yanında çok uçuk değil. Hem hazır yıldönümü ve doğumgünü de yaklaşıyorken, üçü için bir hediye ile yırtabilirim.. :D

Eş seçerken bu kutlamaları aynı gün hafta aya denk getirmeye çalışıcam yoksa yandık :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya galeriye yüklemesi çok uğraştırıyor, imageshack'e yükleyim koyarım birazdan linkleri.

Yunus valla keşke daha önceden haberin olsaydı söyleseydin, daha doğmadan sıraya girdi millet :) yavruların sahipleri var şuan, ama sütten kesilene kadar bendeler, bu sırada vazgeçen olursa haber veririm...

Biraz abarttım foto olayını ama hepsi güzel valla hiçbirinden vazgeçemedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin İbocum saol :)

Nazar olayına artık inanmamak elde değil; az önce veterinerden geldik tarçın hanımla, dün akşamdan beri kulağında bi gariplik var sallayıp duruyor diye gittim, pisipisi dediğimiz otlardan kaçmış, bi saat uğraştık çıkarmak için, veteriner anestezi dedi ama yavruları emziriyor diye ayıkken yapmak zorunda kaldık :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte buna tam manasıyla gösterip de vermemek derler.. :D :D :D

Maşallah feci tatlılar ya. Ailecek bayıldık. Mutlaka istiyoruz bir tane. Hatta belki bi İzmir ziyaretimiz olabilir, uğrar alırız. Umarım vazgeçen biri olur.

:D öyle deme ya, valla vazgeçen olursa haber vericem söz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah, maşallah....:)

Hepsi çok tatlıymış, biz de ailecek baktık, yavrular yırtmış görünüyor artık, kaç haftalık oldular Onur?

Bir de ben sahile epeydir çıkarmıyorum, aynen dediğin gibi pisipisi değilse de ne zaman çıksa arkadan bir kulak enfeksiyonu patlıyor, Oridermyl Aspirin gibi olmuştu evde, buzdolabında herdaim hazır...

Oradaki su birikintilerine dalıyor vs.. Metro hattı boyunca yürüyüp geri dönüyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...