Jump to content

2.Nesil Mazda3 Bagaj Havuzu

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende uzun yolculuk icin bagaji full doldurunca bagaj ici plastikler cizildi ve bi korumanin gerekliligini iliklerime kadar hissettim :)

Bu arada sizce bizim sedanlarda arka tamponda luzumsuz bir cikinti yok mu? Tampon bagaj kapagi hizasindan duz inse iyi olurdu sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan abi mahzda 3 icin arka tampon basamak korumasının fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin acaba??

KDV dahil indirimsiz fiyatları:

Forumun %10 iskontosu her zaman var. ;)

HB için: 72,84

SDN için: 76,49

F/L araçlar için HB veya SDN: 72,84

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim köpek bagaja binerken/inerken tırnakları biraz zarar veriyor, bu parçalar hem işimi görecek hemde bence spor bi hava katıyor arabaya  :tey:

Abi stokta varsa ben bir tane istiyorum hb için  :hi:

Özelden adres bilgilerimi yolladım  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mazda-3-2009-ve-sonrasi-3d-paspas-3-boyutlu-3-boyutlu-102705197/detay

link bu arkadaşlar fiyatı 125 serviste havuzlu olmayan orjinali 110 tl dediler kullanım açısından havuzlular  daha iyi gibide sonuçta OEM önerilerinizi bekliyorum Kipadan 40-50 lirayada alıp geçebilirim uyar mı bilmem ama kararsızım forumda satan arkadaş varsa ondan da alabilrim ne diyosunuz??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomobilin içindeki paspaslar için "bence" havuzlu sistem çok gereksiz. Bagaj için için süper kullanışlı bir paspas. Bende bagaj havuzu var çok memnunum.

Mevcut paspasların tabana sabitlenmesi için pimleri var. Bu sayede paspaslar milim oynamıyor yerinden.

Bu bağlantıda yer alan paspaslar görsel olarak güzel diyemeyeceğim. Birde kaldıki uyum sağlayıp sağlamayacağı konusu var. Bence iyi düşünüp karar verin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kis sabahlari dakikalarca aracin ustundeki karlari temizliyorum.Dolayisi ile yere attigim karlarin uzerlerine de bastigimdan her ne kadar temizledigimi sansamda isyerime vardigimda isinan arac icinde cozunen kar kucuk bir golet olsuturuyor ayak altinda.. isteeee o yuzden ben HER arabamda mecburen kullaniyorum bu hazvuzlu cirkin paspaslari :) set halinde aldigimdan bagajda da kullaniyorum. E fena da olmuyor bazen atifirizli cam suyu devrilip saga sola carpinca damlalari havuz icerisinde kaliyor :)

Ama araca monte edildigi ilk birkac gun cok pis kokutuyo serefsiz lastikler ya :D Onun da cozumunu buldum , alir almaz kuvete yatirip bi guzel yikiyorum sampuanla ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O pis kokuyu çok iyi bilirim. Bizim bu yıl şirket araçları yenilendi. Yeni gelen Corolla'lar içi bej rengiydi,  içindeki mevcut halı paspaslar da bej rengiydi. Kauçuk paspas istedik, ama bej rengi yok siyah renk gönderdiler. Öyle olunca istemedik, ve arayış içine girdik. Aksesuar satan bir internet sitesinden temin ettik.

Haziran sıcağında bizim ofis görevlisi arkadaş, araçların içine koymuş paspası. Araca akşam gittiğimizde, aman Allah'ım o nasıl bir kokudur!!!! Recep İvedik gibi otobanda kafamız dışarıda gittik resmen arkadaşlarla. :)

O kadar suyun içinde beklettik, şampuanla filan yıkattık. Halen daha  kokusu var aracın içinde.

Senin orada iklim koşulları gereği havuzlu paspas şart tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aman aman.. en uyuz oldugum seydir arac icine sinen kokular! :) o yuzden, araci alir almaz kullugu hemen kucuk nazar boncuklari ile doldururum ve kesinlikle kullanmam. Ayrica ayni anda 2 kisinin sigara icmesine de kesinlikle musaade etmem ))kar,yagmur farkmaz, sigara icerken cam/sunroof az da olsa acarim ve kesinlikle kalorifer/klima arac icinde hava cevirecek duzeyde ayarlamam.. Polen allerjim oldugu icinde yilda 2 defa polen/kokpit hava filtrelerini degistiririm.O da buyuk olcude koku sinmesini engelliyor. Amma velakin , yeni lastik paspaslarin kokusu , tek kelime ile igrenc ! )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ee arkadaşlar sorun kalmadı bizim arkadaşlar araba hediyesi alıyorlar bende ne ugraşcam diyip orjinal alıyım diyom yorumlar için saolun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

2010 Mazda 3 için bagaj paspasını fotoğrafı var mıdır acaba ? Elinde olan varsa ekleyebilir mi? Rica etsem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğraf ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Tam istediğim gibi, ancak aklıma bişey takıldı. Lpg montajından sonra bagaj ölçülerinde ve şeklinde değişiklik oldu. Simit tank zeminden yüksekte kalınca etrafını sert süngerle kapladım. Orjinal standart paspasla bagajın uç kısmında 10 cm lik boşluk ve şekil değişikliği oluştu. Tamponun sırtında kalan kısmın hat çizgiside değişti haliyle. Acaba bu havuzlu kauçuk paspasta da aynı sorunu yaşarmıyım? Birde fiyatı ne kadar acaba? Teşekkür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hat çizgileri değişti ise doğal olarak birebir uymaz ama ne sıkıntı olur onu bilemem.

Mazda'nın sitesinde fiyat yazmıyorsa yetkili bir servisten öğrenebilirsin ama kampanya bitiyor . Fiyatını 110 TL gibi birşey hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende simit tankın üzerine yerleştirdim, koltuk dibi ve yan tarafların koltuğa yakın kısımlarından maket bıçağıyla biraz tıraşlayınca yine cuk oturdu, son hali şöyle birşey;

imageauad.th.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bagaj paspası yada kauçuk paspas kampanyaya dahil mi servislerde?ben izmir yeni otomotivi aradığımda aksesuar olduğu için dahil olmadığı söylendi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Merhaba Arkadaşlar,

Bagaj havuzu yumuşak malzemeden mi yoksa parmakla eleyinde gart gurt ses çıkartıyor mu?

Şundan soruyorum, üzerine koyulan şeyler kolay kayıyor mu yoksa tutunabiliyor mu?

kağuçuk mu sert plastik mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende orjinal Mazda 3  bagaj havuzu var. Aracın içindeki kauçuk paspasların malzemesine yakın, bir malzemesi var. Kauçuk paspaslardan daha ince, kolay bükülüyor. Üzerine koyduğunuz eşya daha zor kayıyor. Çok sert fren, hızlı viraj alırsanız vs..gibi durumlarda kayabilir.

Örnek bende karton kutu içinde hava kompresör makinesi var. Yine karton kutu için fren balatası takımı var. 2 aydır bagajımda geziyor. Ama daha bir kaydığı için. Tıkırtı vs..garip bir ses görmedim.

Kauçuk paspasın yüzeyinde oluklar var. Bu oluklarda cisimlerin tutunmasına yardımcı oluyor.

İşin özü ne sert, nede çok yumuşak malzeme. İkisinin ortası kıvamında, sessizdir paspas.

Ve kesinlikle herkese tavsiye ederim. Kenarları havuzlu olduğu için, bagaj hiç kirlenmiyor. özellikle bu tatilde çok ama çok rahat ettim. Deniz malzemelerini ıslak ve kumlu koymuşum vs..hiç problem olmuyor. Yerinde çıkartıp, bir iki silkelemek yeterli oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...