Jump to content

Mazda 323 (90-94) Buji Seçimi

Guest mazda323hbpro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mazda323hbpro

Merhabalar Arkadaşlar Arabamın Bujileri Deform olmuş ve acilen bir buji taktırmam gerekiyor okuduklarıma gore bosch performans buji si diyolar ama sizede sormak isterim arabama yakıttan tasarruf ettırırken performans dan da ödün vermicek buji varmı bildiginiz denediginiz.varsa öneririseniz memnun olurum.Önerilerinizi bekliyorum Herkese iyi günler iyi forumlar dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet gayet ideal memnunum, dediğim bujiyi kullanırsan dahada düşecektir yakıtın çünkü buji tırnak aralığının bizim araçlarda 90 filer olması gerekir sana önerdiğim bujininde tırnak aralığı budur vede bende 323 hb kullanım kitapçığı var orada önerilen bujide bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

bende bujileri değitirirken parçacı benim önüme campion ve ngk marka buji koydu ben bosch marka yokmu deyince sizin arabalara sadece bunlar uyuyor bosch un sizin arabaya uygun bujisi yok dediler bende ngk yı aldım bi sorun yok aylardır kullanıyorum ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ngk nın birçok çeşidi var bizim araçlara yani karbüratörlü 1.6 katalitik konvektörsüz modellerine  ngk bkr5e kullanılması gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba, 1992 model 323 sedan aracım içinde bu bujiyi kullanabilirmiyim acaba? hb ile motor görüntü itibariyle aynı lakin ateşleme sistemi farklılık gösterebilir anlamadığım için soruyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...