Jump to content

2.Nesil Mazda3 Bagaj Havuzu

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Maşallah, maşallah....:)

Hepsi çok tatlıymış, biz de ailecek baktık, yavrular yırtmış görünüyor artık, kaç haftalık oldular Onur?

Bir de ben sahile epeydir çıkarmıyorum, aynen dediğin gibi pisipisi değilse de ne zaman çıksa arkadan bir kulak enfeksiyonu patlıyor, Oridermyl Aspirin gibi olmuştu evde, buzdolabında herdaim hazır...

Oradaki su birikintilerine dalıyor vs.. Metro hattı boyunca yürüyüp geri dönüyoruz...

Saol abi; 3 haftayı doldurdular neredeyse. Şimdilik hiçbirinde sıkıntı yok maşallah, ama birisi bariz baksın diğerlerine göre, hepsini ittire ittire bütün memeleri geziyor :D

Sorma abi ya su birikintilerini bizimki de hiç affetmiyor ama kulaklarda hiç sıkıntı olmamıştı şimdiye kadar. şimdi pisipisi biraz da ödem yapmış başladık bizde antibiyotiğe ama rahatladı hayvan, bi kulak aşşağıda yampiri yampiri yürüyordu, habire sallayıp duruyordu kulakları, arada ağlıyordu dün akşam sabah baktım hala aynı veterineri aradım getirin bi bakalım dedi allahtan erken götürmüşüz, daha sonra ödem arttığında kulak yolu kapanıp cımbızla alınamayacak duruma gelince yarmak zorunda kalınabiliyormuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Apartman olsa ben de pek sıcak bakmayabilirdim, ama yer sorun değil.. ;) Zaten bir dönem collie, rotweiler ve golden bakmışlığım var. Pek yabancı değilim. Şu an da kedilerimiz var, hatta annemiz yeni yavruladı (yeni dediğim de 1,5 ay oldu). Dükkana da 2 tane getirdik, sabahtan akşama kadar birbirleriyle oynuyorlar. Bu yavrularla beraber 3. doğumunda 16. yavruyu doğurdu. Bizim kız biraz doğurgan da.. :D

Senin gibi alıcı tam bana göre aslında gözüm arkada kalmazdı, hem yerin var hem daha önceden bakmışsında ama keşke önceden haberleşmiş olsaydık...

Bu arada 16 yavru naptın abi sen ya :D İyimi bari hepsi ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16'sı tek batın da değil yahu. Bu 3. hamileliği. Bu doğumunda 6 tane doğurdu. Eklerim bir ara resimlerini.

Umarım birileri vazgeçer..  :dua: Eve neşe katar.

Hee öyle desene yaw :D Ben bi kere çifleştireyim anne olmayı yaşasın diye çifleştirmiştim, hem de benim ki baya hareketliydi hatta hiperaktif de diyebiliriz, yavruladıktan sonra duruluyor demişlerdi onun için de çifleştirmiştim, artık kısırlaştırmayı düşünüyorum...

Sizin yavrular kontrollümüydü yoksa karambolden mi oldu :D ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhaba arkadaşlar. benim bagaj paspası bayağ eskimiş bir vaziyette. yenilemek istiyorum. nasıl temin edebilirim. servislere biraz uzağım. sipariş mi versem napsam bilmiyorum. bir de bagaj havuzu oluyormuş. hangisini alıpta sereyim bagaja. önerilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle bende tavsiye ederim. İndirimde varken değerlendirin. İmkanlar doğrultusunda kışa hazırlık  olması açısından silecek takımı dahil alanabilinir. Yetkili servise gitmeyen arkadaşlar vardır elbet en azından filtre takımlarını bile temin edebilirler bu kampanya aracılığı ile.

Bagaj paspası çok kullanışlı heleki çocuk var ise :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar nasıl alacağız. benim bulunduğum yer en yakın mazda servisine 200 km. fiyatı ne kadar acaba. birde o bahsettiğiniz filtre takımı vs.falan nedir? ben tam anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar nasıl alacağız. benim bulunduğum yer en yakın mazda servisine 200 km. fiyatı ne kadar acaba. birde o bahsettiğiniz filtre takımı vs.falan nedir? ben tam anlayamadım.

Yağ, Hava, Polen Filtrelerinden bahsetmiştim, filtre takımları derken.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul Evo'dan Cem , Muğla Gören'den Okan veya sana en yakın servis ile irtibata geçersen istediğin parçaları sana ulaştırma konusunda yardımcı olabilirler sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ceyhun Hocam 2 hatfta içinde EVO'ya gidiyorum bakım için. Eğer fiyatı uygun olursa ben de alacağım bagaj havuzundan. İstersen o gün seni de arar bilgilendiririm ve alacak olursan Cem Bey'le irtibata geçiririm. ( EVO serviz sorumlusu) Tedarik işi basit. Adamların hesabına havale yaparsın ve onlar da parçayı kargoya verirler. 2-3 gün içinde elinde olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar, eski kasa Mazda6 lar için Mazda sitesinde bagaj havuzunda hatırı sayılır bir indirime rastladım. İlgilenenlere duyurulur. Ben hemen sipariş verdim. (Eski fiyatı 110,00 TL civarındaydı.)

Mazda6 logolu

Parça Numarası: GJ6A-V9-540

montaj hariç RRP, KDV dahil 31,10 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yan sanayisi bile bundan daha pahalı (2 katı fiyat) (bu arada mazdanın yan sanayisi yok, başka markalar ve modeller için kıyasladım :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tampon korumalı bagaj paspasını öneririm...

edit: pardon mazda3 için yokmuş. cx5 için getirtmiştim. şahane birşey... otomobiller için de olması şart...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...