Jump to content

Gazyağı İle Aracı Silme

criminal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sana memurluk iyi gelmedi dostum anlaşıldı kafan yerinde değil, neyse haftasonu kaç gel de Bolu da mangal ısmarlayım sana. Bir de kıyak yaparım gaz yağı ile arabana bir cila çekerim. Atarsın bi bahşiş eşşek değilsin ya  :D

Evet esnaf olmak patron olmak varken iyi gelmez tabi :) dediğn yer de sanki 2 adım ötesi hee nasıl geleyim bülo :) hee diyorsanki her türlü sponsor olurum orası ayrı tabi :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

14

• olgunnn

10

• ezmocesteri

14

• MT53

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Evet esnaf olmak patron olmak varken iyi gelmez tabi :) dediğn yer de sanki 2 adım ötesi hee nasıl geleyim bülo :) hee diyorsanki her türlü sponsor olurum orası ayrı tabi :D

Allah gözünü doyursun devlete bir ton vergi ödüyorum sana maaş versin de 5 yıldızlı otelde yat diye  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah gözünü doyursun devlete bir ton vergi ödüyorum sana maaş versin de 5 yıldızlı otelde yat diye  :sopa:

Abartma :) artı benim aldığım maaş ile senin ödediğin vergi arasında hiçbir bağ yok ;) ben senden daha fazla ödüyorumdur vergi buna emin ol :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abartma :) artı benim aldığım maaş ile senin ödediğin vergi arasında hiçbir bağ yok ;) ben senden daha fazla ödüyorumdur vergi buna emin ol :) :)

Geçenlerde (gerçi her gece mutlaka düşüyor bi tane)  içince bi bok olduğunu zanneden zerhoş düştü mekana... Arkadaşa "benim vergimle maaş alıyorsun" deme gafletinde bulundu, arkadaş cep telefonunun hesap makinasından bir şeyler hesap etti ve cebinden bozuk 10 kuruş çıkardı suratına attı, senin vergin benim maaşımda ise; 1 kuruş bile etmiyor, ver üzerini dedi... :D

Şimdi Mehmet yazınca aklıma geldi... Bu etkili ve gerçek bir yöntem değil Bülent bilesin... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde (gerçi her gece mutlaka düşüyor bi tane)  içince bi bok olduğunu zanneden zerhoş düştü mekana... Arkadaşa "benim vergimle maaş alıyorsun" deme gafletinde bulundu, arkadaş cep telefonunun hesap makinasından bir şeyler hesap etti ve cebinden bozuk 10 kuruş çıkardı suratına attı, senin vergin benim maaşımda ise; 1 kuruş bile etmiyor, ver üzerini dedi... :D

Şimdi Mehmet yazınca aklıma geldi... Bu etkili ve gerçek bir yöntem değil Bülent bilesin... ;)

Büloya sopa o zaman :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette işin esprisi ki gerçeklik payı da var. Direk benim ya da senin maaşın bir şeye etki etmediği kesin ama makro düşünürsen  bu böyle devlet neyle geçiniyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ötv, mtv ,akaryakıt vergileri, tapu harçları, ehliyet ruhsat harçları ve tabi elektrikle telefondan alınan vergiler en büyük paya sahipler. Bunun yanında belediyelerin ruhsat çıkarma sırasında epey yüklü kestikleri haraçlarda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saydıklarının hemen hemen hepsine tabiiyim ;) Dolayısıyla bir dünya yolunuyorum devlet tarafından ve benim gibi bir çoğumuz :)

Konuya dönecek olursak gaz yağı candır ya iyi ki var  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Selamün Aleyküm arkadaşlar.. denileni yaptım. eski bir yüz havlusunun yarısını kesip uyguladım.. havlu kurudu..bu işte bı terslık yok değilmi arkadaşlar.. herhangi bir kuru bezle siliyormussun gibi oluyor..biraz da olsa nemli olması gerekmıyor mu.. birde havlunun üzerinde kare kare şekiller var, bu şekiller boyayı çizermi.. yoksa normal bı bezle mı deneseydım..denemiş tecrübe sahibi olan birileri varmı arkadaşlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...