Jump to content

Bu sayfalar Pembe mi değilmi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim evin boyası da filliboya bej, bununla alakası bile yok, yalnız tebrik ederim zevklerimiz aynı, duvarda çok şık duruyor... :)

Alakası yoksa nasıl aynı zevkten bahsediyorsunuz ? Kim renk körü ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Duvarda dedik Komutan, forum sayfasını ne bilek, bunların hepsinin bilgisayar renk ayarları gidik kanımca...

İyi bir nokta.. Güzel bir bakış açısı.. Abi bende olsa kesin sana giderdi macun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sazanlık yapmamam lazım, Sazanlık yapmamam lazım,Sazanlık yapmamam lazım, Sazanlık yapmamam lazım.

Nıhahahahahaha :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu pembeyse şu aşağıdaki renk ne? Yeşil mi?

Bence bu renge olsa olsa fildişi filan diyebiliriz... Veya açık taba...

Haklısın Okancığım pembe değil bu renk... sayfanın zemin rengine "yavru ağzı" diyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi beni zora koşuyorsun, bir kere taba hiç olmaz, taba benim en sevdiğim renktir ve burasıyla uzaktan yakından ilgisi yok, açık zemin rengi için fildişi benzeri veya yakını diyebiliriz kabul.... Koyu zemin rengi için de yavruağzı vs. benzeri kullanabiliriz, ona da kabul....

Lakin umumun bir bakışta anlaması açısından bu renklerin ikisi de açık pembe tonlarıdır, burada boya skalası hazırlamıyoruz neticede, en kolay anlaşılacak terimleri kullanmak durumundayız, böyle bakıldığında bu renkler pembe...

Sevgili Komutanımız çok uğraştı başlarda bunları daha da kızartmak için ama imkanlar bu kadarına elverdi, bununla idare ediciiz gari...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi beni zora koşuyorsun, bir kere taba hiç olmaz, taba benim en sevdiğim renktir ve burasıyla uzaktan yakından ilgisi yok, açık zemin rengi için fildişi benzeri veya yakını diyebiliriz kabul.... Koyu zemin rengi için de yavruağzı vs. benzeri kullanabiliriz, ona da kabul....

Lakin umumun bir bakışta anlaması açısından bu renklerin ikisi de açık pembe tonlarıdır, burada boya skalası hazırlamıyoruz neticede, en kolay anlaşılacak terimleri kullanmak durumundayız, böyle bakıldığında bu renkler pembe...

Sevgili Komutanımız çok uğraştı başlarda bunları daha da kızartmak için ama imkanlar bu kadarına elverdi, bununla idare ediciiz gari...

:) E kızma canım, sen ne diyorsan o :)

Hani "yawru ağzı" hoş çağrışımlar yapar diye anımsatmak istedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) E kızma canım, sen ne diyorsan o :)

Hani "yawru ağzı" hoş çağrışımlar yapar diye anımsatmak istedim...

Abi sen bari yapma, ne haddime kızmak? Tartışıyoruz güzel güzel...  :) Bu tıfılların tümü de sıkıştıkları yerde "Kızma" diyerek beni yanlış aksettiriyorlar ahaliye zaten :geyik:, böyle bir şehir efsanesi oluşturdular, kınıyorum bu durumu... :geyik:

Yavruağzının yaptırdığı çağrışımları da ben demedim, sen dedin en büyüğümüz olarak, kolay gelsin.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen bari yapma, ne haddime kızmak? Tartışıyoruz güzel güzel...  :) Bu tıfılların tümü de sıkıştıkları yerde "Kızma" diyerek beni yanlış aksettiriyorlar ahaliye zaten :geyik:, böyle bir şehir efsanesi oluşturdular, kınıyorum bu durumu... :geyik:

Yavruağzının yaptırdığı çağrışımları da ben demedim, sen dedin en büyüğümüz olarak, kolay gelsin.. :)

Kına valla, ben de kınıyorum kendimi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bu sayfanın rengi 2 farklı tonda yavru agzı diye bilinen renkten olusuyo kanımca, ben o renge benzettim :)

kesinlikle yavru ağzı 68 model chevrolet rengi  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...