Jump to content

Mazda Lantis Almak İstiyorum Bilgilerinize İhtiyacım Var !!!

Lantis_24

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şayet 24 yaşındaysan lantis al,bırak diğer modelleri,inan ben sıkılıyorum ilgiden arabayı alkışlayanlar bile var,70,80 000 tl'lik muammele görüşyor yolda.

!!ama temizini al derim,ayrıca !!!erzincandaysan orada biraz sıkıntı çekersin bu aracın bakım ve parçaları konusunda,.özellikle çıkma parça konusunda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şayet 24 yaşındaysan lantis al,bırak diğer modelleri,inan ben sıkılıyorum ilgiden arabayı alkışlayanlar bile var,70,80 000 tl'lik muammele görüşyor yolda.

!!ama temizini al derim,ayrıca !!!erzincandaysan orada biraz sıkıntı çekersin bu aracın bakım ve parçaları konusunda,.özellikle çıkma parça konusunda..

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin sizede tüm sürücülerede:) Lantis gerçekten çok güzel bir araç. Erzincan da sadece bilindik araçların ustaları var. Ama usta konusunda sıkıntım yok benim bir ustam var sadece avrupa araçlara bakan biri motor sesinden ne olup olmadığını anlayan bir usta :) Babamda 2001 Accord var V-Tech motor tüm kışlık yazlık bakımlarını o yapar.Parça konusunda da dışarıdan getirebiliriz o da sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Lantisler hakkında beygir gücü olarak çok değişik söylentiler var biri 115Hp, biri 122Hp, biri 140Hp diyor. Lantislerin 1.8 lerinde çeşitlilik mi var yoksa bu araçların standart beygirleri nedir tam olarak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erzincanda bu aracın piyasası yoktur satmakta güçlük çekebilirsin..

Doğru Erzincan da 3 yada 4 tane lantis var zaten :)

Ama satılmaz diye de gidip doğan, broadway yada bomboş bir doğanın avrupası toyotaya para vermek istemiyorum.

Başka ne alınabilirki 13000-14000 e ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin sizede tüm sürücülerede:) Lantis gerçekten çok güzel bir araç. Erzincan da sadece bilindik araçların ustaları var. Ama usta konusunda sıkıntım yok benim bir ustam var sadece avrupa araçlara bakan biri motor sesinden ne olup olmadığını anlayan bir usta :) Babamda 2001 Accord var V-Tech motor tüm kışlık yazlık bakımlarını o yapar.Parça konusunda da dışarıdan getirebiliriz o da sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Lantisler hakkında beygir gücü olarak çok değişik söylentiler var biri 115Hp, biri 122Hp, biri 140Hp diyor. Lantislerin 1.8 lerinde çeşitlilik mi var yoksa bu araçların standart beygirleri nedir tam olarak?

Tr'de satılanlar 115 beygir,gümrükten girenler farklıdır,2.5 v6 motor olanı var avrupada lantisin yutuptan seyre,hız makinası..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru Erzincan da 3 yada 4 tane lantis var zaten :)

Ama satılmaz diye de gidip doğan, broadway yada bomboş bir doğanın avrupası toyotaya para vermek istemiyorum.

Başka ne alınabilirki 13000-14000 e ?

Doğanın avrupası toyota olmamış,toyota,honda,mazda japon unutma..

Ayrıca toyotanın ve hondanında efsane kasaları var,18,20 istiyorlar hala 10 yaşın üzerindeki araçlara..

Honda civic ies.Carolla xei..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğanın avrupası toyota olmamış,toyota,honda,mazda japon unutma..

Ayrıca toyotanın ve hondanında efsane kasaları var,18,20 istiyorlar hala 10 yaşın üzerindeki araçlara..

Honda civic ies.Carolla xei..

bence o bahsettiğiniz xei ler o paranın hakkı değiller. bomboş araç. lantislerle kıyaslayacak olursak eğer onlar 16-17 bin ediyorsa lantisler 25-26 bin etmesi gerek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hay Allah, hakikaten sanrufu atlamışım, o da var sanmıştım.

Ama Pamık sahibi olmamla alakası olmadığını bilir arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

İlgilenen ve ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim. Nasip olmadı lantis almak, babamın da desteğiyle ve isteğiyle( :) ) 2001 model Volkswagen Bora Comfortline aldım. Nasipte bu varmış ancak en fazla 2-3 ay bindikten sonra satıp mazda 3 almayı düşünüyorum. Yine formu takibe devam edicem mazda dan vazgeçmem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...